Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ono sto je realnije je da ljudi postaju manje tolerantni, zadrtiji i samo ojacaju svoje negativne karakterne crte. Da je obratno, svi stariji ljudi bili bi vrlo dobri, a to nije slucaj uopste.
Ono sto je realnije je da ljudi postaju manje tolerantni, zadrtiji i samo ojacaju svoje negativne karakterne crte. Da je obratno, svi stariji ljudi bili bi vrlo dobri, a to nije slucaj uopste.
Ne mora da znači. Ko je bio komplikovana, kako mi to kažemo ,,teška osoba,, u mladosti, takav će biti i u starosti. Ima divnih starih ljudi, samo treba malo obratiti pažnju i dati im šansu da nešto kažu i saslušati ih.
Ne mora da znači. Ko je bio komplikovana, kako mi to kažemo ,,teška osoba,, u mladosti, takav će biti i u starosti. Ima divnih starih ljudi, samo treba malo obratiti pažnju i dati im šansu da nešto kažu i saslušati ih.
Ok, ali ti si generalno rekla "kako čovek stari". Međutim to nije univerzalno uopšte. Malo ljudi poboljša svoj karakter sagledavajući svoje greške iz prošlosti. Ili kako mi to kažemo prostim rečima "dođe im iz dupeta u glavu".
Da li volite sebe, da li volite svoju ličnost?
Da li volite da vam je drugi procenjuju?
Ako hoćete opišite sebe.
Kako nastaje ličnost?
Da li istinski volite sebe i uživate u sebi i životu?
Neka budu vaše definicije