Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
^ Upravo.Sada mi je to ukinuto(ne znam kako i zašto)i zvuk je tši.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^ Upravo.Sada mi je to ukinuto(ne znam kako i zašto)i zvuk je tši.
Hteo sam reći da je zvuk s**nje.
Kako te ne mrzi da odgovaras na ova glupa pitanja? Msm situacija je nemoguca ako ima ispod 50 god...
zasto mi svaka devojka odmah posle drugog sastanka (retko odmah posle prvog lol) navaljuje da predjemo na seks
koji ku rac bre
ja se trudim da bude polako, umeren tempo, da izgradimo tenziju, a ono kita, ODMAH SEKS
je l to ja toliko snazno delujem ili sta?
bisvu satro voli i peglaj a ovu sadasnju peglaj i nek zavoli ona tebeImam tiiin problem
Dakle, vec 10ak dana sam u vezi sa nekom likusom, ne osecam nista prema njoj niti ona prema meni, samo se ljubimo i vatamo, bez sexa naravno
I to me nekako smorilo
Mada kapiram da bih mogao da ostvarim dugu vezu sa njom
Sa druge strane je bivsa u koju sam nenormalno zaljubljen i koja me prevarila sa oortakom
I sad kao opet zeli da bude sa mnom
Mada kapiram da ta veza ne bi potrajala duze od 2-3 dana
I sad, pitanje je da li treba da uzivam u toj vezi ta 2-3 dana i da me sutne i da se bedacim mesec dana kasnije, ili da ostanem sa devojkom koja je ok ali prema kojoj stvarno ne osecam nista
hahah Northe, u istoj sam ebenoj situacijimislim, samo što ona Stara ne želi ništa, al ova Sada je baš smor...
Ja sam uvek naletao na "pacijentkinje", i uvek proklinjao to, a sad tek vidim da su mi ove normalne potpuno dosadne, totalno nezanimljive, ništa ne pružaju... baah
aj najjace od svega je sto je ta bivsa jebeni psihopata, secka se ziletom po rukama, mracna, depresivna... nznm zasto, ali zbog toga je najvise gotivim
podseca me na sebe u njenim godinama
Northe...koliko puta treba da pricamo o ovom problemu??ja i north imamo zajednicki problem...mog decka koji je ludacki ljubomoran na sve pa i na northa jelte..jer smo bili u sobi sami nkeih pola sata...kako objasniti da nema razloga za to...
Northe...koliko puta treba da pricamo o ovom problemu??ja i north imamo zajednicki problem...mog decka koji je ludacki ljubomoran na sve pa i na northa jelte..jer smo bili u sobi sami nkeih pola sata...kako objasniti da nema razloga za to...
dolazite li u 8 btw? da orgijamo?
a pusti bwe nikija, oduvek je bio ljubomoran, ne moze se promeniti preko noci
Pa objasnimu kao i svaki muskarac da nema zbog cega da bude ljubomoran, a ako nastavi da ***** znas sta da radis XD
North interesantno to s seckanjem žiletom, daješ mi ideju