Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji vise verzija zasto zivotinje pojedu svoje mlade.
Ako si dirao macice,moguce je da su izgubili svoj miris i da ih macka nije prepoznala pa ih je likvidirala,moguce je da su bili bolesni pa ih je macka likvidirala,mozda je procenila da nema dovoljno teritorije pa ih je likvidirala,mozda si promenio nesto (kako je hranis,gde sapava,mozda si je tukao) pa je macka procenila da vise nema uslove da gaji mladunce i onda ih je pobila.
To se desava u zivotinjskom svetu cesto.
Meni se desilo da ker je pojeo svoju decu jer su bila bolesna (imali su neke zute pege po kozi).

Kreptoman... :worth: :worth: :worth:

Inace ni u demokratiji nismo jednaki,a pogotovu ne u ovoj nasoj verziji. Ako razbijes flasu na ulici i policajac to vidi i napise ti kaznu za to ti ides u zatvor da odrobijas tu kaznu ako ne platis,a ako neko ukrade par miliona eura onda je on politicar ili biznismen,sto bi nas narod rekao "sposoban" covek.
Isti djavo je i sa ubijanjem. Ako ubijes jednog coveka ti su ubica,a ako ubijes milion ti si onda jbga vojskovodja,general...
Ma u ostalom vidite i sami u svojoj okolini i u novinama kako stoje stvari, ako imas pare ili vezu za tebe zakon ne vazi. Ja sam se licno branio u jednoj tuci i dobio sam da platim kaznu isto kao i onaj koji je mene hteo da tuce.
Znaci drzava te kaznjava jer se branis. Kad bi ubio provalnika ili nekog ko ima noz u ruci i tebe hoce da ubije,a ti imas pistolj u ruci ti bi odgovarao za ubistvo.
Ja gde god krenem vidim nepravdu i sva ta nepravda prolazi ne kaznjena,ovo je sve samo privid reda i zakona,a stvarnost je da ako si mnogo jak ili bogat ili imas jake veze ti mozes da radis sta hoces,a ako nemas to,e onda si zrtva koju svi mogu da zapisavaju i da otiru noge od tebe .
Realnost je i da sto si bolji prema ljudima bilo kog pola to su oni gori prema tebi. Kreptomanov poslednji post je primenljiv u svakoj situaciji i vazi globalno za sve.

Boldovano nije istina, odgovarao bi samo ako bi prekoračio nužnu odbranu(što ovde nije slučaj), a i tada bi dobio blažu kaznu, nego da je sa čistim umišljajem. :lol: Teško da će ikada biti dostignut ideal da će svaka nepravda proći nekažnjeno, ali bitno je da postoji idealan model i težnja ka istom. Npr, sistem je u Nemačkoj daleko uređeniji nego u Srbiji, jer oni imaju dug i konstantan proces razvitka iza sebe. Za nas je potrebno vreme i dug proces filtriranja. E sad, problem je što ne može država da te zaštiti od svake nepravde, i to je momenat gde se primenjuje ta filozofija(koja se pre primenjivala u svim sferama, kada nije postojala država). Npr, u Mathovom primeru, ne bi bilo nikakvih primedbi da se ona ponaša tako kako se ponaša, i da njemu to ne smeta(naprotiv, i da mu odgovara). Ali, njemu određene činjenice u njihovom odnosu smetaju, i moj je savet da popriča sa njom o tome i vidi njenu reakciju. Ako je nezainteresovana ili ne želi da išta promeni, mislim da treba nastaviti dalje u traženju idealne devojke(ako se može reći da takvo nešto postoji). Npr, je to kao slaganje dva dela slagalice, ako se svaki deo uklopi, to je savršeno. Međutim, ako neki deo štrči, treba se poraditi da se on otkloni kako bi se slagalica uklopila(ovo je mnogo češći slučaj, i poenta ljubavi je u tome, voljnost da se zarad svih drugih vrlina tog odnosa promeni sitnica koja smeta, i tu se vidi koliko strane vrednuju taj odnos). Ako do toga ne dođe, treba tražiti novi deo slagalice. Isto je i kada bi postojao prazan prostor između delova, to znači da nešto fali(u ovom slučaju je malo teže "stvoriti" neku osobinu, pa se strane često pretvaraju da bi se "uklopile" sa drugom osobom, što može trajati samo određeno vreme). Ne treba se bojati činjenice da možda nećeš naći boljeg partnera u budućnosti, jer ćeš u tom slučaju završiti kao rob-ona dobija deo slagalice koji je nedostajao zahvaljujući tvojoj toleranciji i trudu da ispuniš ulogu drugog dela, dok si ti daleko od toga da dobiješ svoj. :)

Boldovano nije istina, odgovarao bi samo ako bi prekoračio nužnu odbranu(što ovde nije slučaj), a i tada bi dobio blažu kaznu, nego da je sa čistim umišljajem. :lol: Teško da će ikada biti dostignut ideal da će svaka nepravda proći nekažnjeno, ali bitno je da postoji idealan model i težnja ka istom. Npr, sistem je u Nemačkoj daleko uređeniji nego u Srbiji, jer oni imaju dug i konstantan proces razvitka iza sebe. Za nas je potrebno vreme i dug proces filtriranja. E sad, problem je što ne može država da te zaštiti od svake nepravde, i to je momenat gde se primenjuje ta filozofija(koja se pre primenjivala u svim sferama, kada nije postojala država). Npr, u Mathovom primeru, ne bi bilo nikakvih primedbi da se ona ponaša tako kako se ponaša, i da njemu to ne smeta(naprotiv, i da mu odgovara). Ali, njemu određene činjenice u njihovom odnosu smetaju, i moj je savet da popriča sa njom o tome i vidi njenu reakciju. Ako je nezainteresovana ili ne želi da išta promeni, mislim da treba nastaviti dalje u traženju idealne devojke(ako se može reći da takvo nešto postoji). Npr, je to kao slaganje dva dela slagalice, ako se svaki deo uklopi, to je savršeno. Međutim, ako neki deo štrči, treba se poraditi da se on otkloni kako bi se slagalica uklopila(ovo je mnogo češći slučaj, i poenta ljubavi je u tome, voljnost da se zarad svih drugih vrlina tog odnosa promeni sitnica koja smeta, i tu se vidi koliko strane vrednuju taj odnos). Ako do toga ne dođe, treba tražiti novi deo slagalice. Isto je i kada bi postojao prazan prostor između delova, to znači da nešto fali(u ovom slučaju je malo teže "stvoriti" neku osobinu, pa se strane često pretvaraju da bi se "uklopile" sa drugom osobom, što može trajati samo određeno vreme). Ne treba se bojati činjenice da možda nećeš naći boljeg partnera u budućnosti, jer ćeš u tom slučaju završiti kao rob-ona dobija deo slagalice koji je nedostajao zahvaljujući tvojoj toleranciji i trudu da ispuniš ulogu drugog dela, dok si ti daleko od toga da dobiješ svoj. :)

A upotreba prekomerne sile nije krivicno delo?
Znaš li ti da ako upotrebiš prekomernu silu da se odbraniš da napadač može da te tuži, da zahteva da mu isplatiš odštetu za pretrpljene povrede i jos možeš da robijaš?

A upotreba prekomerne sile nije krivicno delo?
Znaš li ti da ako upotrebiš prekomernu silu da se odbraniš da napadač može da te tuži, da zahteva da mu isplatiš odštetu za pretrpljene povrede i jos možeš da robijaš?

Jeste, i znam to, studiram pravo :lol: Mada, u takvim sporovima i sud igra važnu ulogu, jer utvrđuje koliko je prekoračena granica između dozvoljene samoodbrane i prekomerene sile,ali svakako da možeš biti siguran da ćeš odgovarati ako nađeš lopova u dvorištu i pošteno ga izgaziš a potom i ubiješ :lol:

Jeste, i znam to, studiram pravo :lol: Mada, u takvim sporovima i sud igra važnu ulogu, jer utvrđuje koliko je prekoračena granica između dozvoljene samoodbrane i prekomerene sile,ali svakako da možeš biti siguran da ćeš odgovarati ako nađeš lopova u dvorištu i pošteno ga izgaziš a potom i ubiješ :lol:

Pojavi ti se covek u sred noci ili vise njih u kuci,mozda i naoruzani i odtkud ti znas sta oni tebi mogu da urade i sta hoce?
Mogu da ti sluju majku ili zenu ili decu,mogu da nekog ubiju,mogu da te pretuku na smrt,mogu da te muce,msm mogu da rade sta hoce.
Kakv je to zakon koji daje pravo i zastitu nekom ko te napada?
Isti ***** kao i tuce,pazi sta se desava kod nas. Svako malo citas u novinama neko prebijen na smrt,lekari se bore za zivot. Tebe ako napadne vise njih,oni mogu da ti rade sta hoce,sve zavisi koliki su sadisti.

Imam 15 godina, nikad ranije nisam imao devojku, svidja mi se jedna likusa ima takodje 15 godina i idemo u istu skolu.
Raspitao sam se kod njenih drugarica (koje su takodje i moje drugarice) i rekle su mi da se i ja njoj svidjam, ona takodje nije imala decka.
E sad mene interesuje, kako da joj pridjem i smuvam je, govorenje preko fejsbuka da mi se svidja je bolesno a takodje je bolesno
da dodjem pred nju i kazem joj svidjas mi se ajde da se smuvamo, nadam se da razumete moju situaciju.
Takodje, problem je u tome kako bi ostali reagovali na to, da ja, koji sam poznat kao zajebant, sve, samo ne smeker
ili neki frajer imam devojku, sta da radim u takvim situacijama?

I kada je smuvam, kako da se ponasam u vezi, kada da je zovem na telefon, da li uopste da je zovem, gde da je vodim u izlazak itd....

I imam jos par debilnih pitanja,
Posto smo, kao sto rekoh, iz iste skole, da li da je svaki put, kada se mimoidjemo poljubim ili?

Znam da su pitanja debilna, ali ne znam sta da radim, sve u svemu, ukratko, interesuje me kako da joj pridjem i smuvam je
i kako da se ponasam u vezi gde smo ja i ona iz iste skole.

Hvala i pozz :)

Imam 15 godina, nikad ranije nisam imao devojku, svidja mi se jedna likusa ima takodje 15 godina i idemo u istu skolu.
Raspitao sam se kod njenih drugarica (koje su takodje i moje drugarice) i rekle su mi da se i ja njoj svidjam, ona takodje nije imala decka.
E sad mene interesuje, kako da joj pridjem i smuvam je, govorenje preko fejsbuka da mi se svidja je bolesno a takodje je bolesno
da dodjem pred nju i kazem joj svidjas mi se ajde da se smuvamo, nadam se da razumete moju situaciju.
Takodje, problem je u tome kako bi ostali reagovali na to, da ja, koji sam poznat kao zajebant, sve, samo ne smeker

I kada je smuvam, kako da se ponasam u vezi, kada da je zovem na telefon, da li uopste da je zovem, gde da je vodim u izlazak itd....

Posto smo, kao sto rekoh, iz iste skole, da li da je svaki put, kada se mimoidjemo poljubim ili?

Znam da su pitanja debilna, ali ne znam sta da radim, sve u svemu, ukratko, interesuje me kako da joj pridjem i smuvam je

Ljudi, zna li neko koliki treba da bude otprilike maturski rad iz srpskog, kucan u wordu npr?

Pravim maturske za ove 'tarde iz razreda, odnosno prodajem :mrgreen: Pa rekoh, da krenem sad, ima ih pun ****** a svaki majmun je spreman da da kintu umesto malo da razmisli svojom glavom.
A naravno, neka drogiranja i opijanja bez kinte, a man must do what's necessary

Ljudi, zna li neko koliki treba da bude otprilike maturski rad iz srpskog, kucan u wordu npr?

Pravim maturske za ove 'tarde iz razreda, odnosno prodajem :mrgreen: Pa rekoh, da krenem sad, ima ih pun ****** a svaki majmun je spreman da da kintu umesto malo da razmisli svojom glavom.
A naravno, neka drogiranja i opijanja bez kinte, a man must do what's necessary

kod nas mora imati najmanje 15 stranica.
a ja jos ni poceo nisam.
a ne znam jos ni sta cu upisati.
pu ebo te nedeljno vece.
odoh spavat.

Матурски из српског се ради на дволисту А4 формата, где сваку страницу поделиш на пола у две колоне и пишеш у левој колони.
Што би значило да треба да испишеш 4 колоне. Иначе, то ми је био први пут да сам на ебеном саставу добио 3. :eek:
Још је била прича да ће нам професорка повећати за по једну оцену. А пази кад за 4 године нисам добио мање од четворке на тим саставима.

Вероватно су дали Милету из котларнице да прегледа пошто их је мрзело.

Него, што нико неће да одговори дечаку?

Čoveče kao da gledam sebe odnosno moj problem kad sam onomad imao 13g

Koliko je samo ovakvih likova prošlo kroz ovu temu a da se pritom nisu ni zahvalili ni rekli da l' su uspeli, a s obzirom na to koliko sam puta "pomogao" na kraju ću postati doktor za ovakve probleme:lol: Mada ću ovog puta za razliku od nekih prošlih pokušati da pomognem pošto mi treba nešto da me uspava pa reko da skratim vreme :lol:

Ja stvarno ne znam zašto ti to smatraš problemom s obzirom na to da znaš da se i ti njoj sviđaš, mada nije isključeno da te njene drugarice namerno zajebavaju :lol:
Kreni je*ote s nekom pričom, a i zašto joj ne bi odma prišao ako si uveren u to da se i ti njoj sviđaš?
Šta te boli piša za druge? A to za vezu i kako trebaš da se ponašaš u istoj ćeš i sam skapirati kad budeš imao devojku, mada ne trebaš da brineš pošto kažeš da do sada nije imala dečka tako da ni ona ne zna šta treba da očekuje.

Једини савет за дечака је: што пре је питај да изађете. Не отварај се пуно, не причај пуно, пусти њу да прича.
Буди врло директан. Кажи јој брате да ти се свиђа и а у пм. Ионако ти није стало да јој трчиш уз дупе ако неће да буде с тобом.

Најгора могућа ствар је да постанеш геј-френд. Сигурно је да ће за њих бити већи шок да си постао раме за плакање него да имаш рибу.

А то што сте из исте школе, па боже мој, буди спонтан. Ако си заборавио да опереш зубе нормално да је нећеш пољубити.

Матурски из српског се ради на дволисту А4 формата, где сваку страницу поделиш на пола у две колоне и пишеш у левој колони.
Што би значило да треба да испишеш 4 колоне. Иначе, то ми је био први пут да сам на ебеном саставу добио 3. :eek:
Још је била прича да ће нам професорка повећати за по једну оцену. А пази кад за 4 године нисам добио мање од четворке на тим саставима.

Вероватно су дали Милету из котларнице да прегледа пошто их је мрзело.

Него, што нико неће да одговори дечаку?

Mi danas dobijamo ocene iz priprenog rada xD Format u kojem se radi mi je debilan. Pisao sam neku temu o usamljenosti u savremenoj knjizevnosti, pa sam povlacio paralelu izmedju Raskoljnikova, Mersoa i Hari Potera. Probao sam da objasnim razliku izmedju istog motiva u razlicitim vremenskim periodima. Iskustvo starijih pisaca preneto na papir vs modernog motiva usamljenosti koji sluzi samo kao pokretac radnje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back