- Poruka
- 2.339
napiši pickiceCrnjaku. Izvlacis ono najgore iz mene. Necu napisati ono sto sam pomislio jer ce zvucati kao vic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napiši pickiceCrnjaku. Izvlacis ono najgore iz mene. Necu napisati ono sto sam pomislio jer ce zvucati kao vic.
Starije generacije su sve nedostatke nadomescivali boxomŠta mislite kako se odražava na detotov psihički razvoj ako ima neki fizički nedostatak, manu, defekt...
Gledaju ga čudno, ismevaju, izbegavaju, sažaljevaju itd...
Neretko, nije moguće medicinskom intervencijom rešiti problem, te detetu ostaje da živi sa trajnim osećanjem frustracije.
Ako pogledamo vekovnu narodnu mudrost i u njoj potražimo nešto lekovito, čak i tamo podla pljuvačina - "čuvaj se čoveka kojeg je bog obeležio". Jedna od najodvratnijih poslovica koju znam.
Da li je put te dece, put samotnjaka?
Ja sam imala zub (dvojku) iskrivljen za 90 stepeni, kao kljovica, i mnogo me bilo stid, nisam se smejala, pa kao baksuz, a nisam. I sad mi žao. A roditelje boleo tuki, hahaha. Jer to i nije neki problem. Ne mogu da kažem da nisu u pravu bili, ali dečija psiha je osetljiva.
Ne znam kakvog mentalnog sklopa dete treba da bude pa da izadje jace. To onda nije dete.Ali ne mora da znači da negativno deluje, može se formirati i jača ličnost upravo zbog toga.