- Poruka
- 15.396
Covece, da su se samo malo vise potrudili i sacuvali ono vodjstvo!
I to sto kazes, svaka im cast!![]()
Mogli su sačuvati, al' ***!!!
I ovo je veliki uspeh!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covece, da su se samo malo vise potrudili i sacuvali ono vodjstvo!
I to sto kazes, svaka im cast!![]()
opet, molim bez spamovanja, postovi su premeshteni u pub.

Ma opusteno... nije ni ovaj bio pametan![]()

hm...naknadna ispravka, ne vazi se.
U stvari, treba vremena da ti se slegne i da smislis odgovor, razumem.Ne mislimo svi istim intenzitetom.![]()

Voljela bih da mi neko od starijih forumaša, ili bilo ko, nevažno je, pomogne oko nekih formalnosti:
Naime, ja pohađam Banjalučku Gimnaziju, ali, ako bih htjela da se prebacim u Gimnaziju u Novom Sadu (računajte da imam boravak kod bake i dede sa majčine strane), kako bi ta papirologija išla? Mislim da bi bilo nekih smetnji, jer ja ne nosim majčino djevojačko prezime, tj. prezime bake i dede.
Da li bi bilo problema oko mjeste boravka, staratelja, i kako to sve funkcioniše?
Prosvijetlite me.![]()
Voljela bih da mi neko od starijih forumaša, ili bilo ko, nevažno je, pomogne oko nekih formalnosti:
Naime, ja pohađam Banjalučku Gimnaziju, ali, ako bih htjela da se prebacim u Gimnaziju u Novom Sadu (računajte da imam boravak kod bake i dede sa majčine strane), kako bi ta papirologija išla? Mislim da bi bilo nekih smetnji, jer ja ne nosim majčino djevojačko prezime, tj. prezime bake i dede.
Da li bi bilo problema oko mjeste boravka, staratelja, i kako to sve funkcioniše?
Prosvijetlite me.![]()
Ljudi imam dilemu. Rekla mi je drugarica da za drugarsko obujem neke skejterke, ali svi ostali su mi rekli da treba neke elegantnije patike da nadjem, tkd nije li malo glupo skejterke za druagrsko ?inace elegantne patike su po meni ruzne tkd ... help?

da...u stvari, cika Snickers i ja cemo ti reci da je to zlatno pravilo u zivotu...svi ostali su uvek u pravu...Jel tako, cika Snickerse ??

Ljudi imam dilemu. Rekla mi je drugarica da za drugarsko obujem neke skejterke, ali svi ostali su mi rekli da treba neke elegantnije patike da nadjem, tkd nije li malo glupo skejterke za druagrsko ?inace elegantne patike su po meni ruzne tkd ... help?
ako furas taj fazon to je najjcae.. 
:Skk onda elegantno ipak:S