Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da...a sta ako Srbin nema kes?
Ali ipak ja sam ovo pitanje ozbiljno postavio...jer mi stvarno treba pomoć...

niko ti na ovakva pitanja nece ni odgovoriti jer u sustini niko to ne zna! Onaj ko zna,on cuti o tome i ne bavi se forumom,a onaj ko ne on ce ti reci da sam otkrijes jer ni on ne zna! Ono sto sam ja zapazio je da ako se devojci svidjas sama ce da da ti pomaze i da zapitkuje,a ako nije zainteresovana bas onda ce da cuti i da pusti da ti brbljas i da pokusas da je sarmiras. A za te tvoje ortake,to ti je brate jednostavno! Ako jedu nabavis,doci ce i druge,to ti je fazon para na paru ide. Kad zagoris e onda je frka,ne mozes tek tako da se iscupas!

Ja sa drugovima pricam o kompjuterima,motorima,popravci istih...:)nema sanse da bi devojke zanimalo to...
Stvarno,bas mi je prazna glava...
Ajd ovo je smesno...ali kad bi mi neko dao savet pricaj o ovome,o onome...neke fazone i to...nemam pojma

Kako?
Pa vidi sigurno imas druga koga smaraju te price.. Mislim mozes pricati devojci o kolima, i kompu ako se razume u isti.. Kazem ti pricaj kao sa drugovima, ali prilagodi teme... Msm o5 zavisi sta ti je cilj, ali ako hoces da se smuvate odmah, onda zaist anije toliko bitno sta ces pricati.... A i ona ce ti sama dati do znanja da li zeli ili ne... Ne bas skroz jasno ali ipak :)

Pa vidi sigurno imas druga koga smaraju te price.. Mislim mozes pricati devojci o kolima, i kompu ako se razume u isti.. Kazem ti pricaj kao sa drugovima, ali prilagodi teme... Msm o5 zavisi sta ti je cilj, ali ako hoces da se smuvate odmah, onda zaist anije toliko bitno sta ces pricati.... A i ona ce ti sama dati do znanja da li zeli ili ne... Ne bas skroz jasno ali ipak :)

"Mali signali"...:)

ovo pali uvek,samo treba naci nesto sto nije puno uvredljivo,a sto nju cini ne sigurnom+ da bude duhovito!

On je mislio na to da drka tuki pred svima... :lol:

@ Magla1

Ako hoces pravi odgovor ovde na forumu ga i neces nesto naci.. Idi pitaj te tvoje "drugove" koji znaju..
A i kad ti dodje vreme , saznaces.. valjda..

niko ti na ovakva pitanja nece ni odgovoriti jer u sustini niko to ne zna! Onaj ko zna,on cuti o tome i ne bavi se forumom,a onaj ko ne on ce ti reci da sam otkrijes jer ni on ne zna!

Koliko serete vas dvojica, to je strasno... :aha:

Brate, pazi ovako...tebi moze i najveci yebac da daje savete, ali veruj mi da ti nista nece koristiti...znaci muvanje je nauka, da bi poboljsao muvanje onda ga moras konstantno koristiti jer niko se nije naucen rodio...muvanjem (cak i propalim) steces iskustvo...

Znaci iako nemas pojma kako da smuvas devojku, probaj, samo se opusti, pridji joj i pricaj bilo sta...znaci pravi yebac nije onaj ko smuva zensku vec onaj ko je dobar u krevetu, a onaj sto smuva zensku to je lik koji zna sta ce da prica i kako da se opusti...ako si ti napet takva ce biti i situacija...

Ma ustvari, radi sta hoces...

Brate, pazi ovako...tebi moze i najveci yebac da daje savete, ali veruj mi da ti nista nece koristiti...znaci muvanje je nauka, da bi poboljsao muvanje onda ga moras konstantno koristiti jer niko se nije naucen rodio...muvanjem (cak i propalim) steces iskustvo...

Znaci iako nemas pojma kako da smuvas devojku, probaj, samo se opusti, pridji joj i pricaj bilo sta...znaci pravi yebac nije onaj ko smuva zensku vec onaj ko je dobar u krevetu, a onaj sto smuva zensku to je lik koji zna sta ce da prica i kako da se opusti...ako si ti napet takva ce biti i situacija...

Ma ustvari, radi sta hoces...

Jeste, muvanje (ipak radije koristim termin udvaranje, ali eto) je individualno za svakoga. Umijem da zavedem pricom, to znam, ali kakav sam u krevetu ja blage veze nemam. Meni je lijepo, a kako je njoj, pojma nemam, a i briga me :lol:

Imam ja jedan teen problem, ali ne odgovarajte na njega. Hoću da se jadam. Nikako da se zaljubim. Jednom sam se zaljubila, ali samo jednom. Znači, za manastir sam. I još uvek sam zaljubljena, nikako da se odljubiiim. Jaad, beda, tuga... XD

Koliko godina imas? Realno 1 je pirlicno velika stvar ako si malo neizivljeno deriste kao sto mislim da jesi :D...

Koliko godina imas? Realno 1 je pirlicno velika stvar ako si malo neizivljeno deriste kao sto mislim da jesi :D...

Ej, ne zovi me bre derište, to zadrži za sebe -.- . Imam petnaest godina, neki problem, aaaaa? Stavljam te polako na crnu listu, zapamtila sam ti toooo. :lol:

I, da, to je bila mala sprdnja na teen probleme.

EDIT: Kol'ko ti imaš godina, 21, je l' da, šta ćeš ti na ovom podforumu?! :P

Ej, ne zovi me bre derište, to zadrži za sebe -.- . Imam petnaest godina, neki problem, aaaaa? Stavljam te polako na crnu listu, zapamtila sam ti toooo. :lol:

I, da, to je bila mala sprdnja na teen probleme.

EDIT: Kol'ko ti imaš godina, 21, je l' da, šta ćeš ti na ovom podforumu?! :P

Ma zezam se, relax :)
Pa sa 15 godina, to je ok.. U moje vreme ( lol) niko nije ni imao devojku/decka sa 15... Mozda 1-2 coveka u celoj skoli. Bila drugacija vremena skroz :D.. Uostalom nemas sta da se opterecujes kasnije ces imati pun qratz veza,ljubavi i slicno xD...
A idem na teen jer nemam pojma, valjda sam i dalje u pubertetu iako imam 21 :S... Ne znam navika isto... Sta ti mislis? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back