Teme o kojima ne želite da slušate

Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.

Moja lista je otprilike ovakva:

• novac
  • bivše žene i devojke (ukoliko nije nešto lepo, pohvalno, s vremena na vreme)
  • problemi s automobilima pa barem to bio i plivajući zamajac
  • cene
  • dešavanja u teretani/kafani/utakmici koja ne spadaju u zabavna dešavanja

:manikir:
Ne postoji.
Recimo da me najmanje zanima politika ali možemo na globalnom nivou da razgovaramo.

Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.

Moja lista je otprilike ovakva:

• novac
  • bivše žene i devojke (ukoliko nije nešto lepo, pohvalno, s vremena na vreme)
  • problemi s automobilima pa barem to bio i plivajući zamajac
  • cene
  • dešavanja u teretani/kafani/utakmici koja ne spadaju u zabavna dešavanja

:manikir:
ako je u pitanju partner - bivse devojke jer mislim da je neumesno. (ni lepo ni ruzno!)
Sve ostalo sa spiska mi je ok,a dodala bih i caskanje o poslu.

Isti 'vakav. Ne možeš mu odoleti :D I to bi trebalo da bude sve što me zanima o automobilima ali džaba.

1729451956687.png

Ja o svemu pricam, nemam spisak sta necu. Pa valjda ako delite zivot delite i sve teme
Neke teme me zanimaju vise neke manje, ali o svemu se prica
Pa ako već delimo život to je druga stvar. Onda nema tu nekog mesta za zaobilaženjem određenih tema.

Ali kada nekoga ne poznaješ dovoljno, tu ste na nekom početku ili nešto slično, pa kada krene da mi priča, posebno negativno, o bivšima - stvarno ne mogu da slušam.

Back