Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam problem: klinka sam zaljubljena sam u decka 8 godina starijeg,a pritom ga ni ne znam uzivo. I imam jako bezobrazne misli,ono... znate na sta mislim. Ne znam sta da radim... :///// U zadnje vreme svi primecuju da sam cudna i to,dosta se svadjam sa profesorima,zale sa na mene. Neki misle da sam izgubljena. :OO

1855788-godzilla_facepalm_godzilla_facepalm_face_palm_epic_fail_demotivational_poster_12453844351.jpg

Sinus je sam po sebi rupa...:lol:

Evo, ozbiljno sad...Sinusi su supljine ispunjene vazduhom u lobanji i nemaju neku posebnu funkciju...Tebi je u opasnosti vilični, a ako ti stomatolog zezne, tu nema popravke, nećeš umreti, ali ćeš imati problema, do kraja života ćeš osećati bol s vremena na vreme...tako da bolje nadji nekog ko će ti to lepo izvaditi...:)

Napisao sam "zaustaviti" umesto "zakrpiti" rupu, a mislio sam na zaustaviti krv... :lol:

Pa 'ebiga, ovaj lik je kao specijalista, zapravo specijalista no2, a no1 je na odmoru pa jedino da njega sacekam, al' nemam volje za to... :lol:

obukao sam navodno svilene gatje za spavanje a one su imale visok procenat sintetike u materijalu i ojela mi se jaja.
dal je bolje da mazem jekoderm ili pantenol na jaja.
unapred zahvalan ganfajter
Predlog: pranje neutralnim sapunom, temeljno sušenje i onda obična krema za bebe (a'la Pavlovićeva mast) i meke pamučne gaće... nestane iritacija preko noći kao rukom odnešena. Naravno, ako je samo iritacija kože u pitanju... ako je došlo i do neke infekcije onda već mora teža artiljerija.

Imam problem: klinka sam zaljubljena sam u decka 8 godina starijeg,a pritom ga ni ne znam uzivo. I imam jako bezobrazne misli,ono... znate na sta mislim. Ne znam sta da radim... :///// U zadnje vreme svi primecuju da sam cudna i to,dosta se svadjam sa profesorima,zale sa na mene. Neki misle da sam izgubljena. :OO
:D Добро сад, ако је тај дечко неки опасан тип или кабадахија, или се налази у твојој близини, могло би се наћи рационално објашњење за нпр. уништење лавабоа у школској клоњари
или чупање за косу твојих противница. Једноставно - стало ти је до њега, и трудиш се да добијеш адекватно поштовање и узвраћање љубави истом мером.

Али што се тиче овога да га не знаш уживо - ако знаш где се ''налази'', јеси ли му остављала неке знакове које би он могао да провали, да долазе од тебе, и да схвата њихову поенту?

:D Добро сад, ако је тај дечко неки опасан тип или кабадахија, или се налази у твојој близини, могло би се наћи рационално објашњење за нпр. уништење лавабоа у школској клоњари
или чупање за косу твојих противница. Једноставно - стало ти је до њега, и трудиш се да добијеш адекватно поштовање и узвраћање љубави истом мером.

Али што се тиче овога да га не знаш уживо - ако знаш где се ''налази'', јеси ли му остављала неке знакове које би он могао да провали, да долазе од тебе, и да схвата њихову поенту?

Kakav bre znak? Vi se ceo zivot pravite ludi dok vam se u facu ne kaze, kao ne provaljujete znake, ma idi molim te...Pogotovo taj sto je 8 god stariji ce da padne na klinacke fore...:lol:

Btw, zaboravih da javim da sam izvadio zub. :)
Vi: Bravo Funny legendo. :hej:
Forumasice: Sad bismo ti dale i nov zub i nase telo. :klap::snovi:

Hvala, hvala, ali molim vas, stisajte se, ovo je biblioteka. :tajna::guza:

Inace, bilo mi zanimljivo...bio neki mlad doktor, sprdator, pustio me cak da iz daljine gledam kako nekom dedi sece facu dok mi ne proradi anestezija.:twisted:
Najjace mi je bilo kad sam izasao iz te sobe gde su rezali dedu i ulazi neka likusa i vidi samo mene u sobi i pita jesam li ja doktor, ja rek'o "Mhm" (nisam je lepo cuo, mislio sam da pita da li je tu doktor) kad krece zena da brblja, ne zna ni sama sta prica, pokazuje neke slike...ja gledam i ne verujem :trlja: :bum:
Kad je krenuo da mi vadi koren kaze "Ako zaboli ti reci pa cu ti dati jos jednu anesteziju" ja reko' "Cepi jos jednu slobodno, niko te ne sprecava" :lol:
Sprdnja bila...ali ne ponovilo se. :lol:

Aloo pa kod zubara uvek sprdnja...Ja otisla kod lika da mu odnesem neku protezu (profa nas salje tako da nosimo za njega u ordinacije)...I bio neki mlad doktor...I neka devojka sedela...I ja ulazim i on lik gleda u mene, a plamenik mu bio upaljen i dok se on okrenuo buknuo plamen i zapali devojci obrvu...:rotf: I on kao ju izvini, a ona se nalozila na njega, i kao ma nista...A ja umirem...Da je meni tako uradio tacno bih ga celog zapalila...

A sto lazes da je nisi cuo? :per:

P.S. Kad ja budem doktorka, vi dodjite kod mene svi da vam Abell da anesteziju... :evil:

Poslednja izmena:
Aloo pa kod zubara uvek sprdnja...Ja otisla kod lika da mu odnesem neku protezu (profa nas salje tako da nosimo za njega u ordinacije)...I bio neki mlad doktor...I neka devojka sedela...I ja ulazim i on lik gleda u mene, a plamenik mu bio upaljen i dok se on okrenuo buknuo plamen i zapali devojci obrvu...:rotf: I on kao ju izvini, a ona se nalozila na njega, i kao ma nista...A ja umirem...Da je meni tako uradio tacno bih ga celog zapalila...

A sto lazes da je nisi cuo? :per:

P.S. Kad ja budem doktorka, vi dodjite kod mene svi da vam Abell da anesteziju... :evil:

Kako ja vidim i on se lozi na nju, if you know what i mean... :per:
Ma ja se totalno opustim kad vidim da su i doktori sprdatori. :respekt:

Ne biste mi verovali da nisam rekao da je nisam cuo... :per:

Ju, doktorka...obradices na oralno? :rumenko:
salim se, salim se
ali samo ako neces biti preskupa.:smeker::nono3:
:mrgreen:

Pa na internetu, gde bi se drugde pojavio.... :)
Не мора нужно да буде на интернету, може да буде рецимо неки писац, или новинар који пише престижне колумне, или певач (може да дође у обзир и гитариста) неког бенда, глумац.........
Није ни битно Janicc - ни где се налази, ни ко је ни шта је, свака особа која прима бар некакве ''сигнале'', или поруке са симболичним садржајем, је довољно мудра да схвати од кога долази,
и најважније са каквом намером (поентом) тако нешто долази. Ако је добар и уме да цени твој труд, ти ћеш адекватно бити награђена истом мером, и по законима Карме ћеш дочекати својих пет
минута, јер никада ниједно улагање (са трудом) није пропало, већ је напротив - уродило плодом. ;)

Poslednja izmena:
Kako ja vidim i on se lozi na nju, if you know what i mean... :per:
Ma ja se totalno opustim kad vidim da su i doktori sprdatori. :respekt:

Ne biste mi verovali da nisam rekao da je nisam cuo... :per:

Ju, doktorka...obradices na oralno? :rumenko:
salim se, salim se
ali samo ako neces biti preskupa.:smeker::nono3:
:mrgreen:

Ja bas gotivim doktore koji se sprdaju...A tek ovi sto u skoli rade...Najvece kraljine, svi ih mnogo volemo..:D

Nego, razmisljam ja nesto...Pa jadni ljudi koji dodju kod mene kad sam ja nadrkana...:lol:
Salim se, bicu fina, majke mi...:D
I necu biti skupa...Bar ne u pocetku...:lol:
Nego, znas kakvu ja ordinaciju ima da napravim? Pih...Najbolja u selu ima da bude :lol:
I da, uvek ce biti neka kul muzika i nece onako smrdeti na sterilizaciju i bice bas kul sve unutraaa, dok blejis okolo da vidis vec ti izvadim pola vilice...:lol:

Poslednja izmena:
по законима Карме ћеш дочекати својих пет минута, јер никада ниједно улагање (са трудом) није пропало, већ је напротив - уродило плодом. ;)
Mene je jednom prilikom Karma opasno namagarčila, od tada joj ništa ne verujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back