Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm...naknadna ispravka, ne vazi se.
U stvari, treba vremena da ti se slegne i da smislis odgovor, razumem.Ne mislimo svi istim intenzitetom.:p

Ne nego me mrzi da se prepirem sa klinkom koja nije ni procitala sta sam napisao.

Ja nisam rekao da sam napisao pametan odgovor vec kilometarski, tj. poveci odgovor, a u njemu nije bilo ni grama pametni, vec samo prica o istoriji.

Isto tako kad sam i Nadrealisti rekao da cu mu dati ozbiljan odgovor, ti si i tad rekla da sam zeleo dati pametan odgovor.

Ne znam zasto mislis da ljudi imaju potrebu da se trude da pisu pametno, ti se trudi, ja necu i kraj price. Cao malena.

I da, molim te, ajde prestani me smarati. Verujem da jesi inteligentna, mislim koliko ti je celo, mora da mozak vise nema gde...

P.S. Nakndadna ispravka je bila zato sto sam dodao da ni onaj post nije bio pametan. ;)

Poslednja izmena:
Voljela bih da mi neko od starijih forumaša, ili bilo ko, nevažno je, pomogne oko nekih formalnosti:
Naime, ja pohađam Banjalučku Gimnaziju, ali, ako bih htjela da se prebacim u Gimnaziju u Novom Sadu (računajte da imam boravak kod bake i dede sa majčine strane), kako bi ta papirologija išla? Mislim da bi bilo nekih smetnji, jer ja ne nosim majčino djevojačko prezime, tj. prezime bake i dede.
Da li bi bilo problema oko mjeste boravka, staratelja, i kako to sve funkcioniše?

Prosvijetlite me. :)

Voljela bih da mi neko od starijih forumaša, ili bilo ko, nevažno je, pomogne oko nekih formalnosti:
Naime, ja pohađam Banjalučku Gimnaziju, ali, ako bih htjela da se prebacim u Gimnaziju u Novom Sadu (računajte da imam boravak kod bake i dede sa majčine strane), kako bi ta papirologija išla? Mislim da bi bilo nekih smetnji, jer ja ne nosim majčino djevojačko prezime, tj. prezime bake i dede.
Da li bi bilo problema oko mjeste boravka, staratelja, i kako to sve funkcioniše?

Moguce da bi bilo problema zato sto su Srbija i RS(BIH)..dve razlicite drzave...tako da bi tu moglo biti problema...raspitaj se na pdf-u skola....tu ces dobiti bolje informacije...

Ne bi trebalo da bude nekih problema, jer je u pitanju samo promjena boravista. Sto se tice promjene skole, ako je isti smjer u pitanju, to je jednostavna procedura. A posto je promjena boravista u drugoj drzavi na duze vrijeme u pitanju, onda ono mora da se prijavljuje u Banjalucki MUP ili u konzularno predstavnistvo tvoje zemlje u BG u zavisnosti od toga gdje se trenutno nalazis. A pretpostavljam da si maloljenta, pa bi vjerovatno trebala i pismena saglasnost tvojih roditelja oko toga.

Otprilke bi to bilo to, e sad ne bi bilo lose da se raspitas oko toga dodatno u MUP-u ili skoli gdje trenutno ucis.

Ljudi imam dilemu. Rekla mi je drugarica da za drugarsko obujem neke skejterke, ali svi ostali su mi rekli da treba neke elegantnije patike da nadjem, tkd nije li malo glupo skejterke za druagrsko ?:confused::confused: inace elegantne patike su po meni ruzne tkd ... help?

nije glupo...obuj skejterke brate :p ako furas taj fazon to je najjcae.. :D
i neki xtra dux i izgledaces bolje od polovine frajera u kosuljama i sakoima :super:

Ljudi imam dilemu. Rekla mi je drugarica da za drugarsko obujem neke skejterke, ali svi ostali su mi rekli da treba neke elegantnije patike da nadjem, tkd nije li malo glupo skejterke za druagrsko ?:confused::confused: inace elegantne patike su po meni ruzne tkd ... help?

sestro kupi stikle i suknjicu do po butina i nasminkaj se i vezi kosu u rep i bices glavna pichka na drugarskom,kakve skejterke i elegencija koja pichka materina? Sve to treba streljati!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back