Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, iam ja jedan prilično zajeban problem
da l' da pređem na megatrend (ili singidunum, neam pojma na kom je fakultetu odsek za medije i komunikacije) sledeće godine, pošto je moja visokopoštovana majka/žena/kraljica sa fakultetskom diplomom, to predložila, prethodno izjavivši da nisam sposobna da završim državni fakultet, premda iam još 2 ispita do očišćene godine?
možda je žena u pravu, a baš me voli, k'o da me je rodila, pa ono, neće da joj se dete muči
eto, to mene mori u 5h ujutru, ne mogu da spavam, al' mogu da jedem, o živote lutalicoooooo

ps. obožavam svoj mozak u ovo doba, nekako je baš fanki fankiii xD

/facepalm, ti ces da slusas majku a ostalo ti je jos 2 ispita? I ona ce da odredjuje tvoju sposobnost? Megatrend svaki retard moze da zavrsi, ne znam kakvu perspektivu imas za zaposljavanje posle tog trkackog fakulteta..Uvece procitas, ujutru zablistas.

aj jedno ljubavno pitanje... xD
ja 18,devojka 16...sve ok,kao u vezi smo(i ja i ona neznamo zvaku xD)...setamo zajedno,poljubimo se na blic i tako... :D dosadno...
danas me je pozvala kuci...brate sedeli smo u njenoj sobi,sve lepo malo price muzike... sedeo sam kao koc...hteo sam da zapocnem,gleda me i ocekuje...a meni muda odpadose...i nista
imate neki savet kako da zapocnem ljubljenje xD ili kako vec...a ***-a kad sam glup za te stvari

ja 18,devojka 16...sve ok,kao u vezi smo(i ja i ona neznamo zvaku xD)...setamo zajedno,poljubimo se na blic i tako... :D dosadno...
danas me je pozvala kuci...brate sedeli smo u njenoj sobi,sve lepo malo price muzike... sedeo sam kao koc...hteo sam da zapocnem,gleda me i ocekuje...a meni muda odpadose...i nista
imate neki savet kako da zapocnem ljubljenje xD ili kako vec...a ***-a kad sam glup za te stvari

verovatno si trol al ajde odgovoricu.
Samo pokusaj da se opustis i da radis sta ti padne na pamet, bez pritiska i tome slicno..
Urodjeno ti je kako se sta radi, samo trebas da osetis i da zelis to.. : D..

Joj brate, izgubices je samo tako.. Ako vec nemas muda da je zazvalis (al' brate to ti nije nista strasno, ne ujeda :lol:), onda kupi neko fino pice, povedes je na neko lijepo mjesto.. i brate pice ce te opustit za taj prvi put, a onda posle ima malte ne nesvjesno da se zazvalite.. Samo nemoj da odugovlacis s tim, kako ces tek onda da je*es? :per:

Nista tesko. Sednete na krevet,oboris je i krenes da napadas. Poljubac,onda prelazis na vrat,bacis dah na uho,pa se onda spustas polako ka sisama i onda vuces da pocepas brus,pa ce ona da ga skine pa poljubis izmedju sisa i onda ides pravo kad bradavicama,a drugom rukom uvatis drugu sisu i pravis kruzne pokrete i rukom i jezikom.
I onda samo balavi,lizi,boli te *****,sto si brzi i ko zivotinja to ce biti bolje,pa se onda penjes jezikom gore,a ruke medju njene noge... I tako to. :rumenko: Ti moras da forsiras perverzije i da svaki put napredujete ka sexu,pa mozda si da se malo "trljate"... Ako budes bio ko sada skliznuces u frend zone,znaci postaces joj ortak a ne decko.

Nista tesko. Sednete na krevet,oboris je i krenes da napadas. Poljubac,onda prelazis na vrat,bacis dah na uho,pa se onda spustas polako ka sisama i onda vuces da pocepas brus,pa ce ona da ga skine pa poljubis izmedju sisa i onda ides pravo kad bradavicama,a drugom rukom uvatis drugu sisu i pravis kruzne pokrete i rukom i jezikom.
I onda samo balavi,lizi,boli te *****,sto si brzi i ko zivotinja to ce biti bolje,pa se onda penjes jezikom gore,a ruke medju njene noge... I tako to. :rumenko: Ti moras da forsiras perverzije i da svaki put napredujete ka sexu,pa mozda si da se malo "trljate"... Ako budes bio ko sada skliznuces u frend zone,znaci postaces joj ortak a ne decko.

au brate :D
sad sam dobio inspiracije...gledam da neku noc oko 12h kad svi pospavaju dodjem,donesem neki film(horor-njih voli :D) lepo tako neka scena da se prestravi...zagrilim je i tu krenem :D
samo mi je taj prvi korak bitan...za kasnije lako cemo :D
jel ok ovo?

A sta ako on ne pocepa, a ona ne skine? :rotf: Onda ti propade sve dalje tebra :lol:

Ma kojih 12 sati,koje ****** materine. Zakazes neki sastanak u parkicu oko 10 uvece kad pande mrak. Onda malko setate,pricate i ti u fazonu e bole me noge,aj da sednemo na klupicu.
Kad sedne odmah bez i jedne reci napadaj.
A Abell pa i ona hoce to,samo je sramota da pita. Zadizi majcicu i napadaj. Ja bi se za pocetak zadrzao na sisicima.

ps ono sa vicenjem brusa,nisam mislio ozbiljno da vices ko konj. Nego da malo povuces da ispadnu bradavice,a onda ce ona da ti pomogne. A ako ne pomogne,ti onda samo udvatis brus i one korpice podignes u vis da oslobodis dojke. Ne mora ni da skida,pa nisam ni ja glup.

Ti si blesav nacisto, nemoj da cepas brus jbte, znas li ti koliko to kosta? :lol: zamisli da joj za svaki 'susret' cepa po brus, pa od mene bi mogao samo samarcinu i pa-pa da dobije :lol:
I da, nemoj da budes k'o zivotinja, pogotovu sto nemas iskustva, ispasces ludak, manijak, kako god to da nazoves :lol: Samo polako i opusteno ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back