- Poruka
- 141
Veruj mi, nece ti biti " primamljivo " medju teletabisima...Nadam se da ces snimak uspeti prebaciti na divx ili dvd...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ender71:Ovo sa Kitty Kat bi zaista moglo biti interesantno.
A objasnicu vam kada budem sta je u stvari bilo sa Psihom i slikama po mom misljenju.

Oximoron:@Psihologue....
Krenuo sam da te stavim na ignore,pa sam shvatio da moderatori ne smeju nikoga da stavljaju na ignore...pa sam se prilichno razocharao...
Prvo,dokazao si da si kompulsivni lazov...Ender ti je ponudio 3 slike,ti si rekao 10 i pogodices...pa ti nisu valjale slike...pa ih je on opet stavio...pa si ti tada znao ali nisi hteo da kazes da on ne bi opovrgnuo...pa si onda 4 puta pogadjao i promashio sva 4 puta...i sada ti opet ne valjaju slike...
Veoma si okaljao lice pred celim ovim podforumom,a isto tako nisi uspeo nikoga od nas da ubedis da je telepatija moguca,shta vishe,sada sve vishe i vishe mislim da su sve telepate obichni lazhovi zheljni pazhnje,bash kao shto si i ti sam dokazao za sebe...
Zaista ne vidim kako te sada nije sramota da se pojavis ovde...mislim ne teram ja tebe,nemam prava na to,ali da sam ti ne bih se vise pojavio na ovom podforumu,cak ni na forumu...i to nemoj da shvatis kao pretnju vec kao primedbu...
Oximoron:I sta sada ovo treba da znaci?Pratis moje postove?Nismo se sreli na vise od 10 tema od kada sam ja na ovome forumu,dakle skoro godinu dana.I koja je svrha toga sto si obrisao post kada ja opet mogu da ga vidim?Post je restauriran,a ti ga slobodno opet izbrisi,cisto da vide ljudi sta pises...
-Sal:@Kiti, bilo bi bas super da vidimo...secas se emisije i kada je emitovana?
Ne moras se bojati da ce te neko ovde gledati kao cudaka, to ti obecavam.Bude li iko napravio i najmanju insinuaciju, Mr.Oxi ce ga brisati ili banovati..
Ti si jedina koja nesto konkretno nudi, prema tome imaces ovde korektan i drugarski tretman, znaci bez zezanja i podjbavanja...za razliku od one dvojice teletabisa koji samo pricaju, uvijaju i naprdjuju...neznam zasto su mi dragi...
Mada, ako nas budes vukla za nos....kuku tebi.Bices Miss Teletabis, sa spec trtmanom...
@Psiho, Talamasca....Prestanite se pobedonosno cerekati, jos nismo videli film.... i bolje snimajte svoje, jer ste ispali "donji"![]()

E, sada da objasnim podvučeno:Psihologue:Zamisli ti kao moderator ne shvaćaš poentu ali šta sad - JA SAM LAŽOV-
Jesi lit i siguran da kao moderator smeš ovako da blatiš ljude ne vezano za
telepatiju ili ne...
To je stvar vašeg verovanja ili nevorevanja kako god bilo svako ima pravo na svoje
mišljenje a ti bi trebao da budeš neutralan jel je ovo forum prvenstveno služi za zabavu..
Uopšte se ne stidim pred SKEPTICIMA i pred manje obrazovanim ljudima čiji su
vidici skučeni...
Ionako ne očekujem da me svi razumeju osim tebe..TI trebaš da razumeš i ponovo
ti kažem da budeš neutralan...

E ovo je onaj klasichni primer kada keru pruzhish shaku sa hranom a on te ugrize sa ruku...ja sam ispao veoma korektan prema tebi shto inache nisam zatvorio temu i trazhio da ti se zabrani pristup ovome forumu zbog svadje sa ostalim korisnicima...Psihologue:Zamisli ti kao moderator ne shvaćaš poentu ali šta sad - JA SAM LAŽOV-
Jesi lit i siguran da kao moderator smeš ovako da blatiš ljude ne vezano za
telepatiju ili ne...
To je stvar vašeg verovanja ili nevorevanja kako god bilo svako ima pravo na svoje
mišljenje a ti bi trebao da budeš neutralan jel je ovo forum prvenstveno služi za zabavu..
vidici skučeni...
Ionako ne očekujem da me svi razumeju osim tebe..TI trebaš da razumeš i ponovo
ti kažem da budeš neutralan...
ender71:Konacno sam ponovo za tastaturom...
E da objasnim sta se po mom misljenju desavalo sa Psihom i slikama.
Psiho ima tu svoju temu na astrologiji gde prezentira neku svoju "vestinu" tumacenja karaktera ljudima na osnovu karakteristika lica (visine chela, oblika nosa, usana, brade....) sto je samo po sebi toliko smesno da zamalo sto nisam pao sa stolice dok sam to citao :-) :-)
Psiho je ponovo izmislio varijantu frenologije iz 19.veka :-)
I da...tamo mu sve fotografije odgovaraju, nema veze kakve su i sto bi imalo veze kad gutaju sve sto im servira. I da....tamo ne spominje nikakvu telepatiju.
Ono sto je on umislio da moze da uradi tokom naseg malog eksperimenta je da na osnovu onoga sto je saznao o meni na forumu i primenivsi tu svoju "vestinu" na fotografije moze da prepozna koja je moja.
I da nas tako isfolira za svoju takozvanu "telepatiju".
Tek kad je uvideo da to nije bas tako jednostavno, jer niti zna 1% onoga sto bi trebalo da zna o meni da bi mogao da me "protumaci" niti ta njegova "vestina" ima ikakve osnove u stvarnosti
E tek onda je poceo sa taktickim povlacenjem.
To je moje misljenje, ovako malo deduktivno, sta se stvarno dogadjalo tokom naseg malog eksperimenta, mozda gresim, ali pre ce biti da sam u pravu.
pikax:O cemu se ovde radi ? Ili je to duga prica.........
Psihologue:To je stvar vašeg verovanja ili nevorevanja kako god bilo svako ima pravo na svoje
vidici skučeni...
Izvini Psiho, ali je ovo vrlo glupa izjava sa tvoje strane ! :shock:Psihologue:Uopšte se ne stidim pred SKEPTICIMA i pred manje obrazovanim ljudima čiji su
vidici skučeni...
Ne,vec si lazov jer lazesPsihologue:Normalno da sam lažov kad sam mnogo isped....
Sve razumem ne brini...