GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Ja sam skapirao da je lakse nadji Eskima u BG-u neko neku seksualno opterecenu ribu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam skapirao da je lakse nadji Eskima u BG-u neko neku seksualno opterecenu ribu![]()
Posteri?
Dobro nisi rekao gde imaju da se kupe patike..
Kakvi posteri?
Gamerski i muzički![]()
jesam ih i ja lepio,ali to je bilo zato sto sam video od drugih i negde u 1,2 godini sam samo uhvatio i strgao ta govna sa zida. U cemu je fora da se to lepi?
Nem pojma, ali lepse ubiti komarca na posteru, nego prljati zidove. Ja sam toliko navikao da imam postere po zidovima, da mi soba izgleda bezdusno bez njih![]()
Pa bolje da imaš fleku od komarca nego kad skineš poster ispod njega čisto, a okolo prljavo...![]()
Ja imam problem u vezi skole ...zapravo rec je o nekoj vrsti naselja.Jedan decak iz moj odeljenja me straasno nervira njegovim ponasanjem i kad kod dodjem u razredu on mora me da me ''kao'' udari ili da se prema meni ponasa nasilnicki da se tako izrazim.Kad smo sami on je ok prema meni!Nikad nisam zapocinjao neku raspravku sa njim o tome,znam da bi mnogi rekli da sam kukavica sto ga ne premlatim ali ja nisam takav ne volim da se bijem i ne volim nikakav vid nasilja!!! Kako da se oslobodim njega ima li neko predlog?