Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto se pola ljudi sa kojima sam se gotivio/gotivim pretvorilo u olose? :/
Kad kazem olosi mislim ozbiljno, ne ona klinacka sranja... :/

Pitanje ti je klinacko sr anje
:)

Pa ne znam, nije to moguce, ljudi se ne menjaju i ne pretvaraju iz kocke u loptu. Mozda eventualno iz kocke u kvadar, ali nesto drasticno...

kukam ja u petak drugaru kako me nervira sto sam mrsav i on meni kaze posto je stariji 3 godine od mene samo ti posmatraj kako ce pojedinci iz tvoje generacije poceti da propadaju ako se ne budu odrzavali ! Danas mrsav,za mesec dana stomacina do zemlje,a videces neke ribe pritkare koje nisu bile nizasta ce odjednom da narastu (sise i dupe) neces posle moci da ih prepoznas!
Posle 18 sve pocinje da propada i vecina muskarca koje ja poznajem preko 20 se u nekim godinama nagojilo. E sad on meni veli ti ako ostanes takav bices jedna od boljih riba!:rumenko:

ako su promenili odnos prema tebi,ne znaci da je celo njihovo bivstvovanje preokrenuto za 180 stepeni.

drustvo iz osnovne i srednje se zaboravlja.;) Iz osnovne zaboravis kada odes u srednju,posle svako upise razlicite skole i polako vas razdvoje i vise ne mozete da se druzite,a drustvo iz srednje je takodje osudjeno na razilazenje kada zavrsite srednju! Neki upisu faks u drugom gradu,neki se zaposle pa od obaveza ne mogu da izlaze,neko se mozda uda (skoro bio slucaj),,neko ode u beli svet,neko jednostavno ne podnosi te vise ili nadje drugo drustvo! ***,prijatelje sa kojima ces se mozda druziti u zivotu stices na faksu,a mozda ni tamo jer su svi dosljaci iz pizdi materini! Na mom vise od pola su neki cobani sa planina,seljanke iz mesta za koje nisam znao da postoje i sta meni vredi da budem sa nekom od njih kada one odu kuci svakog petka a dodju svakog ponedeljka?a sta mi vredi njihovo prijateljstvo kada one posle se vrate u tu vukojebinu okle su dosle?:dash:

drustvo iz osnovne i srednje se zaboravlja.;) Iz osnovne zaboravis kada odes u srednju,posle svako upise razlicite skole i polako vas razdvoje i vise ne mozete da se druzite,a drustvo iz srednje je takodje osudjeno na razilazenje kada zavrsite srednju! Neki upisu faks u drugom gradu,neki se zaposle pa od obaveza ne mogu da izlaze,neko se mozda uda (skoro bio slucaj),,neko ode u beli svet,neko jednostavno ne podnosi te vise ili nadje drugo drustvo! ***,prijatelje sa kojima ces se mozda druziti u zivotu stices na faksu,a mozda ni tamo jer su svi dosljaci iz pizdi materini! Na mom vise od pola su neki cobani sa planina,seljanke iz mesta za koje nisam znao da postoje i sta meni vredi da budem sa nekom od njih kada one odu kuci svakog petka a dodju svakog ponedeljka?a sta mi vredi njihovo prijateljstvo kada one posle se vrate u tu vukojebinu okle su dosle?:dash:
A zbog cega mislis da ja to ne znam?

Zar ti nisi iz Valjeva?xD

to se desava svuda i desava se postepeno
samo se sklonis od kretena i cao zdravo
zadrzis jos par kontakta tu i tamo,ako te neko dira ili ako ti treba vutra ;)

Da,da, znam da se desava postepeno, ali kad-tad predje granicu tolerancije...
Sto je najgore vecina njih nije tolko losa u dusi, al ***...
Ma, sa ovim pojedinim slucajem za koga mi je najzalije, i koji je najvise zaglibio sam hm, recimo u rodbinskim odnosima, tako da nema beganja :lol:

Da,da, znam da se desava postepeno, ali kad-tad predje granicu tolerancije...
Sto je najgore vecina njih nije tolko losa u dusi, al ***...
Ma, sa ovim pojedinim slucajem za koga mi je najzalije, i koji je najvise zaglibio sam hm, recimo u rodbinskim odnosima, tako da nema beganja :lol:

*** ,onda samo disi duboko
i ako te zove na neko druzenje\desavanje ti ga lepo ispostujes i naravno sve vreme razmisljas racionalno svojom glavom

Poslednja izmena:
Pa Miki brate, ti si neki specijalan slucaj ocigledno.
Te se zalis na hemoroide, te na zatvor, te na tvrdu stolicu, mentalne tegobe, na to ne moras da se zalis, to i sami registrujemo,
daj idi na neko posmatranje, neki rendgen najnovije tehnologije, nesto, cemu ti inace sluze tolke pare, cicijo.

Stavi prst na celo i pitaj se isla li bi ti kod doktora za te stvari. Sta ako bude morao da pregleda?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back