.apsolut
Ističe se
- Poruka
- 2.848
pa kad već imaš finansija što da ne..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, iam ja jedan prilično zajeban problem
da l' da pređem na megatrend (ili singidunum, neam pojma na kom je fakultetu odsek za medije i komunikacije) sledeće godine, pošto je moja visokopoštovana majka/žena/kraljica sa fakultetskom diplomom, to predložila, prethodno izjavivši da nisam sposobna da završim državni fakultet, premda iam još 2 ispita do očišćene godine?
možda je žena u pravu, a baš me voli, k'o da me je rodila, pa ono, neće da joj se dete muči
eto, to mene mori u 5h ujutru, ne mogu da spavam, al' mogu da jedem, o živote lutalicoooooo
ps. obožavam svoj mozak u ovo doba, nekako je baš fanki fankiii xD
Attention whore.ja imam problem to sto mi se buducnos srusila pa sad moram sve ispocetka da gradim
al veci je problem taj sto ne mogu nikako da uzivam u trenutku
nema buducnosti nema uzivanja za mene
kako to da izbijem sebi iz glave ne znam
aj jedno ljubavno pitanje... xD
ja 18,devojka 16...sve ok,kao u vezi smo(i ja i ona neznamo zvaku xD)...setamo zajedno,poljubimo se na blic i tako...dosadno...
danas me je pozvala kuci...brate sedeli smo u njenoj sobi,sve lepo malo price muzike... sedeo sam kao koc...hteo sam da zapocnem,gleda me i ocekuje...a meni muda odpadose...i nista
imate neki savet kako da zapocnem ljubljenje xD ili kako vec...a ***-a kad sam glup za te stvari
aj jedno ljubavno pitanje... xD
ja 18,devojka 16...sve ok,kao u vezi smo(i ja i ona neznamo zvaku xD)...setamo zajedno,poljubimo se na blic i tako...dosadno...
danas me je pozvala kuci...brate sedeli smo u njenoj sobi,sve lepo malo price muzike... sedeo sam kao koc...hteo sam da zapocnem,gleda me i ocekuje...a meni muda odpadose...i nista
imate neki savet kako da zapocnem ljubljenje xD ili kako vec...a ***-a kad sam glup za te stvari
Nista tesko. Sednete na krevet,oboris je i krenes da napadas. Poljubac,onda prelazis na vrat,bacis dah na uho,pa se onda spustas polako ka sisama i onda vuces da pocepas brus,pa ce ona da ga skine pa poljubis izmedju sisa i onda ides pravo kad bradavicama,a drugom rukom uvatis drugu sisu i pravis kruzne pokrete i rukom i jezikom.
I onda samo balavi,lizi,boli te *****,sto si brzi i ko zivotinja to ce biti bolje,pa se onda penjes jezikom gore,a ruke medju njene noge... I tako to.Ti moras da forsiras perverzije i da svaki put napredujete ka sexu,pa mozda si da se malo "trljate"... Ako budes bio ko sada skliznuces u frend zone,znaci postaces joj ortak a ne decko.
Nista tesko. Sednete na krevet,oboris je i krenes da napadas. Poljubac,onda prelazis na vrat,bacis dah na uho,pa se onda spustas polako ka sisama i onda vuces da pocepas brus,pa ce ona da ga skine pa poljubis izmedju sisa i onda ides pravo kad bradavicama,a drugom rukom uvatis drugu sisu i pravis kruzne pokrete i rukom i jezikom.
I onda samo balavi,lizi,boli te *****,sto si brzi i ko zivotinja to ce biti bolje,pa se onda penjes jezikom gore,a ruke medju njene noge... I tako to.Ti moras da forsiras perverzije i da svaki put napredujete ka sexu,pa mozda si da se malo "trljate"... Ako budes bio ko sada skliznuces u frend zone,znaci postaces joj ortak a ne decko.