Televizijske ličnosti koje vas nerviraju

U smislu da je mogo da iskešira skoro milion evrića za neku fabriku...A ćale mu je stari ''uspešni'' crven i direktor...

О-хо-хо, много смо напредовали од ношења гајбица, мораш да признаш!

Дакле, фабричица, а све онако туњав и мутав!!!

Stoji da ima primitivan rečnik al deluje mi da nie zao i pokvaren više otresit...Rečnik naravno užas al taki smo što kažeš...
to ti kazem
Е, па то ти кажем, не желим то гледам и на ТВ-у, доста ми је што сам окружена таквим појавама.

Па, ваљда ТВ има и неку едукативну намену, мајку му?

Замисли да деца помисле да је ОК бити као Мики, нешколован, искрен, прост, па да успеш у животу?:eek:

upravo sto rece goxy to je najbitnije da nije zao..bolje na njega da se ugledaju nego nasminkane klince zvezda granda koji se sepure skupim automobilima

Ууууууу, схватио је на време да се од глуме неће хлеба најести.
:zcepanje:Сада ће бити бизнисмен, производиће палете, то је једна озбиљна производња исто као и серија "Село гори...."

sneki daki nema toliko neprijatan ni glas ni dikciju a slušao sam je nešto na stb žena skroz normalno razmišlja, nego je prati takav imidž, a i nije se namerila da vodi dnevnik 2 pa joj se ne može zameriti
zanimljivije je kako jedna neartikulisana maja žeželj, npr, vodi upravo taj dnevnik
a marijana mićić je stvarno haos, ne znam kako je ona uopšte zavšila glumu, da se izrazim tako seljački; snalazi se na sceni ko krava na sajmu ovčarstva

Е, а како се зваше онај водитељ РТС-а, мислим да је и уредник, што је водио ОКО (са огромном главом и тупим погледом)?

Не може се гледати, чак и када је занимљива тема, јер како видим њега тако мењам канал (нешто га не виђам у задње време или не гледам РТС, немам појма шта је у питању?).

od cele one garniture katarina( ko nju progura na tv! :dash:), marijana i kvazidoktor, miki je jos i podnosljiv za slusanje... mada je ceo koncept one emisije meni neshvatljiv.... neko jutro naleteh na scenu kako neki kostolomac cherechi neku gospodju, koja se preznojila od bola a ove dve "voditeljke" se klibere, miki muchi neko meso u tiganju i doktor koji je ugazio u pisanjak necijeg dzukca... :eek: ne verujem sta se prikazuje na nasim televizijama

sneki daki nema toliko neprijatan ni glas ni dikciju a slušao sam je nešto na stb žena skroz normalno razmišlja, nego je prati takav imidž, a i nije se namerila da vodi dnevnik 2 pa joj se ne može zameriti
zanimljivije je kako jedna neartikulisana maja žeželj, npr, vodi upravo taj dnevnik
a marijana mićić je stvarno haos, ne znam kako je ona uopšte zavšila glumu, da se izrazim tako seljački; snalazi se na sceni ko krava na sajmu ovčarstva
slazem se sa ovim

Е, а како се зваше онај водитељ РТС-а, мислим да је и уредник, што је водио ОКО (са огромном главом и тупим погледом)?

Не може се гледати, чак и када је занимљива тема, јер како видим њега тако мењам канал (нешто га не виђам у задње време или не гледам РТС, немам појма шта је у питању?).

Онај тупан Зоран Станојевић?

A ovo troje ne mogu da smislim, strasno me nerviraju. Cim ih vidim menjam kanal, uz pomisao: "Uf, kako me nerviraju". Strasno me nervira njihov nacin ponasanja i govora dok vode neku emisiju, narocito ovo drugo dvoje dok se prenemazu vodeci onu glupu emisiju "Exploziv".

188961232.jpg

426081_323874607670501_1811400087_n.jpg

Zar nisu annoying?

Back