Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako imas tesku ruku i smatras da mozes da nokautiras udri prvi,a ako ne mozes bolje ne idi na to mesto. Msm nije ni toliko strasno ako ce da izbije tuca udri par puta ali prvi i iznenada (ciljaj bradu),a ako ga ne oboris i vidis da nemas sanse posle prvog udarca lezi na zemlju,foliraj da si nokautiran. :P :lol: Ili ce se tvoje drustvo potuci sa njegovim ili ce se razici i razdvojiti i vise nece se udruzivati ili ce se izmaci (u tom slucaju vise ti to srustvo ne treba i bezi).

ako imas tesku ruku i smatras da mozes da nokautiras udri prvi,a ako ne mozes bolje ne idi na to mesto. Msm nije ni toliko strasno ako ce da izbije tuca udri par puta ali prvi i iznenada (ciljaj bradu),a ako ga ne oboris i vidis da nemas sanse posle prvog udarca lezi na zemlju,foliraj da si nokautiran. :P :lol: Ili ce se tvoje drustvo potuci sa njegovim ili ce se razici i razdvojiti i vise nece se udruzivati ili ce se izmaci (u tom slucaju vise ti to srustvo ne treba i bezi).
Tebe bi moj kanarinac ubio...
Ako taj lik bude sedeo u datom momentu provokacije... nonšalantno mu pridji i zvekni ga kolenom u bradu. To je udarac koji će da pamti, a ne šakom... šakom se udaraju samo otmeni ljudi.

Nisi daleko od istine,ali ajde ti si kao neki skinhed prekaljen u borbi ti mu kazi sta da radi.

"prekaljen u borbi" ovo me nasmeja :D
nebih bio pametan...sta reci nekome ko je od pocetka dozvolio da ga gaze?
citao sam ove savete..pa nista od toga ne vredi ni kurrca ako je onaj "siledzija" slepac ali onaj bas,bas slepac.
protiv slepaca pomaze jedino sila..u slucaju da nisu bas ono teeeski slepci.tada ne pomaze ama bas nista :cool:
to vam "prekaljeni" kaze

Aman ljudi necu da se bijem!!! A i kad bi se potukli izbila bi velika frka ... Paz'te moja ekipa je(94,92,91,90,89 godiste) a njegova sve od 87,86,85,84,82,80 i dosta su razvijeni tako da sigurno bi mi izvukli deblji kraj!

Pa dokaz da su sisice i da su uvatili mlađe da ih karaju...mora da ima lepih cura u vasem drustvu pa se kurce...

"prekaljen u borbi" ovo me nasmeja :D
nebih bio pametan...sta reci nekome ko je od pocetka dozvolio da ga gaze?
citao sam ove savete..pa nista od toga ne vredi ni kurrca ako je onaj "siledzija" slepac ali onaj bas,bas slepac.
protiv slepaca pomaze jedino sila..u slucaju da nisu bas ono teeeski slepci.tada ne pomaze ama bas nista :cool:
to vam "prekaljeni" kaze
:lol: Pa nisi valjda ko oni kumunci io anarhisti internet warrior? :D Pa nista,nek onda izbegava to mesto i to drustvo.

Aman ljudi necu da se bijem!!! A i kad bi se potukli izbila bi velika frka ... Paz'te moja ekipa je(94,92,91,90,89 godiste) a njegova sve od 87,86,85,84,82,80 i dosta su razvijeni tako da sigurno bi mi izvukli deblji kraj!

Nemoj da me zasmejavas molim te pogledaj kolicni su ovi momci pa onesvescivaju i duplo vece ;)

Ponavljam tuca je individualna stvar i nema veze sa snagom.

Ma ljudi ... ne plasi me on vec me nervira njegovim recima.Psihicki me zlostavlja da se tako izrazim i trazim savet kako da mu zabodem i zapecatim usta!

Ti izgleda nas zajebavas, sta odgovorices mu nesto, a i to ce da ga uvredi, a ? Jedino sto onda moze da se desi jeste da on krene prvi tebe da maklja ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back