Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali tipovi ciji je prototip Jonhy Bravo, oni najbolje prolaze kod djevojaka, jer nemas sta da izgubis, bilo ona laka ili ne. Znam neke prelijepe djevojke, za koje bi svi dali glavu, a momci im zapravo ne prilaze puno :)

Pa ne prilaze jer se plase da pridju :lol: Pa zasto bi prelepe devojke bile sa relativno ruznim likovima? Zato sto su ti ruzni likovi smeli da pridju a ostali im ne prilaze i sta ce one :aha: :lol: Toga ima puno. Devojkama je bitan izgled kao i muskarcima, samo sto one vole da se prave fine :roll: Sad ce da smaraju sve devojke ovde kako im izgled nije bitan, ali dzabe vam to :zaljubljena: Mada opet, vole one i neki status u drustvu sta znam :think: Neracionalna bica, kod njih radis ono sto mislis da ne treba da radis, to prolazi :hahaha:

Poslednja izmena:
Pa ne prilaze jer se plase da pridju :lol: Pa zasto bi prelepe devojke bile sa relativno ruznim likovima? Zato sto su ti ruzni likovi smeli da pridju a ostali im ne prilaze i sta ce one :aha: :lol: Toga ima puno. Devojkama je bitan izgled kao i muskarcima, samo sto one vole da se prave fine :roll: Sad ce da smaraju sve devojke ovde kako im izgled nije bitan, ali dzabe vam to :zaljubljena: Mada opet, vole one i neki status u drustvu sta znam :think: Neracionalna bica, kod njih radis ono sto mislis da ne treba da radis, to prolazi :hahaha:

ako ti tako kazes...:roll:

ko je rekao da izgled nije bitan?? :roll:
izmisljas :P
logicno je da neko mora prvo fizicki da ti se svidi pa tek onda sve ostalo....
eh, ako vec poznajes osobu, to je vec druga stvar....

Samo si potvrdio ono sto si rekao da likovi kao Johny najbolje prolaze. Lijep, glup i hrabar :lol:

Ja nijesam ni jedno od to troje :( :lol:

Hrabrost mi u zadnjih godinu dana nije jaca strana, nedostatak samopouzdanja zbog nekih stvari koje su mi se desile, ali ubijedjen sam da ce proci to :)

To je opsta situacija :lol: Mada recimo u srednjoj i manje vise tokom faxa ja sam retko prilazio, sad nesto vise...i mogu ti reci da je to skroz random :) Neku noc su me sve redom odjebale, pa onda sledeci put uzmem 5-10 brojeva i tako u krug :zaljubljena: Rekoh, potpuno neracionalna bica...

Ja sam više za ono staromodno, muškarci devojkama prilaze, to je neki čin hrabrosti. Hrabar je onaj ko se boji. XD. Suviše sam stidljiva da bih prilazila. XD Šteta što mi ne prilaze likovi za koje se ja interesujem... Već neki koji mi se ne dopadaju, mislim okej su, ali... Što bih bila sa nekim ko mi se ne sviđa.

Pa kazu kao "Lako je njima kad njima momci prilaze, mi smo ti koji trebamo da napravimo prvi korak." Pa jeste, ali ta prica ima i drugu stranu medalje. Svidja se djevojci neki momak, mnogo, a on nju ne primjecuje. Kako da stupi u kontakt sa njim kad su muskarci ti koji treba da pridju. Znam da je i vama nekad nevolja :)

a zar devojke treba da pridju?! nepisano pravilo je da vi to morate da radite! sad, sto je malo taj sistem poremecen u poslednje vreme je vec nesto drugo... :(

Meni se to desavalo dok sam bio u vezi, bila je par puta prilika da meni djevojka pridje i to lijepa djevojka, koja je bila ljepsa od djevojke s kojom sam bio, ali mene tad to nije zanimalo, jer sam bio zaljubljen, nazalost. Da nijesam bio tad zauzet, siguran sam da im to ne bi padalo napamet, kao sto sad nijednoj ne pada napamet, no sam ja taj koji treba da prilazim :lol:

Ja ne bih znala da kažem, dopadao mi se neki pola godine, a ne primećuje me, mislim, nisam ništa ni posebno pričala sa njim, samo smo bili ovako na ćao ćao, a ja budala, stidljiva mnogo, pa eto, nisam mogla da mu priđem, jer mucam kad se unervozim i takve stvari, i lupetam poprilično. A kad meni priđu, a ne sviđaju mi se, fina sam prema njima, valjda im stavim do znanja da mi se ne dopadaju,. Jedno znam, nema šanse da priđem nekom momku, NIKAD. :mrgreen: Kukavica.

Ne pijem alkohol, samo ponekad vino, tako da teorija propada. Možda to za tebe važi, ali za mene ne. :mrgreen:

Ma kakvi,meni treba pet piva samo da se podignem ujutru :mrgreen:

Meni je odvratno kad vidim djevojku da je mrtva majci koliko se napila.

ne mora da se uroka ..samo dovoljno da moze da hoda do moje gajbe....tj do mog kreveta :)

ne mora da se uroka ..samo dovoljno da moze da hoda do moje gajbe....tj do mog kreveta :)

Odvatna mi je situacija da imam seks sa pijanom djevojkom. Kad smo oboje pijani, ne sjecam se nicega, i ne uzivam isto, zato i duze traje, isti slucaj kad sam ja sam pijan. Ali kad je samo ona pijana, onda bi imao neki osjecaj da je pristala na polni odnos zato sto je toliko pijana da ne zna s kim ima odnos. I ne samo to, nema te zagrijanosti, neizvjesnosti kako ce stvari da se odvijaju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back