Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam tin problem, ne mogu nocima da spavam, srce mi se cepa kad se setim samo, sto se vise AleX i kreptoman ne smuvaju, a koliko samo kupidonovih strelica jedno drugom svakodnevno upute..
'ajde da ih podenemo,da zavrse s tim, smaraju vise kolko flertuju ovde.
Evo, moze i svako da kaze zasto misli da njih dvojica treba da se smuvaju, ja prva:
1. Obojica su obrezani od rodjenja, Selam Alejkum
2. kreptica je aktivan, AleX pasivan partner
3. obojica su natprosecno obrazovani pa nece smetati ovom drugom dok alex za vreme vrhunca recituje pravopis srpskog jezika , narocito pisanje enklitickog oblika glagola hteti u futuru
4. obojica cine svoje tate ponosnim
5. obojica su jos nevini

jel glupo ako dasnepoznatom decku u autobusu svoj br? a koji je mnogooo,uf...pljunuti kianu rivs. :(

nisam dala i sad mi dodje da se ubijem :besna::

nikad ga vise u zivotu necu videti :(
a nisam htela jer bi pomislio da sam neka fufica il' tako nesto,kad mogu tako brzo da dam br.

:besna::besna:
:sad2:

Nije glupo, ali nemoj se brinut. Kod mene gde ja zivim ima nekoliko Kijanu Rivs klonova. Dodji, sigurno je bar jedan od njih singl.

ahhhhhhhhhhhhhh

imamo fakultativnu nastavu
ne znam sta d aizaberem
ja zelim spanski,obozavam ga [izbacite iz glave jebene spanske serije kao asocijaciju na spanski!!!]
ali,ne znam,da mi nece nemacki biti korisniji??? jeste spasnki 2. po govoru u svetu
ali cula sam da se dosta trazi nemacki
ja sam vec izabrala kod razredne nemacki
ali mnogo bih volela spanski :cry:
razmisljam da odem do razredne da izmenim?
sta mije pametnije? vec sam se konsultovala sa mamom i svima,rekli su mi kako ja odlucim
ali ja mislim na buducnost i ne znam
:cry:

ahhhhhhhhhhhhhh

imamo fakultativnu nastavu
ne znam sta d aizaberem
ja zelim spanski,obozavam ga [izbacite iz glave jebene spanske serije kao asocijaciju na spanski!!!]
ali,ne znam,da mi nece nemacki biti korisniji??? jeste spasnki 2. po govoru u svetu
ali cula sam da se dosta trazi nemacki
ja sam vec izabrala kod razredne nemacki
ali mnogo bih volela spanski :cry:
razmisljam da odem do razredne da izmenim?
sta mije pametnije? vec sam se konsultovala sa mamom i svima,rekli su mi kako ja odlucim
ali ja mislim na buducnost i ne znam
:cry:

Kakva si s englenskim?

znam da nema zamene :cry:

mozda ce mi nemacki biti korisniji...

sa engleskim sam ok. tj.idem u filolosku gimn. a jednog dana cu istudirati fil. fax pa sam mislila da uklopim nemacki i engleski posto su srodni jezici
ali ja volim spanski i stvarno bih volela njega..
ali nemacki je korisniji :cry:

Ako si sa englenskim ok, onda izaberi ono sto vise volis, jer ces to lakse savladati. A koji god od ta dva jezika izaberes, neces pogrijesiti.

Ako nijesi sigurna sta vise volis, imam predlog. Odgledaj dva filma, jedan spanski i jedan njemacki, koji bilo, ali ih gledaj bez prevoda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back