Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam problem u vezi skole ...zapravo rec je o nekoj vrsti naselja.Jedan decak iz moj odeljenja me straasno nervira njegovim ponasanjem i kad kod dodjem u razredu on mora me da me ''kao'' udari ili da se prema meni ponasa nasilnicki da se tako izrazim.Kad smo sami on je ok prema meni!Nikad nisam zapocinjao neku raspravku sa njim o tome,znam da bi mnogi rekli da sam kukavica sto ga ne premlatim ali ja nisam takav ne volim da se bijem i ne volim nikakav vid nasilja!!! Kako da se oslobodim njega ima li neko predlog?

Odvedeš ga u šumu, vežeš za drvo...i seckaš ga, komad po komad...mesec dan!:per:

'vako...! ekipo slusaj vamo...pripremi se...pozor i sad... :D e ima jedan decko..koji mi jeee suuper extra drug ali se od skoro poznajemo retko se vidjamo ali se svaki dan dop o svemu i svacemu...i to :) i stvarno se zezamo i uvek me raspolozi i nasmeje..ali...on mi deluje da pocinje da se zaljubljuje?..u mene :) i ja sad ne znam sta da uradim da mu kazem da shvati da smo samo drugari :) ^^

'vako...! ekipo slusaj vamo...pripremi se...pozor i sad... :D e ima jedan decko..koji mi jeee suuper extra drug ali se od skoro poznajemo retko se vidjamo ali se svaki dan dop o svemu i svacemu...i to :) i stvarno se zezamo i uvek me raspolozi i nasmeje..ali...on mi deluje da pocinje da se zaljubljuje?..u mene :) i ja sad ne znam sta da uradim da mu kazem da shvati da smo samo drugari :) ^^

Daj mu pitjke :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back