Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam tiiin problem

Dakle, vec 10ak dana sam u vezi sa nekom likusom, ne osecam nista prema njoj niti ona prema meni, samo se ljubimo i vatamo, bez sexa naravno

I to me nekako smorilo

Mada kapiram da bih mogao da ostvarim dugu vezu sa njom

Sa druge strane je bivsa u koju sam nenormalno zaljubljen i koja me prevarila sa oortakom

I sad kao opet zeli da bude sa mnom

Mada kapiram da ta veza ne bi potrajala duze od 2-3 dana

I sad, pitanje je da li treba da uzivam u toj vezi ta 2-3 dana i da me sutne i da se bedacim mesec dana kasnije, ili da ostanem sa devojkom koja je ok ali prema kojoj stvarno ne osecam nista

Imam tiiin problem

Dakle, vec 10ak dana sam u vezi sa nekom likusom, ne osecam nista prema njoj niti ona prema meni, samo se ljubimo i vatamo, bez sexa naravno

I to me nekako smorilo

Mada kapiram da bih mogao da ostvarim dugu vezu sa njom

Sa druge strane je bivsa u koju sam nenormalno zaljubljen i koja me prevarila sa oortakom

I sad kao opet zeli da bude sa mnom

Mada kapiram da ta veza ne bi potrajala duze od 2-3 dana

I sad, pitanje je da li treba da uzivam u toj vezi ta 2-3 dana i da me sutne i da se bedacim mesec dana kasnije, ili da ostanem sa devojkom koja je ok ali prema kojoj stvarno ne osecam nista
bisvu satro voli i peglaj a ovu sadasnju peglaj i nek zavoli ona tebe
i eto peglas obe a single si haha :)

hahah Northe, u istoj sam ebenoj situaciji :lol: mislim, samo što ona Stara ne želi ništa, al ova Sada je baš smor...
Ja sam uvek naletao na "pacijentkinje", i uvek proklinjao to, a sad tek vidim da su mi ove normalne potpuno dosadne, totalno nezanimljive, ništa ne pružaju... baah

aj najjace od svega je sto je ta bivsa jebeni psihopata, secka se ziletom po rukama, mracna, depresivna... nznm zasto, ali zbog toga je najvise gotivim

podseca me na sebe u njenim godinama

aj najjace od svega je sto je ta bivsa jebeni psihopata, secka se ziletom po rukama, mracna, depresivna... nznm zasto, ali zbog toga je najvise gotivim

podseca me na sebe u njenim godinama

Northe...koliko puta treba da pricamo o ovom problemu?? :) ja i north imamo zajednicki problem...mog decka koji je ludacki ljubomoran na sve pa i na northa jelte..jer smo bili u sobi sami nkeih pola sata...kako objasniti da nema razloga za to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back