Juzer Nejm
Zainteresovan član
- Poruka
- 367
Ono sto je realnije je da ljudi postaju manje tolerantni, zadrtiji i samo ojacaju svoje negativne karakterne crte. Da je obratno, svi stariji ljudi bili bi vrlo dobri, a to nije slucaj uopste.U životnom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono sto je realnije je da ljudi postaju manje tolerantni, zadrtiji i samo ojacaju svoje negativne karakterne crte. Da je obratno, svi stariji ljudi bili bi vrlo dobri, a to nije slucaj uopste.U životnom.
Ne mora da znači. Ko je bio komplikovana, kako mi to kažemo ,,teška osoba,, u mladosti, takav će biti i u starosti. Ima divnih starih ljudi, samo treba malo obratiti pažnju i dati im šansu da nešto kažu i saslušati ih.Ono sto je realnije je da ljudi postaju manje tolerantni, zadrtiji i samo ojacaju svoje negativne karakterne crte. Da je obratno, svi stariji ljudi bili bi vrlo dobri, a to nije slucaj uopste.
Ok, ali ti si generalno rekla "kako čovek stari". Međutim to nije univerzalno uopšte. Malo ljudi poboljša svoj karakter sagledavajući svoje greške iz prošlosti. Ili kako mi to kažemo prostim rečima "dođe im iz dupeta u glavu".Ne mora da znači. Ko je bio komplikovana, kako mi to kažemo ,,teška osoba,, u mladosti, takav će biti i u starosti. Ima divnih starih ljudi, samo treba malo obratiti pažnju i dati im šansu da nešto kažu i saslušati ih.
Da li volite sebe, da li volite svoju ličnost?
Da li volite da vam je drugi procenjuju?
Ako hoćete opišite sebe.
Kako nastaje ličnost?
Da li istinski volite sebe i uživate u sebi i životu?
Neka budu vaše definicije
Ono sto je realnije je da ljudi postaju manje tolerantni, zadrtiji i samo ojacaju svoje negativne karakterne crte. Da je obratno, svi stariji ljudi bili bi vrlo dobri, a to nije slucaj uopste.
Jesi li nekad cula za hipoteticku situaciju?Nisu svi strariji ljudi takvi. Imam primere iz svoje porodice i bliže okoline da je bilo dobrih starih ljudi.
Ovako napisano svi liči na generalizaciju.
Volim se od glave do pete!Da li volite sebe, da li volite svoju ličnost?
Ako hoćete opišite sebe.
Kako nastaje ličnost?
a sigurno i goriMogao sam i bolji genom da nasledim
Vjerojatno, ovo je mediokerski, a mediokeri su prosek, tako da se ne mogu ni žalitia sigurno i gori
Jesi li nekad cula za hipoteticku situaciju?
Jesi li nekad cula da mi ne izvlacis iz konteksta reci jer se ja nadovezujem na njenu generalizaciju.
Da li volite sebe, da li volite svoju ličnost?
Ako hoćete opišite sebe.
Kako nastaje ličnost?
Волим себе али себе не ценим.
odze na forumu, ili generalno?Da li volite sebe, da li volite svoju ličnost?
U Lidluodze na forumu, ili generalno?![]()
Može i toMozda je Edmund zaboraviod a pita.... da li ste zadovoljni sobom?
Zašto ne ceniš sebe?