Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mene vratih se ziv i zdrav! Profesorka me iznenadila. U fazonu mogu formule da se drze na stolu, tako da je momentalno puskica postala legalna formula, prvi zadatak pogresio, drugi nisam znao, ali sam nasao da smo taj radili u svesci, pa sam prepisao iz drugove sveske, treci sam sabio JA SAM(tangens cotangens itd) cetvrti sam pod a pogresio a pod b valjda tacno.

Kakav sam pro! Ovo je sigurno jaka trojka! :D Mozda cak i cetiri :O Ako je cetiri ja otvaram sampanjac :D

Hvala svima jos jednom ;)

Počeo sam da izlazim sa ćerkom profesorke matematike iz srednje... koja je par godina mlađa od mene, i do jaja nam je! Problem je što je meni njena majka predavala 4 godine, i što sam sve četiri godine imao dvojku :mrgreen: i žena nema baš najbolje mišljenje o meni (i ako mi je to jedina tako niska ocena, pored fizike), i jednom joj je rekla "nije on za tebe, mogla si da nađeš nekog pametnijeg", što me je uvredilo. :roll: Mislim, ako me nisu zanimale kvadratne nejednačine i qurci palci ne znači da sam glup, i još manje da nisam dobar za njenu ćerku.
Dajte neki savet... bilo šta... da li ima smisla nastavljati sa tim??

Drugi problem je što kad god je pogledam, pošto ima majčine oči, ja vidim njenu majku kako se obrušava na mene sa gomilom nejadnačina...i malo mi je neprijatno... jednom sam čak i sanjao da mi je njena majka dala zbirku zadataka da rešim, ako ocu da budem sa ćerkom.... :roll: Help!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back