malla-slatka
Primećen član
- Poruka
- 917
ma,mozes bre i kaktus ako volis
............. aj sad ozbiljno....pitaj je da se prosetate,nadjite neke zajednicke teme.......sve spontano dolazi.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos jedan maslacak da joj stavim u kosu![]()
ma,mozes bre i kaktus ako volis............. aj sad ozbiljno....pitaj je da se prosetate,nadjite neke zajednicke teme.......sve spontano dolazi.....

videla sam,brt,to sto je pametna,ne znaci da je skoro nedostizna,a i sta sad,ova od rabije je bila glupa jer se zaljubila u njega??Ne racunaj na to, mozda se obrijala
Pa nije to toliko lako sa pametnim devojkama, da je glupa lako bi oni nasli zajednicku temu...videla si sta je covek napisao u prvom njegovom postu...![]()

videla sam,brt,to sto je pametna,ne znaci da je skoro nedostizna,a i sta sad,ova od rabije je bila glupa jer se zaljubila u njega??![]()

inace,to je bila sala,i skontala sam sta je hteo da kaze u onom postu.....

Pričaj joj o dimenzijama svoje kosilice za travnjak
Pa ja kazem da dobro kontas, bre...
I o obimu dildoa...koji je njegova baka koristila...
Ljudi ja vas lepo pitam.. K-A-K-O?
kontam,kontami kontam jos da smo mnooogo zli,decku treba savet (pravi savet) a mi ga ovde zezamoo
![]()

A onda kad ti pomogne oko nekog predmeta zaskoči je u svojim tarzanskim gaćama!
Ali na prepad, da zabode olovku u papir od suprajza
ako ide sa tobom u raz:
kazes,pametna je,pitaj da ti pomogne oko nekog predmeta koji ne znas,kreni od toga![]()
![]()

hah,aj molimo se da je solidan djakAl' pazi, poznato je da pametne ribe i dobri djaci ne vole mnogo lose djake, tako da ako je mnogo los djak odna moze da se istusira 'ladnom vodom...a ako je solidan onda ima sanse...
Ja nikada nisam to probao sa nekom drugaricom iz razreda![]()
....Sniki nikad nije probao sa običnim ribama, on kreše samo manekenski soj
ili bar centrira, pa ako omaši - masturbacije je spas.