Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ta, ta... :P Kako pogodi iz prve na koju sam mislio... :lol:

Pa idi u Gvatemalu malo, sta ti je problem...ljubav ne zna za granice... :mrgreen:

Zato sto i Michelle obozavam... :P

Ljubav ne zna, ali pare znaju xD Da sam bogatas mislim da bih odmah otisao...

Samo se pitam sta sam uradio da me Bog kaznjava pa mi sve salje neke koje su iz ***** materine, a u Nisu nijedna takva normalna.... T.T Ebem ti ovaj mrtvi grad...

Zato sto i Michelle obozavam... :P

Ljubav ne zna, ali pare znaju xD Da sam bogatas mislim da bih odmah otisao...

Samo se pitam sta sam uradio da me Bog kaznjava pa mi sve salje neke koje su iz ***** materine, a u Nisu nijedna takva normalna.... T.T Ebem ti ovaj mrtvi grad...

Vidi ti njega, Latino boy... :per:

Radi pa zaradi... :P Neka dodje ona do tebe, siguran sam da karta do ove nedodjije nije toliko skupa... xD

Ma mislim da samo tripujes...mozda si sa tim strankinjama otvoreniji ili tako nesto... :)

Vidi ti njega, Latino boy... :per:

Radi pa zaradi... :P Neka dodje ona do tebe, siguran sam da karta do ove nedodjije nije toliko skupa... xD

Ma mislim da samo tripujes...mozda si sa tim strankinjama otvoreniji ili tako nesto... :)

Ma otvoren sam ja sa svima... Ima ih na keju, ali su zauzete sve... :) A jedna koju sam nasao jos pati za bivsim, ebenih 6 MESECI!!!!!

Sta se meni desilo sad...
Upadnem svojoj retardiranoj mladjoj sestri na fejsbuk ( nista lakse) i pregledajuci inbox vidim konverzaciju sa jednim mladim pajserom...Ne znam u kom su odnosu,sve u svemu podjebavao je na kraju ,naravno kad je mali maloumni idiot. E sad,dal da mu zapretim da cu da ga iskasapim sekirom i njegove ostatke dam mackama ili da iskuliram jer koji se ***** moj idiot od sestre druzi sa tim idiotima onda? Razmisljam se sad...Blize mi je ovo drugo jer kad ima takve retardirane drugove neka joj. Opet,samo ja imam za pravo da je prozivam....

edit - da prebacim sa teme Nidje veze,ovde je prikladnije al ista je tema u sustini...

Upadnem svojoj retardiranoj mladjoj sestri na fejsbuk ( nista lakse) i pregledajuci inbox vidim konverzaciju sa jednim mladim pajserom...Ne znam u kom su odnosu,sve u svemu podjebavao je na kraju ,naravno kad je mali maloumni idiot. E sad,dal da mu zapretim da cu da ga iskasapim sekirom i njegove ostatke dam mackama ili da iskuliram jer koji se ***** moj idiot od sestre druzi sa tim idiotima onda? Razmisljam se sad...Blize mi je ovo drugo jer kad ima takve retardirane drugove neka joj. Opet,samo ja imam za pravo da je prozivam....

edit - da prebacim sa teme Nidje veze,ovde je prikladnije al ista je tema u sustini...

Kako ju je podjebavao?

Jedan moj druga provalio mladjoj sestri na fejs i video da se (s)muvala sa nekim likom sto je, ono, zajeban tip...a najjace je sto ta mala izgleda k'o da je prvi razred, a taj lik izgleda kao da ima barem 20 god... :lol: Doduse, ima mala dobru guzicu :think:

Kako ju je podjebavao?

Jedan moj druga provalio mladjoj sestri na fejs i video da se (s)muvala sa nekim likom sto je, ono, zajeban tip...a najjace je sto ta mala izgleda k'o da je prvi razred, a taj lik izgleda kao da ima barem 20 god... :lol: Doduse, ima mala dobru guzicu :think:

-Razlika izmedju tvog starog nika i polnog organa ( nije to nista posebno,al svojoj ortakinji ja to ne bih rekao,nisam toliki cigan )

Ma,masa glupih klinki izmedju 13 i 18 godina je nezaustavljiva. Jos cu videti,al najverovatnije ima da iskuliram...Kad vec bira idiote od drugara neka pati idiot ...

Pa nijesam siguran sta bi ja uradio, ybg, nemam ni mladju sestru ni mladjeg brata, ja sam najmladji. Ali znam sigurno da bi pricao s njom o tim stvarima sve i da ne vidim nista, jer njenim godinama prilici da je naivna i treba ih uputuiti u neke stvari, velike su sanse da se ne sloze tad, ali prije ili kasnije dopre to do njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back