Hrabrost? Covece pa to je lako.... Ok, lazem, nije, ali mora se. Stvar je u tome da skapiras da ti nemas sta da izgubis, a ona ne zna sta propusta (u slucaju da te odbije) xD Bitno je da to znas, da li je istina nebitno. Naravno mozes da je pozoves da izadjete onako i onda joj kazes, nekako sam primetio da je lakse kad pricate i onda kad se opustis i vidis da je devojka kao i svaka druga, priznas. A ako to ne ide, onda preko telefona ili fejsa joj kazi nesto tipa "slusaj, svidjas mi se i voleo bih da izadjemo negde samo ja i ti i da ti to uzivo kazem"
Naravno najbolje je otici s namerom da joj to priznas jer tako pokazujes da znas sta radis i da imas muda. Ima i cetvrti nacin, napisi joj pesmu koja jasno kaze ono sto osecas.
Isprobao sam sve i sve pali, ali moras tacno da znas kakva je devojka. Ne pali svaki na svaku devojku. Ako je stidljiva zaboravi fejs, videces samo offline. Ako je van tvoje lige, pesme, par sala, i tome slicno, da je smeksas i onda bam. Inace ne moze uvek, jer nekada jos ne prebole bivseg (iako je proslo jebenih 6 meseci -.-), nekad si previse ruzan, a nekad jednostavno smatra da moze bolje, a zavrsi na gorem...