Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio sam sa jednom devojkom u vezi nedelju dana, ona mi je stalno govorila kako joj se mnogo svidjam, da joj je mnogo stalo do mene itd...i onda mi je odjednom rekla kako sad nije za vezu, ali da zeli sa mnom povremeno da se vidja, da budemo friends with benefits...i tako je i bilo....i pre neki dan mi je postavila na zid pesmu "Sve si mi ti", ja rek'o wtf, cemu sad ovo.... I nista, ja juce nasao drugu devojku, i ona je to videla, i video sam na njoj da je iznervirana, ja pokusao nesto da pricam sa njom, ona sva nadrndana itd....Moze neko da mi kaze, sta ove devojke imaju u svojoj glavi, posto ja nikako ne mogu da ih provalim..

Bio sam sa jednom devojkom u vezi nedelju dana, ona mi je stalno govorila kako joj se mnogo svidjam, da joj je mnogo stalo do mene itd...i onda mi je odjednom rekla kako sad nije za vezu, ali da zeli sa mnom povremeno da se vidja, da budemo friends with benefits...i tako je i bilo....i pre neki dan mi je postavila na zid pesmu "Sve si mi ti", ja rek'o wtf, cemu sad ovo.... I nista, ja juce nasao drugu devojku, i ona je to videla, i video sam na njoj da je iznervirana, ja pokusao nesto da pricam sa njom, ona sva nadrndana itd....Moze neko da mi kaze, sta ove devojke imaju u svojoj glavi, posto ja nikako ne mogu da ih provalim..

Svasta nesto, ali ako je ona trazila da budete friends with benef,. onda nema pravo da se ljuti sto si ti nasao drugi...iskuliraj je na dan dva videces kako ce da trci, ti joj tad reci da ste samo prijatelji i da je ona to trazila, ima odmah da ti se baci u zagrljaj... glupaca :D

Slusaj me 'vamo, devojkama sto im vise pruzis drzis ih kao malo vode na dlanu znaju da si totalno puko za njima da ces im i mesec skinuti to im nisi zanimljiv, zajebavaju te jer znaju da mogu i da ces biti uz njih ali cim im malo udaris kontru iskuliras poruku jednom ne izadjes kad ona zove odmah si kralj car vole te udace se za tebe :D tako to funkcionise... msm ne kod svih ali vecina...devojke uvek vole ono sto teze mogu da imaju...

Nijesu samo djevojke, svi su takvi. Samo sto eto, djevojke imaju naizgled cudne ali i razumne metode. Jednostavno, nece mlakonju, sto je razumljivo, nece nekoga koga nijedna druga nece, takodje razumljivo jer ipak su one slabiji pol, i koliko god one feministkinje trubile o nekoj nezavisnost, sve one traze zastitu.

Potpuno tacno. Moze da prica ko sta hoce, ali devojke nisu stvorene/nastale da bi se sa nekim stvarima nosile same.

Nego...

Juce sam bio na rodjendanu/zurci, kafana, ludilo. Nego puste oni neku sporu muziku, i krenem ja zamolim jednu za ples s namerom da zavrsimo zajedno (nekako mi se mnogo zasvidjala, u trenutku) i sve ide lepo, i ja "3 godine smo na par metara jedno od drugog, a nismo se upoznali" (ide u drugo odeljenje, moja skola :D), upoznamo se, zavrsi ples i ja cu za ruku i "Ajmo malo na svez vazduh", podje ona sve super, bla, bla, bla, bla, i isprica mi ona neku tuznu pricu, nesto iz svog zivota, sve smo blize, ja njoj ispricam, i onda.... "Ne mogu probao sam, izvini" JA NJOJ??????????? E sad, razlog za to je sto ima druga devojka koju obozavam, ali me je friendzonovala (a onda kroz razgovore ljubavi, srce, bla, bla, cek da sednem kod tebe, ovo ono, aj sa mnom) i ne onda nmg da prestanem da je volim. Znam da me ne zeza ona, bar ne namerno, jer je mnogo dobra, nevinasce, zato je i volim, ali mi pravi problem. Nikada ranije nisam odbio devojku zbog neke koja mene ne voli. A sad... What's wrong with me? :sad2:

Jesam mnogo is*****o, ali nisam znao kako drugacije da postavim pitanje :D

Problem i kod tebe i kod mrkija je to što nema izazova. Prelako odrađen posao i onda te ne zanima. Sto puta mi se dešava, i naravno, uvek juriš neku veću nedostižnost.

Moguce je. Nesto razmisljah, to je bila samo fizicka privlacnost. Nekako imam osecaj kao da me moj mozak zajebava ponekad, kao da podsvesno odlucim cim uspe ovako lagano da je devojka kurvica ili tome slicno... Sto kako se kasnije ispostavilo mozda i jeste, jer zavrsi s drugim i odose negde zajedno :P Moguce da je to bilo i namerno, da mi se osveti, ali mislim da nije. Pomisao da sam mogao da dobijem free sex za jedno vece i napravio ovakvu glupost me ubija (a ne volim takve devojke u principu, ali manja glava oce XD Zamisli taj konflikt, sreca pa jos veca pobedjuje za sada)

Hladno Pivo-Konobar

Konobar zijeva, vani lagano svice
a ja, pijan ko deva, bih jos narucio pice
ali kakva blamaza, jezik lamata krivo
ne zna kako se kaze pelin i pivo
srecom, nije seljober, da previse pita
nego pametan ober sto iz ociju cita

Svu moju bol mada nisam ni pisn'o
pa stavlja na stol jos ono isto
i to je ta kap koja prelijeva casu
placem ko slap dok naginjem flasu

Ref.
Zasto sam ja uvijek ta jebena stranka
zasto ti nisi bar s one strane sanka
sto sam ja uvijek ta jebena stranka
zasto srodna dusa mora bas biti muska

Kad si dvojica tak' pasu, to je bolje od seksa
jedan dodaje casu, a drugi eksa
on nije ni priglup, ni naravi skrte
i uvijek mi pivu natoci do crte

On kuzi svu moju bol mada nisam ni pisn'o
pa stavlja na stol jos ono isto
i to je ta kap koja prelijeva casu
placem ko slap dok naginjem flasu

Ref.

E odavno nisam ovako javno pisala o nekom problemčiću....
Pre par dana sam se javila školskoj drugarici iz osnovne i ona je rekla da prave neki skup, šta već... I da će doći u velikom broju... E sada... Tamo do negde 4. razreda osetila sam kao da meni u tom odeljenju nije suđeno... Tj. kao da sam se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu... I kao što se zna, u nekim školama se menjaju đaci, dolazi do mešanja, bla, bla.. I tako, meni je opet bilo suđeno da budem tamo gde jesam... I nekako sam počela da se družim sa par njih... Nije bilo Bog zna šta, ali sam se družila... Gimnazija, medicinska, prehrambena... Toliko škola.. Gimnaziju su skoro svi zavoleli i otišli... Ja sam otišla u mašinsko-saobraćajnu-umetničku... I tu se sve završilo... Retko koga sam videla, a i koga sam videla, obično se to svelo na: ćao, zdravo... I tako.. U školi... Nije bilo nikoga iz Vuka.. Tj. bilo je, ali ja njih u tri lepe poznajem... I održavala sam kontakt sa jednom osobom... Pa čak i izašla sa njom... I posle je opet par puta videla, razmenile neke reči i to... I prošle godine... VIII 6 pravilo skup... Kao i obično, tu je neka uvlakuša koja jedva čeka da postane popularna i ta kaka... I ja nisam ni znala za to, dok mi nije drug rekao da je bilo to okupljanje u nekoj kafanici i da... Ja sam bila zaprepašćena... I čim sam saznala ko je pravio ''zabavu'', sve mi je bilo jasno... Moja baš super kao bivša drugarica... I tako.. Posle godinu dana... Kažem meni drugarica da sutra oko pola devet je to okupljanje... I naravno, dolazi toliko osoba koje su mi jedino prilazile kad im je nešto potrebno... Ili koje su bile tu, pored mene, čisto radi reda... I od tog silnog odeljenja ( 28 đaka ) minimalno dolazi 15... I ta drugarica sa početka priče je tamo... Dakle od minimalno 15 osoba, ja ću pričati sa 2... Ili najverovatnije 3... Pitala sam par osoba i te osobe su rekle da idem... E sada.. Fora je što ću ja gaziti preko nekih principa... I toliko toga... Šta uraditi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back