Telepatija i telekineza

ender71:
Ovo sa Kitty Kat bi zaista moglo biti interesantno.

A objasnicu vam kada budem sta je u stvari bilo sa Psihom i slikama po mom misljenju.

A ja cu ti Mr. Ender odmah svojim teleblahbah sposobnosti predvideti sledece...

Koji ce klinac foleru fotka i sta on ima komunicirati sa fotkom, umesto s tobom?

Znaci, kad bi mu postavio sliku krave, znao bi odmah zasto ista voli buljiti u sarena vrata...:)

Kad bi ja postovao svoju sliku, a u fotoshopu izmenio malo svoje slatke okice, bil onda wireless-teleblahbah veza proradila? Bas me interesuje sta ce trookati gurui da odgovore...
A interesuje me i ono sa kravom...Steta sto nemam sliku dedove Sarulje u kompu...:):)

Nemam ni jedan ozbiljan post, kazes? Kad bude ozbiljnih prica, bice i ozbiljnih postova.

Mada, da te razocaram, imam i ozbiljnih...Previse vremena provodis na teleblahbahu, a premalo citajuci ostale teme...A moje zezanje je u stvari provokacija da dokazete to sto tvrdite....Jer, ovo je ipak Sf tema, a vi teleblahbahom pravite od toga temu prirodnih nauka...

U pravu si da svako ima pravo da veruje u nesto i da kaze svoje...pa ja to i radim, hvala ti sto me podrzavas u tome...:):)

Ali ja nikoga ne teram da veruje u sta ja verujem, nego bi se trudio da to dokazem...:)

Uzgred, gde ti je brat Psiho? Skoro da mi nedostaje....Forsirao sam ga na neki mini experiment, pa se ucutio, pa onda dosao s onim predlogom sa slikama da folira Mr Endera i nas ostale, pa mu slike fol male i mutne, a u stvari je samo on mutan.

Stavi se malo na moje mesto pa ces uvideti da Psiho nije odigrao dobro...a svo vreme tvrdi da vlada teleblahbahom....

Aj budi pozdravljen...:)

Oximoron:
@Psihologue....
Krenuo sam da te stavim na ignore,pa sam shvatio da moderatori ne smeju nikoga da stavljaju na ignore...pa sam se prilichno razocharao...
Prvo,dokazao si da si kompulsivni lazov...Ender ti je ponudio 3 slike,ti si rekao 10 i pogodices...pa ti nisu valjale slike...pa ih je on opet stavio...pa si ti tada znao ali nisi hteo da kazes da on ne bi opovrgnuo...pa si onda 4 puta pogadjao i promashio sva 4 puta...i sada ti opet ne valjaju slike...
Veoma si okaljao lice pred celim ovim podforumom,a isto tako nisi uspeo nikoga od nas da ubedis da je telepatija moguca,shta vishe,sada sve vishe i vishe mislim da su sve telepate obichni lazhovi zheljni pazhnje,bash kao shto si i ti sam dokazao za sebe...
Zaista ne vidim kako te sada nije sramota da se pojavis ovde...mislim ne teram ja tebe,nemam prava na to,ali da sam ti ne bih se vise pojavio na ovom podforumu,cak ni na forumu...i to nemoj da shvatis kao pretnju vec kao primedbu...

Zamisli ti kao moderator ne shvaćaš poentu ali šta sad - JA SAM LAŽOV-
Jesi lit i siguran da kao moderator smeš ovako da blatiš ljude ne vezano za
telepatiju ili ne...
To je stvar vašeg verovanja ili nevorevanja kako god bilo svako ima pravo na svoje
mišljenje a ti bi trebao da budeš neutralan jel je ovo forum prvenstveno služi za zabavu..
Uopšte se ne stidim pred SKEPTICIMA i pred manje obrazovanim ljudima čiji su
vidici skučeni...
Ionako ne očekujem da me svi razumeju osim tebe..TI trebaš da razumeš i ponovo
ti kažem da budeš neutralan...

Oximoron:
I sta sada ovo treba da znaci?Pratis moje postove?Nismo se sreli na vise od 10 tema od kada sam ja na ovome forumu,dakle skoro godinu dana.I koja je svrha toga sto si obrisao post kada ja opet mogu da ga vidim?Post je restauriran,a ti ga slobodno opet izbrisi,cisto da vide ljudi sta pises...

Izbrisao sam post o tome DA LI VERUJEŠ U BOGA ILI NE..Tako nešto nemoj me
hvatati za reč nisam siguran...Pratim tvoje postove što je značilo da u je njima nešto
što me kopka i želim da zarjasnim,ništa uvredljivo prema tebi..

-Sal:
@Kiti, bilo bi bas super da vidimo...secas se emisije i kada je emitovana?
Ne moras se bojati da ce te neko ovde gledati kao cudaka, to ti obecavam.Bude li iko napravio i najmanju insinuaciju, Mr.Oxi ce ga brisati ili banovati..
Ti si jedina koja nesto konkretno nudi, prema tome imaces ovde korektan i drugarski tretman, znaci bez zezanja i podjbavanja...za razliku od one dvojice teletabisa koji samo pricaju, uvijaju i naprdjuju...neznam zasto su mi dragi...:)

Mada, ako nas budes vukla za nos....kuku tebi.Bices Miss Teletabis, sa spec trtmanom...:)

@Psiho, Talamasca....Prestanite se pobedonosno cerekati, jos nismo videli film.... i bolje snimajte svoje, jer ste ispali "donji" :):)

Pa za mene je to normalno..

Evo, ja nisam moderator ( da jesam, promenio bih ti avatar u onog crvenog teletabisa ) i ja ne moram biti neutralan...Ali uz svo postovanje prema tebi kao osobu sa svojim uverenjima, apsolutno se slazem sa Mr Oximom...samo ne u onome da ne dolazis od sramote vise...Ja volim kad si tu, da se malo prepiremo...:):)

Zaista, nesto si tvrdio i obecao, a nisi ispunio...sta dalje da se kaze...:)

Nego, nisi mi odgovorio na moje pitanje s kravom....ako ja fakat postavim lepu i ostru sliku dedove krave Sarulje, da joj blahbahom skeniras um, oces li mi moci odgovoriti zasto ona voli sarena vrata?
Ta njena ljubav ka stolariji i visesatno buljenje u istu me oduvek fascinirala....:):):)

Psihologue:
telepatiju ili ne...
To je stvar vašeg verovanja ili nevorevanja kako god bilo svako ima pravo na svoje
mišljenje a ti bi trebao da budeš neutralan jel je ovo forum prvenstveno služi za zabavu..
vidici skučeni
...
E, sada da objasnim podvučeno:
Prvo, shvaćaš govori o slabom poznavanju književnog srpskog jezika što je u suprotnosti sa svrstavanjem sebe u skupinu "više obrazovanih" ljudi.
Drugo, verovanja ili nevorevanja govori o neshvatanju poente našeg neslaganja sa tvojim tvrdnjama.Mi tražimo dokaze i to nema veze sa verovanjem, zato što su tvoje tvrdnje dokazive.Upravo si omanuo kod Endrera, koji ti je pružio šansu da dokažeš postojanje tvojih navodnih sposobnosti.
Treće, pred manje obrazovanim ljudima čiji su vidici skučeni sa ovim potpuno se slažem, njihovi vidici jesu skučeni a proširuju se ZNANJEM a ne verovanjem.Znanja nema bez dokaza a veri dokazi nisu potrebni, nadam se da razumeš ovo što govorim.btw Ender je visokoobrazovan i nikako nije "manje obrazovan" kao ni većina članova SF tima, koliko ja znam većina je još na školovanju, govore po nekoliko jezika i poznaju poprilično nauku.Sa nama teško da možeš da se "vadiš" na "manje obrazovanje".
Što se tiče SKEPTIKA, trebalo bi da znaš da taj pojam označava osobe koje sumnjaju, što je jedan od pokazatelja visoke inteligencije jer za to je potrebno razmišljati svojom glavom..Sumnjati ne znači neverovati, već razmišljati kritički, otvorena uma o nečemu, a ne slepo verovati u sve što neko, pa i ti, kaže.Skeptici su deo ljudskog napretka.
I na kraju, mnoštvo grešaka u kucanju tvoje poruke govori o emotivnom pristupu svemu ovom, pa se pridružujem Enderovom mišljenju da zaista lično sve ovo prihvataš i da nas ne zavitlavaš pa sam se zato potrudio da ovoliko otkucam i ja.
Kao što vidiš nisi jedini koji može, makar laički, analizirati druge na osnovu onoga što postave ovde, iako nemam psiho u niku.
Zaključak: daj nam DOKAZE, to je sve što tražimo.Nema svrhe bez njih trošiti više reči.

Evo Psiho, vidis, kad si ti vec potegao, a Mr Dan lepo i sazeto obrazlozio...Ja nisam skolovan, imam samo srednju ( i to na jedvite jade ) pa ipak, sve svoje postove ovde sto sam izneo su istinite i mogu dokazati ( sem onih sa saljivim akcentom, koji su oznaceni visestrukim kezovima...)

Taj moj nedostatak viseg obrazovanja mene uopste ne sprecava da ucestvujem ozbiljno u ozbiljnim temama koje se ovde pojavljuju i da se lepo i ravnopravno druzim sa ostalim clanovima i posetiocima ovog podforuma...

Zato ja kao manje obrazovani od tebe ( mislim da si ono kao vise obrazovan, posto spominjes manje obrazovane ) tvrdim da mogu da pljunem tri puta dalje od tebe, popijem piva vise od tebe, batinjam bolje od tebe, ( odlika niskoobrazovanih skeptika ) da j.bem tri puta duze od tebe i da nisam teletabis....:):):)

Za sve ove moje navode garantujem, i lako se mogu proveriti....:):)

Sal has spoken....

Psihologue:
telepatiju ili ne...
vidici skučeni...
E ovo je onaj klasichni primer kada keru pruzhish shaku sa hranom a on te ugrize sa ruku...ja sam ispao veoma korektan prema tebi shto inache nisam zatvorio temu i trazhio da ti se zabrani pristup ovome forumu zbog svadje sa ostalim korisnicima...
E,i da,veoma sam siguran da Boza(admin ovog foruma),kada bi pogledao ovu temu,ne bi ni prst mrdnuo shto sam te nazvao lazhovom...moj post mozhesh uvek prijaviti,to ti niko ne brani.
Inache,shta si ti zavrshio pa si obrazovaniji od mene (a ja sam 3 godina ekonomija)?
A u toku teme sam bio neutralan koliko god sam mogao,cak,uveravam te da bi te sal toliko iznapushavao da bi ti sve izlazila para iz dupeta da ja nisam bio tu.

Sta cu kad odbijam da verujem u nesto sto nisam nikad video, u sta vecina ne veruje a stav nauke je po tom pitanju jasan....a ovi sto se buse da toga ima, ponavljajuci to non-stop, neargumentovano i na Sf forumu na kom ne ucestvuju kako bog zapoveda ( gde su u kvizu ili nekoj drugoj temi/? ) onda jesu zaista za " iznapushavanje dok im para iz dupeta ne izlazi ", pretvarajuci im bulju u raketni motor.....

Da smo jos uvek u komunizmu, rekao bi " inostrani provokatorski element ". A ovako, samo jos jedna nuspojava demokratije.....

Konacno sam ponovo za tastaturom...

E da objasnim sta se po mom misljenju desavalo sa Psihom i slikama.

Psiho ima tu svoju temu na astrologiji gde prezentira neku svoju "vestinu" tumacenja karaktera ljudima na osnovu karakteristika lica (visine chela, oblika nosa, usana, brade....) sto je samo po sebi toliko smesno da zamalo sto nisam pao sa stolice dok sam to citao :-) :-)
Psiho je ponovo izmislio varijantu frenologije iz 19.veka :-)

I da...tamo mu sve fotografije odgovaraju, nema veze kakve su i sto bi imalo veze kad gutaju sve sto im servira. I da....tamo ne spominje nikakvu telepatiju.

Ono sto je on umislio da moze da uradi tokom naseg malog eksperimenta je da na osnovu onoga sto je saznao o meni na forumu i primenivsi tu svoju "vestinu" na fotografije moze da prepozna koja je moja.
I da nas tako isfolira za svoju takozvanu "telepatiju".

Tek kad je uvideo da to nije bas tako jednostavno, jer niti zna 1% onoga sto bi trebalo da zna o meni da bi mogao da me "protumaci" niti ta njegova "vestina" ima ikakve osnove u stvarnosti

E tek onda je poceo sa taktickim povlacenjem.

To je moje misljenje, ovako malo deduktivno, sta se stvarno dogadjalo tokom naseg malog eksperimenta, mozda gresim, ali pre ce biti da sam u pravu.

ender71:
Konacno sam ponovo za tastaturom...

E da objasnim sta se po mom misljenju desavalo sa Psihom i slikama.

Psiho ima tu svoju temu na astrologiji gde prezentira neku svoju "vestinu" tumacenja karaktera ljudima na osnovu karakteristika lica (visine chela, oblika nosa, usana, brade....) sto je samo po sebi toliko smesno da zamalo sto nisam pao sa stolice dok sam to citao :-) :-)
Psiho je ponovo izmislio varijantu frenologije iz 19.veka :-)

I da...tamo mu sve fotografije odgovaraju, nema veze kakve su i sto bi imalo veze kad gutaju sve sto im servira. I da....tamo ne spominje nikakvu telepatiju.

Ono sto je on umislio da moze da uradi tokom naseg malog eksperimenta je da na osnovu onoga sto je saznao o meni na forumu i primenivsi tu svoju "vestinu" na fotografije moze da prepozna koja je moja.
I da nas tako isfolira za svoju takozvanu "telepatiju".

Tek kad je uvideo da to nije bas tako jednostavno, jer niti zna 1% onoga sto bi trebalo da zna o meni da bi mogao da me "protumaci" niti ta njegova "vestina" ima ikakve osnove u stvarnosti

E tek onda je poceo sa taktickim povlacenjem.

To je moje misljenje, ovako malo deduktivno, sta se stvarno dogadjalo tokom naseg malog eksperimenta, mozda gresim, ali pre ce biti da sam u pravu.

Znači na vreme si ukapirao da je sve prevara..

Psihologue:

vidici skučeni...

Tek sada sam stigao da procitam prethodne postove i imao sam sta da vidim.

Ovo je vec toliko odvratna, malogradjanska i snobovska izjava da sam sokiran.

Da ti kazem ja nesto o tim "manje obrazovanim ljudima ciji su vidici skuceni".
Kada bi sada nestali svi visoko obrazovani sa planete covecanstvo bi nastavilo da zivi. Ali kada bi nestali ti kako ih zoves "manje obrazovani" svi mi koji smo toliko obrazovani i toliko pametni za mesec dana bi smo izumrli od gladi i zedji i nedostatka znanja o zadovoljavanju bazicnih potreba.

Zapitaj se malo kada sa umivas ko odrzava tu vodu da dodje do tebe ili kada jedes ko pravi taj hleb.....mozda ti ljudi nemaju obrazovanje kakvo ti zamisljas, ali itekako zasluzuju nase postovanje jer zahvaljujuci njima civilizacija uopste i funkcionise.

A u jednoj stvari si u pravu, svako ima pravo na svoje misljenje ili verovanje, ali niko nema pravo da svoje verovanje namece nekom drugom po svaku cenu sto ti ovde bezuspesno pokusavas da uradis jos otkako si dosao na ovaj forum.

I ako se tebi bas toliko dopada da zivis u svom "svetu bajki" izvoli sasvim slobodno, ali ga zadrzi za sebe, jer smo svi mi ovde procitali i mnogo pametnije i mastovitije bajke nego sto ti mozes da nam ponudis.

Stvarno si mi delovao kao OK lik bez obzira na razlike u misljenjima, ali posle ovakve recenice mogu ti samo preporuciti da kad toliko volis da "tumacis" druge ljude, pokusaj prvo da analiziras malo sebe...mozda ce te neprijatno iznenaditi ono sto budes otkrio.

Psihologue:
vidici skučeni...
Izvini Psiho, ali je ovo vrlo glupa izjava sa tvoje strane ! :shock:

Obrazovanje se ne stice zavrsavanjem fakulteta....
Naime, "obrazovani" koje srecem / sam sretala su u 95% slucajeva izuzetno tupa i ogranicena bića...

Toliko o tome....

Back