Teme o kojima ne želite da slušate

Pinocchio

...
Supermoderator
Poruka
22.601
Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.

Moja lista je otprilike ovakva:

• novac
  • bivše žene i devojke (ukoliko nije nešto lepo, pohvalno, s vremena na vreme)
  • problemi s automobilima pa barem to bio i plivajući zamajac
  • cene
  • dešavanja u teretani/kafani/utakmici koja ne spadaju u zabavna dešavanja

:manikir:

Pitanje za žene: O čemu ne želite da slušate, a ni da diskutujete sa muškarcima? Prvenstveno ako su partneri ili potencijalni partneri.

• novac
  • cene

Znači, da ćuti?

ne želim da slušam o tetki njegove babe od strica koja je davno otišla na neki drugi kontinent i nije se javila rodbini punih 35 godina i tako nitko ne bi znao za nju da li je živa ili nije sve dok nećak od ujaka po babinoj liniji s očeve strane nije sa školom otišao na razmjenu učenika i tamo je sreo :aha:
tako detaljni ni svoju rodbinu ne znam pa ne moram niti tuđu :manikir:

• novac
  • cene

U sustini nista sto nije vezano za tebe

Pa meni je generalno važno da je on pametan, a pametan čovek ne priča o stvarima o kojima ne zna i ne pravi se važan. Generalno ne volim mnogo pričljive ljude jer ni ja to nism.

Ukoliko je takav kakav volim da je, sve što želi da mi ispriča znači da mu je važno i sve bih saslušala.
Baš sve? Nema teme na koju ne bi rekla: "Ne želim da slušam o tome"?

Pa meni je generalno važno da je on pametan, a pametan čovek ne priča o stvarima o kojima ne zna i ne pravi se važan. Generalno ne volim mnogo pričljive ljude jer ni ja to nism.

Ukoliko je takav kakav volim da je, sve što želi da mi ispriča znači da mu je važno i sve bih saslušala.
Jaran se sad uposljava preko veze pa mi prica o nekim partijskim sastancenjima Kako SE razmatra na sednice pitanje njegovoga uposljenja

Back