User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
A ti si decko debil,plus negativan,zato nikad nista neces ni navatati,nit znas ista o tome
Samo sam realan. Ma bitno je da si ti bio sa dve likuse iz istog odeljenja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si decko debil,plus negativan,zato nikad nista neces ni navatati,nit znas ista o tome

Samo sam realan. Ma bitno je da si ti bio sa dve likuse iz istog odeljenja!![]()

e pa ne znam ja sta je za tebe realno,ja sam imao 4 druga u razredu i sve ostale devojcice![]()

za negu lepote, na vozdu
kod moje ortakinje u odeljenju, 30 devojaka i 1 decko![]()

ma dje iz istog odeljenja,dva puta! jednom u osnovnoj,i jednom u srednjoj..
e pa ne znam ja sta je za tebe realno,ja sam imao 4 druga u razredu i sve ostale devojcice![]()
Frizerski ili cvećarski smer ?![]()
Kod mene u odeljenju ima jedna devojka koja me mrzi iz meni nepoznatih razloga.
zanci ona tako ima neke glupe komentare (nezrele i bezobrazne) Ja ne zelim da stvaram konflikte nisakim.
Ona jednostavno misli da je uzasno bolja i pametnija od mene; neznam mozda je ljubomorna pa me spusta (ali bre ja sam takav karakter da me zabole k**ac za necije misljenje). Xe xe mozda je i zato sto sam ja strelac a ona blizanac...jednostavno znaci se ne slazu...
Sta vi mislite kako da resim situaciju s njom?
Prvo, da te stvarno boli **** ne bi ni pitala sta da radis. Drugo, tipicna zenska zloba. Ne mogu te svi voleti u odeljenju, mora neko i da te mrzi i ti nekog mrzis i tako se vrtite u krug...

Pokusaj da je impresioniras necim ili na svako zlo uzvrati dobrim,obicno nas ljudi mrze jer nas dobro ne poznaju i imaju predrasude o nema. Pokusaj delima,ne recima da to ispravis ili se dobro utvrdi u stalezu u odeljenju i ushlihtaj se svima da te svi vole i na kraju morace da te trpi.
Kod mene u odeljenju ima jedna devojka koja me mrzi iz meni nepoznatih razloga.
zanci ona tako ima neke glupe komentare (nezrele i bezobrazne) Ja ne zelim da stvaram konflikte nisakim.
Ona jednostavno misli da je uzasno bolja i pametnija od mene; neznam mozda je ljubomorna pa me spusta (ali bre ja sam takav karakter da me zabole k**ac za necije misljenje). Xe xe mozda je i zato sto sam ja strelac a ona blizanac...jednostavno znaci se ne slazu...
Sta vi mislite kako da resim situaciju s njom?
moj ti je savet da pogledas malo gramatiku maternjeg jezika
sreco,poslusati njega po bilo kom pitanju osim,mozda,kako biti najnamrgodjeniji lik na svetu,ti je ravno socijalnom,emoptivnom i svim drugim samoubistvimawow! svaka cast na savetu , pokusacu... hvala!!
kako si ti puna predrasuda prema meni. Tvoja ja sam Rambo taktika ce tek da urodi plodom. Isusova taktika pali kod pametnih i razumnih ljudi,a kod budala jedina taktika je udri prvi. uradi to nekom muskarcu i ako te mrzi dala si mu povod da te mlatne,a kod devojcica ce da to iskoristi kao povod za ismevanje. Ako te neko mrzi i ponizava zato sto mu se moze,onda ces i dobiti objasnjenje zato sto mi se moze i nisi nista uradio,a pretnje nece nikada da urode plodom ukoliko nesto ne uradis (obicno nasilno)! Sta ti vredi sto znas sta je problem ako resavas posledicu,a ne uzrok? Jak stav i Rambo ponasanje nikada nece da zaplase protivnika,vec ce samo da produbi jaz izmedju vas i neprijateljstvo da bude jos vece i gore.sreco,poslusati njega po bilo kom pitanju osim,mozda,kako biti najnamrgodjeniji lik na svetu,ti je ravno socijalnom,emoptivnom i svim drugim samoubistvima
cura te drka zato sto joj se moze,ti budi direktna i pitaj je koji je njen problem,i verovatno nece znati sta da ti kaze
a i ako ti kaze,saznaces u cemu je problem
jos nisam videla da je ta isusovska taktika-ti mene kamenom,ja tebe lebom- uspela,samo moze da se desi da kamenje bude vece
moj ti je savet da pogledas malo gramatiku maternjeg jezika