Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moram da uletim sa povrsnim pitanjem.

mene sramota trenutno...:roll:

kupovala nakit i uzela lancic,poslednji takav ostao, do pupka skoro ide, oogroman neki privezak,a privezak cega...polumeseca i zvezde :roll:

budalo jedna:roll:

i tek kad sam kupila posle mi doslo do glave...islam

a bitno je da mi je doslo nakon kupovine a ne tokom..kako mozes simbol necije religije smetnuti sa uma?

I josh izgleda ko islamski geto lancic ,jer je sav bling bling
e sad mene zanima gde treba da odem da bi mi skinuli tu zvezdu ako moze,ili....zapravo i mogu da idem sa tim po gradu a da ne izgleda cudno,posto sumnjam da su osobe koje su pre mene kupile bile sve muslimanke,a bash je bilo mnogo primera ovog lancica a ovaj je poslednji ostao,ali mi je jako neprimereno da to nosim......ne znam shta mi gore da me vidi musliman ili ne-musliman
Ili mogu sama nekako da skinem tu zvezdu,nekim kljestima ili..?

posto,pitala sam mamu a ona je studirala teologiju i rekla mi je da je to univerzalan simbol i da mogu da nosim ali....:roll:

Poslednja izmena:

kupovala nakit i uzela lancic,poslednji takav ostao, do pupka skoro ide, oogroman neki privezak,a privezak cega...polumeseca i zvezde :roll:

a bitno je da mi je doslo nakon kupovine a ne tokom..kako mozes simbol necije religije smetnuti sa uma?

e sad mene zanima gde treba da odem da bi mi skinuli tu zvezdu ako moze,ili....zapravo i mogu da idem sa tim po gradu a da ne izgleda cudno,posto sumnjam da su osobe koje su pre mene kupile bile sve muslimanke,a bash je bilo mnogo primera ovog lancica a ovaj je poslednji ostao,ali mi je jako neprimereno da to nosim......ne znam shta mi gore da me vidi musliman ili ne-musliman

posto,pitala sam mamu a ona je studirala teologiju i rekla mi je da je to univerzalan simbol i da mogu da nosim ali....:roll:

ma opusteno,ako se tebi svidja da ga nosis,nosi ga............
ako ti toliko smeta sto je islamski simbol,mozda stavi negde neki fancy krst ako to volis da nosis...cisto da neutralises............

ma opusteno,ako se tebi svidja da ga nosis,nosi ga............
ako ti toliko smeta sto je islamski simbol,mozda stavi negde neki fancy krst ako to volis da nosis...cisto da neutralises............

shta god da je, zna se na shta chovek pomisli kad to vidi
zajebban problem

meni ne smeta shto je islamski,naprotiv ja volim islam i postujem tu religiju zato mi je nekako ne znam,kao uvreda njima da meni to nije nishta a u sustini ga nosim....ali ako nije problem onda je ok :)
prvo mi je delovalo malo...jer neki mogu da se uvrede ako vide neki za njih religijski simbol da ti nosis tek tako,ali meni se svidja...ali to za krst ti je super ideja :)

meni ne smeta shto je islamski,naprotiv ja volim islam i postujem tu religiju zato mi je nekako ne znam,kao uvreda njima da meni to nije nishta a u sustini ga nosim....ali ako nije problem onda je ok :)

msm da nije potrebno da toliko siroko gledas na stvari........
msm i krst znaci mnogim ljudima jako puno,a opet estrada je puna fuxa koje ga stavljaju medju silikonske im,grudi.................:roll:

Nemoj pokusavati sama da skines zvijezdu. Ponesi kod zlatara, da pogleda, nista te ne kosta. Sto se mene tice, ako ti se svidja, slobodno ga nosi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back