Telepatija i telekineza

dan555:
Тхе хахаха...
a053.gif

Оxijevim oružjem...
a053.gif

A Sal se, po običaju, zavitlava, jel' da kolega?

Naravno, druze...
A te ljude sa tim mocima sam sretao....ozbiljno vam kazem..vidjao ih na stranicama zone sumraka, treceg oka i ostalih visokonaucnih casopisa...xexexexe.
Cak je Talamasca tvrdio kako moze snagom uma pomerati papirice ( sigurno mu je bila promaja u sobi )
Tali, ne zameri...znas da je to malo tesko za ' svariti '..baj de vej, mozes li tako papirne novcanice da pomeris iz Gejtsovih sefova u moj dzep? Ajde Tali maj men, budi drug...:):):)

xmm...
Talamasca...ne bix da budem uvredljiv...
Ajde snimi to pa nam poshalji?Ali nemoj chachkati snimak...veruj mi da cu umeti da prepoznam ako si ga cackao...
Dakle snimi kako savijash kashiku telekinezom...ako nemas kameru...ebga...onda telekinezom marni iz prodavnice...

Pozdrav

Kameru moram da nadjem ili ukradem :) planiram da snimi sa papricima posto mi kasika nekad ne radi mislim treba mi 40 minuta da uradim to sa kasikom, a nekad ne uspem posto sam pocetnik sa kasikama, a sa papriom cas snimicu cima nabavim kameru.
Evo neki sajtovi odakle mozete skinuti neke video snimke sa tim papricima cak i sa knjigom olovkom itd.. http://www.psipog.net/media.php

A evo vam dva sajt kako da naucite ovo sa kasikama i viljuskama
http://www.fork-you.com/
http://www.uri-geller.com/ sigurno ste culi sa ovog uri geller-a

Nemojte biti tako tvrdi prema cloveku, mislim ako je toliko hrabar ili lud da svoje "znanje" javno ovde propagira, dajte mu malo prostora...Ko zna..
Nije da gutam, nego me bas interesuje na koju caku ce nas uveriti i dokazati da je ovladao tim vestinama.
A ti Tali, skontaj kameru ili nesto drugo ( pa svako ce ti je posuditi ako kazes za sta ce ti, cak i TV ce te rado snimati ako ih nazoves )
Prema tome, nije problem dokazati...poz

dan555:
Bah, nadao sam se da nećeš pominjati Urija Gelera.Dotični je raskrinkan pre mnogo godina.
Ako ti je on argument ja prekidam učešće u ovom razgovoru i sledim Endera sa ignore (biće mi to prvi put).

Pozdrav.
Kako vam zavidim shto smete da stavljate ljude na ignore... (ne smem zbog moderatora)...geler...zar nije to vetj provaljeno sve?

Uzmimo jedan događaj iz mog života i zanima me vaše mišljenje...Bio sam na skupu MAĐIONIČARA
koji su se takmičili ,ko će od njih bolji trik da napravi...Bilo ih je dvadesetak..Program trajao dobrih
tri ili četiri sata..Mi iz publike smo učestvovali u tim njihovim iluzijama...(kao publika naravno)

Evo ovako:
On je stajao iznad mene koji sam sedeo...Ispružio sam levu ruku levo od mene ka trećem licu koje
je učestvovalo zajedno sa mnom..Popio sam čašu punu koka kole i bi mi lepo ali...
Onaj do mene iz publike na poziv Mađioničara reče da mi radi sa rukom gole-dole kao da pumpa
vodu na česmi.
A on je iznad tj sad već pored mene sa praznom čašom u ruci prinosio mojim ustima iz kojih
poteče ona koka kola...(iz mene)...
I dan danas mi nije jasno kako je izveo trik i šta se desilo kako sam vratio popijenu koka kolu..
TELEPATIJA?!!!

Psihologue:
Uzmimo jedan događaj iz mog života i zanima me vaše mišljenje...Bio sam na skupu MAĐIONIČARA
koji su se takmičili ,ko će od njih bolji trik da napravi...

TELEPATIJA?!!!

Cemu pitanje kada si vec dao odgovor ?
Madjionicari su se takmicili ko ce bolji TRIK da napravi.

Ako krenemo tom linijom onda mozemo Dejvida Koperfilda da proglasimo za konacan dokaz postojanja svih mogucih paranormalnih pojava i kraj price.

Pa ne zove se ta vestina bez razloga Iluzionizam.

@ Talamasca
Zato sto ti ne kazes "ja mislim...", vec "ja tvrdim...".

Zato sto ti ne govoris svoje misljenje o kome bi smo mi ovde mogli argumentovano da raspravljamo.
Vec nam dajes tvrdnje za koje kazes, eto to vam je to, a ako uzmemo sebi za pravo da sumnjamo u to onda smo jadni "slepi kod ociju", a ti bi eto trebalo da nas prosvetlis.

Mi smo ovde ljubitelji fantastike, a to znaci da smo otvoreni za sve moguce ideje i pretpostavke.
No meni licno je prag tolerancije za bilo kakav oblik dogmaticnosti ili fanaticnosti veoma nizak.
Bilo religiozni, politicki, patriotski...ili kao u tvom slucaju fanatizam zaludjenika paranormalnim je nesto sto ne mogu da podnesem.

A imao sam sasvim dovoljno prilika da upoznam sve vrste uskoumnosti proteklih godina, da mogu takve stavove odmah da prepoznam.

Sve se to svodi na jedno te isto....~eto to vam je istina, a ko ne veruje u to je budala (ili domaci izdajnik, ili jeretik, ili gresnik...) ~... a to Talamasca mi ovde zaista ne moramo da slusamo.

A sto se tice svih ovih tako "zanimljivih" tvrdnji koje si nam izneo, mogu te samo uputiti na jedan citat Teri Praceta:

"Moras imati noge na steni da bi gradio kule u vazduhu".

@Talamasca
Ja te nisam stavio na ignore, i necu to da radim jer me bas zanima kako ces nam to prezentovati...
Jednog dana kad budes cuven i poznat (i naravno pun kao oko), setices se valjda svog prvog fan-a jednim debelim cekom...isporucen telekinezom, naravno...a moze i postom...
Zato kazem...UDRI BRUCE LEE, UDRI TALAMASCII :):)
:)Sal has spoken...

Pozdrav

Naci cu kameru i snimicu nije problem ali ljudi opet nece verovati. Nisam zaludjenik jer ove sposbnosti po meni nisu paranormalne njih svaki covek poseduje svako se sa tim rodi i jedino sto treba da radi da ih razvije itd.. ali niko to ne radi posto niko ne veruje i to nam je ostalo negde u mozgu zaboravljeno telepatija, telekineza, proekcije,RV itd........
Zasto neko od vas na primer ne proba telekinezu, telepatiju ,RV ,AP i da se uveri sam.Sal ne zelim da budem poznat itd.... :) Jedino zelim da ljudi postanu svesniji svojih sposobnosti koje poseduju.
Ali dobro posto se ender71 ljuti necu mnogo pisati pusticu druge ljude ponekad cu nesto na pisati ali kratko ;) ne zelim da se svadjam itd.....nisam takav.

Back