Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Ozenjen si sa "Keri"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ender71:Moja zena......ne da ona cita misli to je cudo jedno, ne smem ni da pomislim da odem u kafanu bez dozvole :-)
A tek telekineza....kad polete tanjiri, serpe, oklagije :-) :-)

.....
.....dan555:Тхе хахаха...
Оxijevim oružjem...
A Sal se, po običaju, zavitlava, jel' da kolega?

E razveselila si me sadpikax:Dobro Oxi...hoces li ti nesto da kazes na ovu temu ili...

samo ti poprtzkuj
 samo ti poprtzkuj 
 ali ajd sad.
 ali ajd sad.
 planiram da snimi sa papricima posto mi kasika nekad ne radi mislim treba mi 40 minuta da uradim to sa kasikom, a nekad ne uspem posto sam pocetnik sa kasikama, a sa papriom cas snimicu cima nabavim kameru.
 planiram da snimi sa papricima posto mi kasika nekad ne radi mislim treba mi 40 minuta da uradim to sa kasikom, a nekad ne uspem posto sam pocetnik sa kasikama, a sa papriom cas snimicu cima nabavim kameru. Kako vam zavidim shto smete da stavljate ljude na ignore... (ne smem zbog moderatora)...geler...zar nije to vetj provaljeno sve?dan555:Bah, nadao sam se da nećeš pominjati Urija Gelera.Dotični je raskrinkan pre mnogo godina.
Ako ti je on argument ja prekidam učešće u ovom razgovoru i sledim Endera sa ignore (biće mi to prvi put).
Pozdrav.

Sal:Mozda casa koke, a ne koka kole...
Psihologue:Uzmimo jedan događaj iz mog života i zanima me vaše mišljenje...Bio sam na skupu MAĐIONIČARA
koji su se takmičili ,ko će od njih bolji trik da napravi...
TELEPATIJA?!!!
Psihologue:Sal imaš li malo ozbiljnosti...Ako nemaš ništa pametno preskočiš..

Sal has spoken...
Sal has spoken... Jedino zelim da ljudi postanu svesniji svojih sposobnosti koje poseduju.
 Jedino zelim da ljudi postanu svesniji svojih sposobnosti koje poseduju. ne zelim da se svadjam itd.....nisam takav.
 ne zelim da se svadjam itd.....nisam takav.