Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e 'vako....svidja se meni jedan decko....mozda je tu moglo da bude nesto...
al' nije bilo vremena...jer on ode iz skole....a zivi dosta van grada tako da ne mogu ni da ga vidjam...
i sta ja sad da radim? da placem il da pocnem da pijem ? xD
a stvarno, posle vise od dve godine mi se neko svidi bas, i taj neko ode.....:(
ipak da pocnem da se drogiram??
xD

Life *****, znam to :P

Nista, nece proci mjesec dana svidjece ti se neko drugi, tako da opusteno :zag:

pocni da mastrurbiras i sve ce biti ok! JA znam kako ti je,sada mi se srce cepa sto nisam na White Sensation-u! :rida:

i meeenii :rida:....al zato slusam prenos na TDI-u :)

Life *****, znam to :P

Nista, nece proci mjesec dana svidjece ti se neko drugi, tako da opusteno :zag:

meni je trebalo preko dve godine da mi se svidi ovaj...tesko da cu naci nekog drugog i kad prestane da mi se svidja xD

• Podržavam
Reactions: Nao
al' nije bilo vremena...jer on ode iz skole....a zivi dosta van grada tako da ne mogu ni da ga vidjam...
xD

Taj ode, ja sam daleko...stvarno nemas srece... :(

:mrgreen:

Sta ima da radis, instaliraj skype i 'ebite se preko mreze... :aha:

Ja moje probleme resavam , ***** kevu ! :D

Ovu jednu devojku sam zeznuo zestoko.. Ona veruje u smak sveta... Mislim , verovala je... I ja ono pridjem i kazem:
"Ej , smak sveta ce za 3-4h... A mi ? Nista nismo uradili jb.te zajedno..." I ono... Smuvamo se :lol: I ono.. :D

a , da... nisam ga nesto drkao danas.. cim sam stigo kuci zaspao sam ko krele.. i prespavao smak sveta... evo sad sam se probudio...

Tako da sam 3-4 problema resio (izasao napolje,smuvao tu devojku,nisam drkao bre danas uopste ?!?? ne secam se , sad opet imam volju za teretanu,,, itd... ) :lol:

To sto opet ne spavam jeste problem , ali resicemo i to ;) :D

xD
Ma nemoj nista od toga... Ne idem bas tolko daleko... Vidjaces me ti jos ;) :P
Volela bih da ti pomognem,ali ne znam kako?
Udaj se za mene ! :heart:
Nadam se da sam pomogla.
:bye:
Pa jesi malo.. Ali ako ti budes ona druga buduca onda ces pomoci u potpunosti... :heart:
ona nek stavi dupe na kameru a on ce da 'ebe u monitor !!! :rotf:

Poslednja izmena:
i meeenii :rida:....al zato slusam prenos na TDI-u :)

meni je trebalo preko dve godine da mi se svidi ovaj...tesko da cu naci nekog drugog i kad prestane da mi se svidja xD
i ja sam slusao,ali mi los net prekidao mi se prenos. :sad2:
Kad sam video da je bila neka 95-to,i jos brdo takvih,e onda zajebi taj parti...

ne ides ti tamo zbog tih od 95-o,vec zbog djejeva,vizuelnih efekata i dobrog dozivljaja! pa sta fali i da idu te 95? Ja sam 91,a ti si sigurno mladji od mene, pa kad meni ne smeta sto tebi smeta?

Taj ode, ja sam daleko...stvarno nemas srece... :(

:mrgreen:

ebi se ti sam sa sobom si cuo :tiganj:

Ja moje probleme resavam , ***** kevu ! :D

Ma nemoj nista od toga... Ne idem bas tolko daleko... Vidjaces me ti jos ;) :P

nisi dobro procitao...u pitanju je decko a ne decak....:P

Kad sam video da je bila neka 95-to,i jos brdo takvih,e onda zajebi taj parti...

lazees mee da siii biiooooooo?????? :rida:

ne ides ti tamo zbog tih od 95-o,vec zbog djejeva,vizuelnih efekata i dobrog dozivljaja! pa sta fali i da idu te 95? Ja sam 91,a ti si sigurno mladji od mene, pa kad meni ne smeta sto tebi smeta?

ja sam slusala preko vinampa 3-4 sata...i snimala :D hohohoh :D
tamo na sajtu nije moglo da se pusti ....

Ma jok,to je neka moja poznanica bila :lol:
Mozda bi i isao da karta nije 60 eura :D. Mozda odem na neki sledeci ako bude,bice i foam fest sigurno,naravno Beer fest se ne propusta :lol:

Molim moderatore ako sam pogresio mesto,ako su ljubazni da premeste gde treba...
Ehh...ovako...problem i molim vas nemojte se smejati
Imam 16 godina,normalno hteo bih da imam devojku(smesno pitanje)
Imam neke drugove...znaci oni se rasipaju od devojaka...samo menjaju...ali pitanje kako to rade...uvek vidim pridju devojci,pricaju sa njom,sarmiraju je...
Ja sam stvarno glup,jer ja kad pridjem devojci neznam sta da pricam...ucutim se i gledam negde kao magarac;a npr, moji drugovi stanu uz devojku pricaju po pola sata,ali ja se uvek pitam sta pricaju...
Stvarno neznam sta da radim...zato ako ovde ima neki ,,švaler" neka pomogne...
:dash::dash::heart:

Molim moderatore ako sam pogresio mesto,ako su ljubazni da premeste gde treba...
Ehh...ovako...problem i molim vas nemojte se smejati
Imam 16 godina,normalno hteo bih da imam devojku(smesno pitanje)
Imam neke drugove...znaci oni se rasipaju od devojaka...samo menjaju...ali pitanje kako to rade...uvek vidim pridju devojci,pricaju sa njom,sarmiraju je...
Ja sam stvarno glup,jer ja kad pridjem devojci neznam sta da pricam...ucutim se i gledam negde kao magarac;a npr, moji drugovi stanu uz devojku pricaju po pola sata,ali ja se uvek pitam sta pricaju...
Stvarno neznam sta da radim...zato ako ovde ima neki ,,švaler" neka pomogne...
:dash::dash::heart:

:hahaha:

Moras da steknes samopouzdanje...

Ja sa drugovima pricam o kompjuterima,motorima,popravci istih...:)nema sanse da bi devojke zanimalo to...
Stvarno,bas mi je prazna glava...
Ajd ovo je smesno...ali kad bi mi neko dao savet pricaj o ovome,o onome...neke fazone i to...nemam pojma

pa pricaj o bilo cemu,bukvalno sta ti padne napamet..:)
devojke vole da momci brbljaju..i naravno da se zezas, salis, niko ne voli smarace koji cute onako ozbiljni.. :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back