Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Teta ***** je objasnila... <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teta ***** je objasnila... <3
Ovaj prvi put, kada ste se smuvali, najverovatnije je nasao drugu ribu, pa je izabrao nju, i tebi israo to.
E, sad je raskinuo sa tom njegovom, i hoce da ti se vrati. Da sam na tvom mestu, vukao bih ga za nos i vrteo oko malog prsta
A sta znas, mozda seks bude dobar![]()
ua,pichko jedna sabanska.Izdao si muski rod.
![]()
![]()
Snicki nauci kako se prica sa damama![]()
Ja sam samo preveo njen nick...![]()
pa ti znas i engleski![]()
ua,pichko jedna sabanska.Izdao si muski rod.
![]()
![]()
Ja imam problem u vezi skole ...zapravo rec je o nekoj vrsti naselja.Jedan decak iz moj odeljenja me straasno nervira njegovim ponasanjem i kad kod dodjem u razredu on mora me da me ''kao'' udari ili da se prema meni ponasa nasilnicki da se tako izrazim.Kad smo sami on je ok prema meni!Nikad nisam zapocinjao neku raspravku sa njim o tome,znam da bi mnogi rekli da sam kukavica sto ga ne premlatim ali ja nisam takav ne volim da se bijem i ne volim nikakav vid nasilja!!! Kako da se oslobodim njega ima li neko predlog?
Ko kaze da mora da dobija batine? Uglavnom siledzije nemaju pojma da se biju.
pa ti znas i engleskiAj sad nema spama
![]()
hahah, Stojane, kako ti je metnuo, moderatorski![]()
A šta ako pripada navijačkoj grupi?!Ima da ga bace sa 10 metara visine!
![]()
Nazdrao sam se lubenice i boli me tiba![]()
'vako...! ekipo slusaj vamo...pripremi se...pozor i sad...e ima jedan decko..koji mi jeee suuper extra drug ali se od skoro poznajemo retko se vidjamo ali se svaki dan dop o svemu i svacemu...i to
i stvarno se zezamo i uvek me raspolozi i nasmeje..ali...on mi deluje da pocinje da se zaljubljuje?..u mene
i ja sad ne znam sta da uradim da mu kazem da shvati da smo samo drugari
^^