Televizijske ličnosti koje vas nerviraju

Verujem da će na ovoj temi imati mnogo što šta da se kaže.

Da počnem:

- Snežana Dakić

Žena jednostavno ne voli srpski jezik, ubi sa svojim stajlinzima, fashionima, personalitima, i drugim izrazima.

Odvratna je.
Sva je važna u glumatanju snobizma.
Sem nje idu mi na onu stvar Olja Bećković,Gordana Čomić,Vanja Bulić,Ivana Konstantinović sa B-92,
Verica Rakočević,Karleuša,svi političari.....i mnogi drugi !
Prepotentni i izveštačeni....
O,da...i kompletan "Grand" sa sve Fahretom i Popovićem.

Poslednja izmena:
Sanja Marinkovic, prosto mi je lose kada je vidim na televiziji, zena se prenemaze, kao da je stislo da s**e, ali trpi..

Pa onda Marijana Micic i Andjelka Prpic iz Nocnog TV projekta.

I Dejan Pantelic, Voja Nedeljkovic, njih dvojica su mi na listi najiritantnijih voditelja...:roll:

Od pevaca samo Ivan Gavrilovic i Goca Trzan, ta zena u zadnje vreme bukvalno sto mi iz frizidera ne iskoci

Ja sam osim voditeljki ( i voditelja) mislila da će neko navesti i ove ,,starlete", ma kakvo to zanimanje bilo.

pa cim zaradjujes pare od necega, to "nesto" postaje zanimanje i sam tim mora dobiti naziv, isto kao npr. life coach....:rtfm:

a od javnih licnosti ne mirisem Petru Cvijic, cuo sam da je pomalo nesnosna.....a i pregazila coveka, sta reci :whistling:

haha ma ok ali vecina naseg naroda je takva ako ne i gora samo ih nema na tvu..a kako se zvase onaj dusko jel sa zenom sto proputova celu evropu na pinku:lol:

Е, па то ти кажем, не желим то гледам и на ТВ-у, доста ми је што сам окружена таквим појавама.

Па, ваљда ТВ има и неку едукативну намену, мајку му?

Замисли да деца помисле да је ОК бити као Мики, нешколован, искрен, прост, па да успеш у животу?:eek:

Taj papak je iz duge ''loze'' komunističkih funkcionera i '''plemića''...Ovih posle 45.-te...Užas šta se sve dešava...Odnedavno je i tajkun a preko medija slušaš kak o se zaboga sve ''promenilo'' i kako nosači gajbica više nemaju nikakvu moć da postanu neko...Nothing changes it all gets worse...

У ком смислу тајкун, шта је то отео? Нисам обавештена, извини!

Back