Forever Me Me Me:ima li sanse da budemo zajedno, uz sve ovo? :s
Pitaj ga. Verovatno ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forever Me Me Me:ima li sanse da budemo zajedno, uz sve ovo? :s
Nije moglo sinoć,evo sad.
Sine ti ne znas sta znaci voleti i kako je to zajeban osecaj,kad te neko ostavi imas osecaj kao da te je neko presekao na pola i odneo tu polovinu trajno! Dusevni bol nemoze se porediti sa fizickim jer je fizicki go *****,a ti nikad nisi voleo pa te boli uvo mozes da se oladis za 2 nedelje ali kad prvi put budes voleo imas kad raskinete da se tako sjebes da to nije normalno!![]()
Imam ja problem,ložim se na Kreptomana,ali on me ne želi jer imam veće brkove od njega,pa mu je ljubomora jača od ljubavi![]()
Imam ja problem,ložim se na Kreptomana,ali on me ne želi jer imam veće brkove od njega,pa mu je ljubomora jača od ljubavi![]()
Imam 16 god i visok sam 176, znam da to nije malo ali voleo bi bar jos koji cm.Otac mi je 168, majka 158, sto znaci da nemam neke gene za visinu, ali da li bi mogao da predjem 180 i ako mislim da sam vec zreo.. ?? pls ozb odg...
e ovako,moj problem...
kako se osloboditi decka koji mi svaki dan (svako jutro preciznije) salje nekakve reci pesama,grandovih pesama mislim (jer ja od nase muzike slusam samo stari rock i recimo punk,a tekstovi su mi nepoznati i nemaju veze s mozgom) i milion puta sam pokusala da mu kazem da me ostavi na miru i da o.d.j.e.b.e. od mene,al on to izgleda nije skontao...! kako???
helpujte mi ljudi...
e da,on nije navalentan niti bilo sta sl. samo je uzasno dosadan i naporaan! i ja stvarno vise ne mogu da izdrzim da svako jutro vidim poruku od njega sa nekakvim glupavim i besmislenim sadrzajem....![]()
![]()
hm,ma da,sve nesto trcim,da sam htela vec bih to uradila,ne mislis?Promeni broj mobilnog, pa te više neće uznemiravati.![]()
Mislim da mozes da podneses zahtev da mu blokiraju broj da nemoze da te zove,samo moras da prijavis da te uznemirava!
hm,ma da,sve nesto trcim,da sam htela vec bih to uradila,ne mislis?![]()
e ovako,moj problem...
kako se osloboditi decka koji mi svaki dan (svako jutro preciznije) salje nekakve reci pesama,grandovih pesama mislim (jer ja od nase muzike slusam samo stari rock i recimo punk,a tekstovi su mi nepoznati i nemaju veze s mozgom) i milion puta sam pokusala da mu kazem da me ostavi na miru i da o.d.j.e.b.e. od mene,al on to izgleda nije skontao...! kako???
helpujte mi ljudi...
e da,on nije navalentan niti bilo sta sl. samo je uzasno dosadan i naporaan! i ja stvarno vise ne mogu da izdrzim da svako jutro vidim poruku od njega sa nekakvim glupavim i besmislenim sadrzajem....![]()
![]()
hahaha
reci mu da se ne lozhish na njega i da mu je mali bazko![]()
e ovako,moj problem...
helpujte mi ljudi...
![]()
hm,ma da,sve nesto trcim,da sam htela vec bih to uradila,ne mislis?
pa ne znam koliko je to pametno,a i to traje samo 15 dana,tak nest