User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
pocni da mastrurbiras i sve ce biti ok! JA znam kako ti je,sada mi se srce cepa sto nisam na White Sensation-u! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e 'vako....svidja se meni jedan decko....mozda je tu moglo da bude nesto...
al' nije bilo vremena...jer on ode iz skole....a zivi dosta van grada tako da ne mogu ni da ga vidjam...
i sta ja sad da radim? da placem il da pocnem da pijem ? xD
a stvarno, posle vise od dve godine mi se neko svidi bas, i taj neko ode.....
ipak da pocnem da se drogiram??
xD
pocni da mastrurbiras i sve ce biti ok! JA znam kako ti je,sada mi se srce cepa sto nisam na White Sensation-u!![]()
Life *****, znam to
Nista, nece proci mjesec dana svidjece ti se neko drugi, tako da opusteno![]()
e 'vako....svidja se meni jedan decko....mozda je tu moglo da bude nesto...
al' nije bilo vremena...jer on ode iz skole....a zivi dosta van grada tako da ne mogu ni da ga vidjam...
xD
Ma nemoj nista od toga... Ne idem bas tolko daleko... Vidjaces me ti jose 'vako....svidja se meni jedan decko....mozda je tu moglo da bude nesto...
xD
Udaj se za mene !Volela bih da ti pomognem,ali ne znam kako?
Pa jesi malo.. Ali ako ti budes ona druga buduca onda ces pomoci u potpunosti...Nadam se da sam pomogla.
![]()
ona nek stavi dupe na kameru a on ce da 'ebe u monitor !!!Sta ima da radis, instaliraj skype i 'ebite se preko mreze...![]()
pocni da mastrurbiras i sve ce biti ok! JA znam kako ti je,sada mi se srce cepa sto nisam na White Sensation-u!![]()
Pa jesi malo.. Ali ako ti budes ona druga buduca onda ces pomoci u potpunosti...![]()
i ja sam slusao,ali mi los net prekidao mi se prenos.i meeenii....al zato slusam prenos na TDI-u
meni je trebalo preko dve godine da mi se svidi ovaj...tesko da cu naci nekog drugog i kad prestane da mi se svidja xD
Kad sam video da je bila neka 95-to,i jos brdo takvih,e onda zajebi taj parti...
Taj ode, ja sam daleko...stvarno nemas srece...
Sta ima da radis, instaliraj skype i 'ebite se preko mreze...![]()
Ja moje probleme resavam , ***** kevu !
Ma nemoj nista od toga... Ne idem bas tolko daleko... Vidjaces me ti jos![]()
![]()
Kad sam video da je bila neka 95-to,i jos brdo takvih,e onda zajebi taj parti...
i ja sam slusao,ali mi los net prekidao mi se prenos.
ne ides ti tamo zbog tih od 95-o,vec zbog djejeva,vizuelnih efekata i dobrog dozivljaja! pa sta fali i da idu te 95? Ja sam 91,a ti si sigurno mladji od mene, pa kad meni ne smeta sto tebi smeta?
ebi se ti sam sa sobom si cuo
nisi dobro procitao...u pitanju je decko a ne decak....
lazees mee da siii biiooooooo??????![]()
Ma jok,to je neka moja poznanica bilai ja sam slusao,ali mi los net prekidao mi se prenos.
ne ides ti tamo zbog tih od 95-o,vec zbog djejeva,vizuelnih efekata i dobrog dozivljaja! pa sta fali i da idu te 95? Ja sam 91,a ti si sigurno mladji od mene, pa kad meni ne smeta sto tebi smeta?
Ok za to...ali opet pitanje,kako neko bez novca to radi...znaci smuva ribu zacas...
Molim moderatore ako sam pogresio mesto,ako su ljubazni da premeste gde treba...
Ehh...ovako...problem i molim vas nemojte se smejati
Imam 16 godina,normalno hteo bih da imam devojku(smesno pitanje)
Imam neke drugove...znaci oni se rasipaju od devojaka...samo menjaju...ali pitanje kako to rade...uvek vidim pridju devojci,pricaju sa njom,sarmiraju je...
Ja sam stvarno glup,jer ja kad pridjem devojci neznam sta da pricam...ucutim se i gledam negde kao magarac;a npr, moji drugovi stanu uz devojku pricaju po pola sata,ali ja se uvek pitam sta pricaju...
Stvarno neznam sta da radim...zato ako ovde ima neki ,,švaler" neka pomogne...
![]()
Kako?
Moras da steknes samopouzdanje...
Ja sa drugovima pricam o kompjuterima,motorima,popravci istih...nema sanse da bi devojke zanimalo to...
Stvarno,bas mi je prazna glava...
Ajd ovo je smesno...ali kad bi mi neko dao savet pricaj o ovome,o onome...neke fazone i to...nemam pojma