Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sine ti ne znas sta znaci voleti i kako je to zajeban osecaj,kad te neko ostavi imas osecaj kao da te je neko presekao na pola i odneo tu polovinu trajno! Dusevni bol nemoze se porediti sa fizickim jer je fizicki go *****,a ti nikad nisi voleo pa te boli uvo mozes da se oladis za 2 nedelje ali kad prvi put budes voleo imas kad raskinete da se tako sjebes da to nije normalno!;)

divno recheno....:sad2:

Imam 16 god i visok sam 176, znam da to nije malo ali voleo bi bar jos koji cm.Otac mi je 168, majka 158, sto znaci da nemam neke gene za visinu, ali da li bi mogao da predjem 180 i ako mislim da sam vec zreo.. ?? pls ozb odg...

Ti si svoj genetički maksimum verovatno dostigao i budi srećan zbog toga...ako se uzme ono standardno računanje (158+168)/2 je 163 + 6.5.Znači 169.5 plus, minus 10 cm...porašćeš ti još koji cm...čovek se razvija do 25., a raste u visinu do neke 20. naravno dosta usporeno...a i ako ne porasteš to ti je savršeno dovoljno...

e ovako,moj problem...
kako se osloboditi decka koji mi svaki dan (svako jutro preciznije) salje nekakve reci pesama,grandovih pesama mislim (jer ja od nase muzike slusam samo stari rock i recimo punk,a tekstovi su mi nepoznati i nemaju veze s mozgom) i milion puta sam pokusala da mu kazem da me ostavi na miru i da o.d.j.e.b.e. od mene,al on to izgleda nije skontao...! kako???
helpujte mi ljudi...
e da,on nije navalentan niti bilo sta sl. samo je uzasno dosadan i naporaan! i ja stvarno vise ne mogu da izdrzim da svako jutro vidim poruku od njega sa nekakvim glupavim i besmislenim sadrzajem.... :roll::roll::aha::besna::besan2::kletva::rida: :tiganj:

e ovako,moj problem...
kako se osloboditi decka koji mi svaki dan (svako jutro preciznije) salje nekakve reci pesama,grandovih pesama mislim (jer ja od nase muzike slusam samo stari rock i recimo punk,a tekstovi su mi nepoznati i nemaju veze s mozgom) i milion puta sam pokusala da mu kazem da me ostavi na miru i da o.d.j.e.b.e. od mene,al on to izgleda nije skontao...! kako???
helpujte mi ljudi...
e da,on nije navalentan niti bilo sta sl. samo je uzasno dosadan i naporaan! i ja stvarno vise ne mogu da izdrzim da svako jutro vidim poruku od njega sa nekakvim glupavim i besmislenim sadrzajem.... :roll::roll::aha::besna::besan2::kletva::rida: :tiganj:

Koje je godiste,gde izlazi da probamo da resimo to na drugi nacin!;) Mada ima alternativa,kuliraj i boli te uvo! Ne odgovaraj uopste i smorice se na kraju!

e ovako,moj problem...
helpujte mi ljudi...

hahaha :P
reci mu da se ne lozhish na njega i da mu je mali bazko :P

e ovako,moj problem...
helpujte mi ljudi...

Pređi na metal i počni da mu šalješ tekstove metal pesama...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back