Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije da idem po diskotekama, kaficima ili slicno vec sam jednostavno sa drustvom u skolskom dvoristu ili obliznjem parkicu... Drugo, roditelji mi znaju drustvo... nisu nesto problematicni, skroz ok...
Ali ono sto me najvise cudi je sto sam prosle godine u gradu ostajala do 11, pola 12 ; a sad u skolskom koje mi je 5 min. od kuce mogu do 10... Ima li tu neke logike?? Zanemarite prijemni posto znam 100% da nije zbog toga...

Nisam baš toliko zatucan da slušam još i radio...Ako slušam,slušam kad sam u kolima u kojima je pokvareno ono za kasete i to vlaški ili rumunski radio...Imaju dobre pesme...Ćešće romanješće...

Jeste zatucan. :roll:

Jelena, nije. :( Stalno vrti "kiss me" ali ne mogu da pronađem nijednu pesmu na yt gde to govori. -.- A sad sam saznala izvođača još jedne pesme (Etar-Nema te) i ne mogu da pronađem free download. Baksuz. :lol:

Ali hvala, enivej.

Ja u poslednje vreme intenzivnije slusam radio, pogotovu B92.
Imam obicaj da kad se spremam ujutru za skolu pustim tv i slusam muziku, sad pustim radio i najcesce slusam B92 jutarnji program. Jutros pustila i legla u krevet, imam jos par minuta fore dok ne ustanem da se spremam, i ovo dvoje voditelja pricaju nesto i kazu: "Dobro jutro"! i onda pocinje pesma.
Kako su mi izmamili osmeh, odmah sam skocila da se spremam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back