- Poruka
- 63.764
U smislu da je mogo da iskešira skoro milion evrića za neku fabriku...A ćale mu je stari ''uspešni'' crven i direktor...
О-хо-хо, много смо напредовали од ношења гајбица, мораш да признаш!
Дакле, фабричица, а све онако туњав и мутав!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U smislu da je mogo da iskešira skoro milion evrića za neku fabriku...A ćale mu je stari ''uspešni'' crven i direktor...
to ti kazemStoji da ima primitivan rečnik al deluje mi da nie zao i pokvaren više otresit...Rečnik naravno užas al taki smo što kažeš...
Е, па то ти кажем, не желим то гледам и на ТВ-у, доста ми је што сам окружена таквим појавама.
Па, ваљда ТВ има и неку едукативну намену, мајку му?
Замисли да деца помисле да је ОК бити као Мики, нешколован, искрен, прост, па да успеш у животу?![]()
Сада ће бити бизнисмен, производиће палете, то је једна озбиљна производња исто као и серија "Село гори...."ima mnogo gorih on je jako bista osoba i konkretna nema kod njega foliranja..veliki+
U poslednje vreme Ivan Ivanovic..
Uopste nema smisla za humor..
), marijana i kvazidoktor, miki je jos i podnosljiv za slusanje... mada je ceo koncept one emisije meni neshvatljiv.... neko jutro naleteh na scenu kako neki kostolomac cherechi neku gospodju, koja se preznojila od bola a ove dve "voditeljke" se klibere, miki muchi neko meso u tiganju i doktor koji je ugazio u pisanjak necijeg dzukca...
ne verujem sta se prikazuje na nasim televizijamaslazem se sa ovimsneki daki nema toliko neprijatan ni glas ni dikciju a slušao sam je nešto na stb žena skroz normalno razmišlja, nego je prati takav imidž, a i nije se namerila da vodi dnevnik 2 pa joj se ne može zameriti
zanimljivije je kako jedna neartikulisana maja žeželj, npr, vodi upravo taj dnevnik
a marijana mićić je stvarno haos, ne znam kako je ona uopšte zavšila glumu, da se izrazim tako seljački; snalazi se na sceni ko krava na sajmu ovčarstva
Е, а како се зваше онај водитељ РТС-а, мислим да је и уредник, што је водио ОКО (са огромном главом и тупим погледом)?
Не може се гледати, чак и када је занимљива тема, јер како видим њега тако мењам канал (нешто га не виђам у задње време или не гледам РТС, немам појма шта је у питању?).
Jovana i onaj pigmejac sa njom. Ujutru im dodju gosti, stricnjaci, doktori, ovo dvoje ne umeju da postave pitanje, gosti se naravno smeju od neprijatnosti.
Сад сам се сетила - Игод Микља. Пдви новинад и спикед коме је било дозвољено да са таквом говодном гдешком дади на телевизији.