pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 157.222
a jel može o budućimbivše žene i devojke
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel može o budućimbivše žene i devojke
Ne postoji.Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.
Moja lista je otprilike ovakva:
- novac
- bivše žene i devojke (ukoliko nije nešto lepo, pohvalno, s vremena na vreme)
- problemi s automobilima pa barem to bio i plivajući zamajac
- cene
- dešavanja u teretani/kafani/utakmici koja ne spadaju u zabavna dešavanja
Naravno! To može. Čak može biti i interesantno.a jel može o budućim
Meni je dosadno kada sam ja uvek u pravu!Ne postoje teme o kojima ne možemo pričati sve dok sam ja u pravu.
ako je u pitanju partner - bivse devojke jer mislim da je neumesno. (ni lepo ni ruzno!)Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.
Moja lista je otprilike ovakva:
- novac
- bivše žene i devojke (ukoliko nije nešto lepo, pohvalno, s vremena na vreme)
- problemi s automobilima pa barem to bio i plivajući zamajac
- cene
- dešavanja u teretani/kafani/utakmici koja ne spadaju u zabavna dešavanja
Ja ne mogu da slušam o tehničkom, amortizerima i filteru goriva. NE MOGU! Kao kada bih ja njega davila sa razlikom izmešu obične i curves maskare.ako je u pitanju partner - bivse devojke jer mislim da je neumesno. (ni lepo ni ruzno!)
Sve ostalo sa spiska mi je ok,a dodala bih i caskanje o poslu.
Joj,ja automobile bas volim i kada bih imala malo vise vremena terala bih nekog da me edukujeJa ne mogu da slušam o tehničkom, amortizerima i filteru goriva. NE MOGU! Kao kada bih ja njega davila sa razlikom izmešu obične i curves maskare.
Kod mene je očigledno onda u pitanju "zamor materijala" kada je slušanje u pitanju.Ako me neko zanima , zanima me i njegovo mišljenje o svemu.
Volim ih i ja ali sam se umorila brige o njima. To je problem.Joj,ja automobile bas volim i kada bih imala malo vise vremena terala bih nekog da me edukuje
Eh sad, nećemo preterivati.Žene su dosadnije za razgovor vazda bile.
Surovo sam realna. Pričam u svoje ime, naravno.Eh sad, nećemo preterivati.
Ma i to je - ili se uklopiš sa nekim ili ne.
muskarac koji razgovara sa tobom o automobilima te shvata-ozbiljnoVolim ih i ja ali sam se umorila brige o njima. To je problem.
Da da. Još samo da mu pružim rame pa da se isplače dobro.muskarac koji razgovara sa tobom o automobilima te shvata-ozbiljno
ili odes i zamenis mu plociceDa da. Još samo da mu pružim rame pa da se isplače dobro.
A ne ne. Vežbam da ništa ne znam. Još malo pa ću kao nosonja iz avatara - samo da trepćem i gledam u oblake...ili odes i zamenis mu plocice
Šta voziš medena ?Volim ih i ja ali sam se umorila brige o njima. To je problem.
Tepam mu "Šerpa"Šta voziš medena ?
Eto sa mnom bi moglaTepam mu "Šerpa"
Pa ako već delimo život to je druga stvar. Onda nema tu nekog mesta za zaobilaženjem određenih tema.Ja o svemu pricam, nemam spisak sta necu. Pa valjda ako delite zivot delite i sve teme
Neke teme me zanimaju vise neke manje, ali o svemu se prica