Teme o kojima ne želite da slušate

Pa ako već delimo život to je druga stvar. Onda nema tu nekog mesta za zaobilaženjem određenih tema.

Ali kada nekoga ne poznaješ dovoljno, tu ste na nekom početku ili nešto slično, pa kada krene da mi priča, posebno negativno, o bivšima - stvarno ne mogu da slušam.
Ako si sa nekim u periodu zabavljanja a on prica samo negativno o svakoj bivsoj to ti je znak da bezis sto dalje, ako je svaka bivsa kucka i olos vrlo brzo ces i ti dobiti istu etiketu....al to je neka druga tema....

Ako si sa nekim u periodu zabavljanja a on prica samo negativno o svakoj bivsoj to ti je znak da bezis sto dalje, ako je svaka bivsa kucka i olos vrlo brzo ces i ti dobiti istu etiketu....al to je neka druga tema....
Upravo tako! Ne znaš da li da ga tešiš što je loše sreće sa ženama ili da ga pitaš kako uvek izabre pogrešnu?... a on tako fin, skroman i neodoljiv.

Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.

Moja lista je otprilike ovakva:

• novac
  • bivše žene i devojke (ukoliko nije nešto lepo, pohvalno, s vremena na vreme)
  • problemi s automobilima pa barem to bio i plivajući zamajac
  • cene
  • dešavanja u teretani/kafani/utakmici koja ne spadaju u zabavna dešavanja

:manikir:
1. uglavnom ne želim da diskutujem ni sa kim ni o čemu, mada mi se omakne
2. moj, ili potencijani, može da mi priča o bilo čemu, uključujući bivše ženske, seksove, kola, pare itd samo ako ume zanimljivo da priča i da me ne udavi dužinom izlaganja
3. mislim da ne bih podnela prisećanja na neke "strašno zanimljive" epizode iz utakmica i tako nešto, al mislim da nisam toliko retardirana da pustim blizu sebe takvog lika

Pa ako već delimo život to je druga stvar. Onda nema tu nekog mesta za zaobilaženjem određenih tema.

Ali kada nekoga ne poznaješ dovoljno, tu ste na nekom početku ili nešto slično, pa kada krene da mi priča, posebno negativno, o bivšima - stvarno ne mogu da slušam.

Slažem se sa tobom, posebno sa tvojom boldovanom rečenicom.

Svako od nas ima prošlost i to je u redu, ali nije u redu da se na početku veze priča o bivšim. Tek kada se dobro upoznamo, možemo da pričamo o prošlosti, mislim konkretno na priče o bivšim vezama.

Prilikom upoznavanja treba obostrano da otkrivamo koja zajednička interesovanja imamo. Ne volim priče o sportu, jer me sport ne zanima. Mogu da pričam o automobilima, sa kratkim, jako kratkim osvrtom na porodičnu prošlost.

Mogu i o politici da pričam, ne mogu o filmovima jer ne gledam često filmove. 🙂

I svi ti prvi razgovori treba da budu spontani.

1. uglavnom ne želim da diskutujem ni sa kim ni o čemu, mada mi se omakne
2. moj, ili potencijani, može da mi priča o bilo čemu, uključujući bivše ženske, seksove, kola, pare itd samo ako ume zanimljivo da priča i da me ne udavi dužinom izlaganja
3. mislim da ne bih podnela prisećanja na neke "strašno zanimljive" epizode iz utakmica i tako nešto, al mislim da nisam toliko retardirana da pustim blizu sebe takvog lika
Ja Sam iso sa bivsom curom na tekme sve cirkali pevali I palili baklje..ustvari ja Sam iso zbog nje a nju to drzalo bukvalno pola sezone

Upravo tako! Ne znaš da li da ga tešiš što je loše sreće sa ženama ili da ga pitaš kako uvek izabre pogrešnu?... a on tako fin, skroman i neodoljiv.
Nije ni jedno ni drugo, niti pogresno bira niti je lose srece. Nego te laze, ustvari je on problem, sutnu ga kad to shvate, a on ide okolo laze da su sve zene problem, samo je on jadan divan neshvacen i bez srece....to ti je manipulacija. Zavrsis dejt odes kuci i cao
Ako ima mix pozitivnih i negativnoh iskustva to je onda ok, svi imamo to.... Ali svaka krajnost treba da ti bude znak da nesto s njim nije u redu

Zato je jako dobro da pricas i o bivsima kad upoznajes nekoga, da cujes kako prica o njima, bukvalno te sprema na ono sto tebe ceka

Najbolja je ona partnerka sa kojom možeš da razgovaraš o svemu što te interesuje. (a i ona s tobom, naravno)

Čim krenu te liste "ovo smeš a ovo ne smeš" - mrka kapa.
Hoćeš da kažeš da bi uživao kada bi ti 45 min pričala o tome kako nije mogla da se odluči da li će rumenilo boje apricot ili rose? Da, sigurno bi uživao u takvom razgovoru!

Nije samo u pitanju zainteresovanost za ono što neko priča već i zrnce nepoštovanja prema sagovorniku. Zašto bih nekome pričala o nečemu ako se ta osoba u to ne razume i sigurna sam da ga/je ne interesuje? To je monolog, a ne razgovor.

Ne razgovaram o bivšima sve dok me sagovornik sam ne pita.

Hoćeš da kažeš da bi uživao kada bi ti 45 min pričala o tome kako nije mogla da se odluči da li će rumenilo boje apricot ili rose? Da, sigurno bi uživao u takvom razgovoru!

Nije samo u pitanju zainteresovanost za ono što neko priča već i zrnce nepoštovanja prema sagovorniku. Zašto bih nekome pričala o nečemu ako se ta osoba u to ne razume i sigurna sam da ga/je ne interesuje? To je monolog, a ne razgovor.

Ne razgovaram o bivšima sve dok me sagovornik sam ne pita.
Tu se postavlja jedno šire pitanje, a to je pitanje izbora partnera. Naime, ne vidim scenario u kom bi me zainteresovala žena koja 45 minuta drži monolog o izboru nijanse šminke, jednako kao što me, da sam žensko, ne bi mogao zainteresovati neko kome je fudbal primarni interes.

Druga tačka je izlazak iz zone komfora za osobu koju voliš - ako zaista voliš svog partnera, moraš pokazati bar malo spremnosti da izađeš iz svoje zone komfora i bar malo naučiš nešto o onome što njemu mnogo znači.

Najbolji parovi ne moraju da menjaju temu razgovora kad ovaj drugi uđe u prostoriju.

Tu se postavlja jedno šire pitanje, a to je pitanje izbora partnera. Naime, ne vidim scenario u kom bi me zainteresovala žena koja 45 minuta drži monolog o izboru nijanse šminke, jednako kao što me, da sam žensko, ne bi mogao zainteresovati neko kome je fudbal primarni interes.

Druga tačka je izlazak iz zone komfora za osobu koju voliš - ako zaista voliš svog partnera, moraš pokazati bar malo spremnosti da izađeš iz svoje zone komfora i bar malo naučiš nešto o onome što njemu mnogo znači.

Najbolji parovi ne moraju da menjaju temu razgovora kad ovaj drugi uđe u prostoriju.
Ne pišem o osobama koje volim i sa kojima sam u dužoj vezi, već o osobama koje tek upoznajem.

Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.

• novac
  • cene

Samo o novcu pricam tj planovima znaci da sam dobar ,jedna od pet stvari

• novac
  • cene

sa muškarcima koje ne poznajem i koji me ne interesuju ni ovako ni onako ni o čemu ne želim da diskutujem još manje da ih slušam.
sa poznatim muškarcima potencijalnim partnerima o svemu i svačemu

ali ako shvatim da on priča isključivo o poslu
ili isključivo o bivšoj
ili isključivo o kućnom ljubimcu...
sigurna sam da me razgovor ne bi interesovao još dugo.

• novac
  • cene

teme ko teme meni i nisu sustinski uopse bitne
prepoznavajuca mi je sirina slike
ono srpski receno - big picture, a onda mosh pricati o cemu god

Back