Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
do ovde sam citao. zakljucak:
odjebbi, smaras :cool:

+1

Provalite mog druga kakve poruke salje devojci (lik je jedan jedini, nepobedivi..mislim da ne postoji osoba slicna njemu... :lol:)
Naravno, postoje mnogo ludje poruke, ova je bzw, ali vidi se poenta, nepismenost i jubaw...

Joj jubawi da
dodjem ja da te
stawim osmeh na
licu ti si moja ruza u
mome srcu uwek
ti,hehehe.lepa
porukica
jubawi.wolim te
puno stefan

Redovno mu dajem telefon da salje devojci poruke samo da bih citao kasnije sta joj je poslao i kidao se od smeha... :lol:
Pitam se kakve su devojci reakcije na ove poruke. xD

+1

Provalite mog druga kakve poruke salje devojci (lik je jedan jedini, nepobedivi..mislim da ne postoji osoba slicna njemu... :lol:)
Naravno, postoje mnogo ludje poruke, ova je bzw, ali vidi se poenta, nepismenost i jubaw...

Joj jubawi da
dodjem ja da te
stawim osmeh na
licu ti si moja ruza u
mome srcu uwek
ti,hehehe.lepa
porukica
jubawi.wolim te
puno stefan

Redovno mu dajem telefon da salje devojci poruke samo da bih citao kasnije sta joj je poslao i kidao se od smeha... :lol:

:roll:

Lici mi na papucara? :D

+1

Joj jubawi da
dodjem ja da te
stawim osmeh na
licu ti si moja ruza u
mome srcu uwek
ti,hehehe.lepa
porukica
jubawi.wolim te
puno stefan

Ovo je bolje sto moj ludi (bukvalno je lud) komsija govorio svojoj zeni xD
Ona jadna nije htjela da ga ostavi, a on poludio
Da ti stavim ruku u gace
da ti bude medju noge
da ti upane medju noge
rka krka, riki kiki
da se zagrlimo,
dase poljubimo
da ti ljubim usta, da ti ljubim vrat
da ti ljubim sisse
da ti lizem picccku,
da ti skinem gace
da ti ga ubacim,
da te isprskam,
da ti ga zabijem iako znam da ne mogu da ispunim rupu do kraja
da budes srecna
lizacu ti piccku kad se uzbudis
jesi li uzbudjena?
jesi li sva popunjena?

Dalje ne razumijem...

Recite mi sta je ovo. Sta se polaze za geografski fax, smer geografija? Nigde ne mogu da nadjem, pise geografija, e sad me zanima cuo sam neku pricu da oni daju 600 pitanja, ili tako nesto koja treba da se nauce. Moze pomoc :@:@:@@? Ma sve sam pretrazio nema, serem im se na fakultet budjavi na glavu se svima iserem

Poslednja izmena:
Imam ja problem.
Pre... Mesec dana, manje više, sam prolazila pored stolice, i zakačila stolicu malim prstom. Jako. Žurila sam. xD
E pa, prst je otekao, poplaveo, poljubičastio, pocrneo, požuteo, i onda se vratio na normalan oblik i boju.
Međutim, i dalje me boli kad ga pomeram, plus neće da ide gore ili levo (desno ne može, zbog ostalih prstića), već samo dole, i ko što već rekoh, boli za sve pare. Kad uzmem da ga pomeram rukom, opet boli.
I ajde, sve je to manje više u redu, dok idem bosa po kući. Kad se obujem da idem negde, onda je strašno. -.-

...Je l moguće da je polomljen? :mrgreen:

Imam ja problem.
Pre... Mesec dana, manje više, sam prolazila pored stolice, i zakačila stolicu malim prstom. Jako. Žurila sam. xD
E pa, prst je otekao, poplaveo, poljubičastio, pocrneo, požuteo, i onda se vratio na normalan oblik i boju.
Međutim, i dalje me boli kad ga pomeram, plus neće da ide gore ili levo (desno ne može, zbog ostalih prstića), već samo dole, i ko što već rekoh, boli za sve pare. Kad uzmem da ga pomeram rukom, opet boli.
I ajde, sve je to manje više u redu, dok idem bosa po kući. Kad se obujem da idem negde, onda je strašno. -.-

Ako je proslo mesec dana znaci da je zarastao ako je bio polomljen, sto znaci da moze da te boli zato sto je lose zarastao, ali mislim da nije nista... Ima sam isti problem i posle jos mesec dana se vratio u normali :D

Slipi aj ne laži, ja znam kako si povredila prst :P
dancefail.gif

Imam ja problem.

Ako te boli, moguce da je polomljen i da je pogresno zarastao.
Mozda ce morati nanovo da ti ga lome.
Ali ne obracaj paznju na ovo sto sam rekao :mrgreen:

Imam ja problem.

Да ли те теши ако ти кажем да се то мени дешава сваких месец и по - два, и да сам после неког времена једноставно престала да обраћам пажњу? :D

Recite mi sta je ovo. Sta se polaze za geografski fax, smer geografija? Nigde ne mogu da nadjem, pise geografija, e sad me zanima cuo sam neku pricu da oni daju 600 pitanja, ili tako nesto koja treba da se nauce. Moze pomoc :@:@:@@? Ma sve sam pretrazio nema, serem im se na fakultet budjavi na glavu se svima iserem

Cuo sam da je to,pored Vojne akademije najpopularniji faks...
Polaze se opsta geografija i geografija Srbije ( SCG ).
Ja cu da pokusam istoriju :D. Hteo bih VA,al *** sa uspehom iz skole i znanjem matematike sanse su mi male.

Ako te boli, moguce da je polomljen i da je pogresno zarastao.
Mozda ce morati nanovo da ti ga lome.
Ali ne obracaj paznju na ovo sto sam rekao :mrgreen:
Hahahaha. Dobro, i ako ga proglase zrelim za odstranjivanje, nije velika šteta, jer je u pitanju bukvalno najmanji prst kog posedujem. xD

Да ли те теши ако ти кажем да се то мени дешава сваких месец и по - два, и да сам после неког времена једноставно престала да обраћам пажњу? :D
Ne teši me, aman. xD Samo mi je još gore, osećam tvoj bol. :(

a kako ti da overiš knjižicu, zar to ne treba da uradi nosilac zdravstvenog osiguranja?
Istina. Ispravljam se, tata nije overio moju knjižicu. :mrgreen: Cepidlako jedna vodolijska. :P

Imam ja problem.

Nije ti otpao nokat? Blago tebi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back