Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
nznm, kapiram da biste ti i vlajs bili idealan par...ozb![]()
A sta fali meni i NIkiju? i otkud ti to za vlajsa? o.O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nznm, kapiram da biste ti i vlajs bili idealan par...ozb![]()
A sta fali meni i NIkiju? i otkud ti to za vlajsa? o.O
ma kul ste
nego nznm, uvek nekako mogu da predvidim ko ce se sa kim smuvati... i obicno asm pogadjao... sve dok se nisi smuvala sa nikijem... bio sam ubedjen da ces sa vlajsom, don nou vaj
Stvarno bre, batali, ne opterecuj se, there is plenty of fish in the sea![]()
Jedi mi ******, kad ejakuliram u more više neće biti riba.
ma ebe mi se više, i da se cimam oko svega toga, građenje veze, uzajamno poštovanje, cimanje, svađe, pomirenja
bljaaak smučilo mi se
sad samo kurrve za kres i silovanje po potrebi
Bio sam sa jednom devojkom u vezi nedelju dana, ona mi je stalno govorila kako joj se mnogo svidjam, da joj je mnogo stalo do mene itd...i onda mi je odjednom rekla kako sad nije za vezu, ali da zeli sa mnom povremeno da se vidja, da budemo friends with benefits...i tako je i bilo....i pre neki dan mi je postavila na zid pesmu "Sve si mi ti", ja rek'o wtf, cemu sad ovo.... I nista, ja juce nasao drugu devojku, i ona je to videla, i video sam na njoj da je iznervirana, ja pokusao nesto da pricam sa njom, ona sva nadrndana itd....Moze neko da mi kaze, sta ove devojke imaju u svojoj glavi, posto ja nikako ne mogu da ih provalim..
Nijesu samo djevojke, svi su takvi. Samo sto eto, djevojke imaju naizgled cudne ali i razumne metode. Jednostavno, nece mlakonju, sto je razumljivo, nece nekoga koga nijedna druga nece, takodje razumljivo jer ipak su one slabiji pol, i koliko god one feministkinje trubile o nekoj nezavisnost, sve one traze zastitu.
Nijesu samo djevojke, svi su takvi. Samo sto eto, djevojke imaju naizgled cudne ali i razumne metode. Jednostavno, nece mlakonju, sto je razumljivo, nece nekoga koga nijedna druga nece, takodje razumljivo jer ipak su one slabiji pol, i koliko god one feministkinje trubile o nekoj nezavisnost, sve one traze zastitu.
au piccckicecovece jedan je zivot samo guraj
![]()
Problem i kod tebe i kod mrkija je to što nema izazova. Prelako odrađen posao i onda te ne zanima. Sto puta mi se dešava, i naravno, uvek juriš neku veću nedostižnost.
pa jesam li ja lepo napisala sta zene hoce i sta sad tu opet nije jasno
sta ti meni maaaars zasto me odbijas![]()
xaxaxaxa
![]()