Telekom nelegalno postavlja infrastrukturu na privatne stanove!

Nije bilo skupštine stanara, samo su ušli neki ljudi i počli da buše i postavljaju.
а стигла демократија и на вашу зграду :) сикиру и напред - лупај мишко!

није проблем што неко нешто ставља.. него је проблем то што стављају ће да вас убије зрачењем.

а и мислим да постоји нека агенда 20 или 21.. по свему судећи треба да поставе мрежу радио репетитора да побију народ ко зечеве... неко говедо из власти је направило дил са секташима и сада му се жури да постави предајнике!

ево детаљније овде ако те не мрзи да читаш:
https://forum.krstarica.com/threads/5g-tehnologija-zacarenje-antihrista-i-nsp.803691/
https://forum.krstarica.com/threads/5g-mreza.829346/
https://forum.krstarica.com/threads...a-da-li-je-moguce-da-niko-ovo-ne-vidi.784797/

Okupite se vise stanara i podnesite tuzbu protiv izvodjaca.Ako niko sa vasom zgradom nije potpisao ugovor o ugradnji.Ne bi smeli raditi.Ako je neko od stanara potpisao ugovor sa njima,oni rade to za njega,a posle,ako se jos ko prijavi.Ako unistite to bez prijave,mozete samo vise odgovarati.
Kakva prijava?Pored mojih vrata i na mom spratu nema nikakvih kablova.Lepo otfikarimo pa neka se žale onom ko je dao dozvolu da to rade.

Jel možemo mi da razlupamo Telekomovu opremu?
Nije bilo skupštine stanara, samo su ušli neki ljudi i počli da buše i postavljaju.
Uopšte ih nema u katastarskim knjigama ucrtano...

sta znaci " mi polupamo" ili lupas ti ili pravis sastanak stanara, ako taj, kako se zvase, upravnik nece. Proveri se ko ih je pustio u zgradu, pa prvo medjusobom resite.
Sledeci korak je inspekcija i cekate njihovo resenje 30 dana, pa ako ga ne posalju, pokrecete upravni postupak, a pored toga, svaka budala moze da unisti opremu, ali i da odgovara, ako imaju ispravne dokumente tipa potpis upravnika ili falsifikovan dokument. Tada je drugi postupak. U principu cak ni drzava bez drzavnog interesa koji ima iza sebe dokument, ne moze da postavlja nista bez vaseg pristanka.

sta znaci " mi polupamo" ili lupas ti ili pravis sastanak stanara, ako taj, kako se zvase, upravnik nece. Proveri se ko ih je pustio u zgradu, pa prvo medjusobom resite.
Sledeci korak je inspekcija i cekate njihovo resenje 30 dana, pa ako ga ne posalju, pokrecete upravni postupak, a pored toga, svaka budala moze da unisti opremu, ali i da odgovara, ako imaju ispravne dokumente tipa potpis upravnika ili falsifikovan dokument. Tada je drugi postupak. U principu cak ni drzava bez drzavnog interesa koji ima iza sebe dokument, ne moze da postavlja nista bez vaseg pristanka.

Pustilo ih ministarstvo, firma koja postavlja "državne instalacije" nastala juče i gasi se sutra čim sve završe pa onda Telekom "ne zna ništa"
Naravno sve preko "sestrinskih firmi" lopina u Telekomu.

Jel živ Tito?
Jel nećete komunjarizam?
Jel su stanovi otkupljeni?
Skidaj svoj sa mog..
Jel mogu se ja nakačim na Telekom na hajdučiju? Protivpravno a?
Pazi molim te - ja ti uguram moje nije nego..?

Poslednja izmena:
Sve cu da im pocupam i sbb
a jelbsi ih video? Svi jedan za drugim, dan za danom, hajdučija!
Jedne smo najurili - preko radnika do šefa preko šefa do firme - i nazovi pravne im službe...
Tamo ti neka prvo tvrdi "imamo dozvolu", za ovaj ulaz? " e to nemamo, izvinite" i odoše.

Sad treba šta da ne idem na posao i dačekam čija će banda da udje "na državno u tvom vlasništvu"?

Ne treba tako,znam da svima nama danas nepravda kida zivce i dize pritisak,ali je isplatljivije smireno i redom.

Ljigavije komšije će iskoristiti hajdučiju za sebe - sastaviće pravno potkovan dopis ali u svoje ime i naravno podmuklo ciljano.
Onda samo njima Telekom odobri ekstra giga mega uslove i dobiju glasnogovornike za naš ulaz.

More ima im seckam, dan prvi
Ima da udje voda u koaksijalni kabal!

Ljigavije komšije će iskoristiti hajdučiju za sebe - sastaviće pravno potkovan dopis ali u svoje ime i naravno podmuklo ciljano.
Onda samo njima Telekom odobri ekstra giga mega uslove i dobiju glasnogovornike za naš ulaz.

More ima im seckam, dan prvi
Ima da udje voda u koaksijalni kabal!
I sam bi tako reagovao,ali mislim da nije dobro.Izduvaj bes na nesto drugo.

Prodaj stan dok još možeš da dobiješ za njega protivvrednost kapitala zbog kojeg je tvoj deka sa sveže presvučenim ustašama Marka Mesića nacionalizovao kulacima poslednju kašiku iz kuće.

a jelbsi ih video? Svi jedan za drugim, dan za danom, hajdučija!
Jedne smo najurili - preko radnika do šefa preko šefa do firme - i nazovi pravne im službe...
Tamo ti neka prvo tvrdi "imamo dozvolu", za ovaj ulaz? " e to nemamo, izvinite" i odoše.

Sad treba šta da ne idem na posao i dačekam čija će banda da udje "na državno u tvom vlasništvu"?
само чекајте да вам поставе антене.. после ће се позивати на неки закон.. као то није ваше не можете да лупате... ма нема размишљања - одма!
ја увек радим на одма - јер после можда не буде!

само чекајте да вам поставе антене.. после ће се позивати на неки закон.. као то није ваше не можете да лупате... ма нема размишљања - одма!
ја увек радим на одма - јер после можда не буде!
:rotf:

Ovakvi navodi su sasvim netačni, a očigledno i zlonamerni.
Telekom nigde ništa nije postavio bez saglasnosti, jer je to uslov da bi uopšte dobio sozvolu za gradnju. Nasuprot tome, SBB postavlja svoje kablove i svoje uređaje ne pitajući nikoga, bez ikakve saglasnosti, kače se na zajedničku potrošnju zgrada za šta nikome ne plaćaju ništa.
Ko ima SBB u zgradi, slobodno probajte - isključite zajedničku struju, pa ako SBB televizija i dalje radi, e onda se nisu prikačili. Sa druge strane Telekom svuda gde ima uređaj koji troši struju tu struju i plaća. I to može da se proveri.

Back