- Poruka
- 121.953
To mi je jasno, tako bude i na alijunije toliko bitno koliko kosta u kojoj valuti - obrati paznju da cenu isporuke, nekad ima stvari gde je isporuka po 5x vise nego sto kosta stvar koju si kupila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi je jasno, tako bude i na alijunije toliko bitno koliko kosta u kojoj valuti - obrati paznju da cenu isporuke, nekad ima stvari gde je isporuka po 5x vise nego sto kosta stvar koju si kupila.
Nije za sve...bice ti naznacenoЗар није бесплатна испорука? Неко је писао да јесте.
Видећу кад скинем апликацију, сад још не смемNije za sve...bice ti naznaceno

Preko 1.700 dinara je besplatno.Зар није бесплатна испорука? Неко је писао да јесте.

Skinu onoliko koliko piše. Nema nikakvog konvertovanja.Jao instalirala samsve cu da vas pobijem
E sad sto se tice placanja, sta je bolje, kartica sa dinarima ili evrima? U sta oni to konvertuju? Vidim da su cene u dinarima, sta se desi kad platis, koliko skinu na kraju, to sto pise ili ide neko konvertovanje pa ispadne vise?
Jeste besplatna isporuka. Bar ja nisam naišla ni na šta gde piše da se plaća isporuka. Ali moraš da naručiš za najmanje 1700 dinara.Зар није бесплатна испорука? Неко је писао да јесте.
Па ок, неће нико да наручи нешто за 300 динара и чека месец дана на то...ваљдаJeste besplatna isporuka. Bar ja nisam naišla ni na šta gde piše da se plaća isporuka. Ali moraš da naručiš za najmanje 1700 dinara.

Ja sam jednom sa Alija poručila, ne za 300, ali za 500 i bukvalno je putovalo mesec dana. Stopicu za mašinu koja se kod nas prodavala za skoro 2.000. Ali vredelo je.Па ок, неће нико да наручи нешто за 300 динара и чека месец дана на то...ваљда![]()

Ima nas takvih... i onda zaboraviš i obraduješ se kada ti stigne paket. I naravno... nemaš pojma šta si naručio jer si zaboravio pa se obraduješ još jednom.Па ок, неће нико да наручи нешто за 300 динара и чека месец дана на то...ваљда![]()

Samo ću ti napisati da imam kolekciju broševa tipa buba... jedan mrav čeka u korpi da ga poručim... naprosto je neodoljiv...Жив страх ме једе...ја волим те ситнице.

Samo ću ti napisati da imam kolekciju broševa tipa buba... jedan mrav čeka u korpi da ga poručim... naprosto je neodoljiv...![]()
Kako šta. Imam neke lančiće koji se posle godina i godina nošenja sijaju kao novi, a neki opet potamne. Mada to sve Cif i soda bikarbona srede.А какав им је накит, јел поручивао неко?
Мени се допале неке тиркизне наруквице...
Ja sam minđuše. Mnogo su slatke. E sad kvalitet, nemam pojma, bižuterija je i tako nepredvidiva.А какав им је накит, јел поручивао неко?
Мени се допале неке тиркизне наруквице...
Ja sam sve sitnice i naručila. Tako sam naručivala i sa Alija. Skoro sav alat koji imam za torte je kineski, sa Alija, kupljen za sitne pare.Жив страх ме једе...ја волим те ситнице.
Taman za mene!Pogledajte prilog 1586889
Ja sam se odmah zaljubila!
Ko gavran sam neki, poručila samo sjajne i lepe sitnice. I nešto za mašinu, ali ok.
Само да се не изљуска тај сјајни премаз...и да не оставља зелени траг.Kako šta. Imam neke lančiće koji se posle godina i godina nošenja sijaju kao novi, a neki opet potamne. Mada to sve Cif i soda bikarbona srede.
Da, onda je samo za kantu.Само да се не изљуска тај сјајни премаз...и да не оставља зелени траг.