- Poruka
- 63.764
pa ima ona tema najgore tv voditeljke
Само се потрефило да су ове водитељке, тема су све телевизијске личности, па ако имаш неког новинарчића, глумца, певача ... Распали!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ima ona tema najgore tv voditeljke
Verujem da će na ovoj temi imati mnogo što šta da se kaže.
Da počnem:
- Snežana Dakić
Žena jednostavno ne voli srpski jezik, ubi sa svojim stajlinzima, fashionima, personalitima, i drugim izrazima.
koje koje nisam obraco paznjuJa sam osim voditeljki ( i voditelja) mislila da će neko navesti i ove ,,starlete", ma kakvo to zanimanje bilo.
Ja sam osim voditeljki ( i voditelja) mislila da će neko navesti i ove ,,starlete", ma kakvo to zanimanje bilo.
pa cim zaradjujes pare od necega, to "nesto" postaje zanimanje i sam tim mora dobiti naziv, isto kao npr. life coach....![]()
a od javnih licnosti ne mirisem Petru Cvijic, cuo sam da je pomalo nesnosna.....a i pregazila coveka, sta reci![]()
moja komsinica radi u RTSu i kaze za Petru da je jedno divno, vaspitano i predobro dete...
Bice da je u pravu taj od koga si cuo da je nesnosna...no frks..
ima mnogo gorih on je jako bista osoba i konkretna nema kod njega foliranja..veliki+
Taj papak je iz duge ''loze'' komunističkih funkcionera i '''plemića''...Ovih posle 45.-te...Užas šta se sve dešava...Odnedavno je i tajkun a preko medija slušaš kak o se zaboga sve ''promenilo'' i kako nosači gajbica više nemaju nikakvu moć da postanu neko...Nothing changes it all gets worse...i sin Dragan , ne znam ime "glumca"
Stoji da ima primitivan rečnik al deluje mi da nie zao i pokvaren više otresit...Rečnik naravno užas al taki smo što kažeš...ima mnogo gorih on je jako bista osoba i konkretna nema kod njega foliranja..veliki+
haha ma ok ali vecina naseg naroda je takva ako ne i gora samo ih nema na tvu..a kako se zvase onaj dusko jel sa zenom sto proputova celu evropu na pinku![]()
Taj papak je iz duge ''loze'' komunističkih funkcionera i '''plemića''...Ovih posle 45.-te...Užas šta se sve dešava...Odnedavno je i tajkun a preko medija slušaš kak o se zaboga sve ''promenilo'' i kako nosači gajbica više nemaju nikakvu moć da postanu neko...Nothing changes it all gets worse...
U smislu da je mogo da iskešira skoro milion evrića za neku fabriku...A ćale mu je stari ''uspešni'' crven i direktor...У ком смислу тајкун, шта је то отео? Нисам обавештена, извини!