Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Конкуриши за студентски кредит, ако рок није истекао, нисам сигуран. Месечно би требало да ти легне око 8,9 хиљада. Није много, али није ни мало. И да, уколико имаш просек изнад 8,00 не мораш да враћаш новац.

Ja o ženama što sam stariji imam sve niže i niže mišljenje, i to ne samo na nivou ovih mladih nego i u odnosu na ove starije žene, sredovečne pa čak uključujući i još starije. Tolika količina primitivnog licemerja, lukavstva, površnosti, gluposti, plitkoumnosti i preterane, patetičarske emocionalnosti se retko vidja. Izuzeci samo potvrdjuju pravilo. Zato sam sve ubedjeniji da ženama samo treba pokazivati pare i tako ih osvajati, ovo sve drugo je besmisleno, kome treba veza sa nekim ko ni sam ne zna šta hoće, pravi problem od najmanjih sitnica, a kad joj se pruži samo malo slobode i prilike pokazuje izrazit sadizam i mazohizam u isto vreme. Da ne pričam o tome da su po prirodi slabe, pa čim nanjuše slabost kod muškarca krenu sa ponižavanjem i svrstavanjem uz jače igrače i obigravanje oko njih čisto kako bi se dokazale i da ne ispadnu loše u očima drugih. Kad samo pogledam moju sestru (nije rodjena ali sam jedno vreme živeo sa njom i kao rodjena je, bar se to potencira u familiji), tačno mi je žao što to smeće nisam zadavio dok je bilo vreme ili je bar osakatio da ne može da funkcioniše više.

Pa ja bre kad uporedim sve muškarce i dečake koje znam sa ženama i devojkama koje znam, ovi muškarci su mala deca u poredjenju sa ovim rospijama. Čak i kad udju u brak i izradjaju decu i dalje preteruju i zvocaju oko svake sitnice, ne kažem ja da su muškarci sveci taman posla, ali sve sam skeptičniji kad čujem neku rospiju kako se žali da ju je muž tukao pa se zatvorila u sigurnu kuću. Ja kad malo prelistam kakve sam sve devojke sretao tačno dodjem do zaključka da su mnoge medju njima zaslužile i mnogo gore stvari od razbijanja vilice, ali jbg to je još jedno žensko lukavstvo, čak i ako je teško djubre poziva se na to da je nežniji pol i ne smeš da je takneš. Da ne pričam da im zakonski sve ide na ruku.

Poslednja izmena:
Slusaj sta ces da radis. Imas oglasa u Beogradu da se prijavis za posao merchandiser. Radila je to moja jedna drugarica, to ti je posao da ides i pakujes robu na police od tog proizvodjaca.
Znaci, posao ti je da ides svaki dan do par super marketa i da vidis koliko su popunjene police i da li je roba istaknuta od tog proizvodjaca. Ako je prodato, ti uzmes i to dopunis.
Znam da je ona to radila za 15 000, neka 3-4 sata dnevno, a vreme je bilo feksibilno. Znaci, mogla je da ode da to radi kad god hoce u toku dana. i u 6 ujutru i u 6 uvece.
Nije neka kinta, ali nije ni neki sad rad. Barem da imas sebi ovako za trosak, da platis telefon, internet, neku kafu i to je to. Em imas mogucnost da ides na predavanja, em imas vreme da ucis, em kaplje neki dinar.

Pa s obzirom da tvrdi kako je cura bila sa "debilima i klosarima", ne vjerujem da je to daleko od istine
Bude s kretenima koji je ponizavaju, onda kupi ove fine i naivne na foru da je povrijedjena, oni se nadaju i lome oko nje
Tu odmah ide hit u frendzouun. U sustini nema decko cemu da se nada, kraj price katanac na temu.

Šta drugo možeš očekivati od klinke, vidiš da je to tek srednju krenulo.

A to jel on u toj famoznoj "friend zoni" još ne zna jer nije nikada ništa probao s njom. Mada se treba riješiti te uloge nekog "spasioca" jer će ga to još više u govna uvući...

Žrtva je retko žrtva,nevezano za pol.

Samo što je ženama to hallmark ponašanja, sadizam i bahaćenje nad nekim kad im se pruži prilika - izigravanje žrtve kad taj neko uzvrati. Što bi rekao Dučić: "Žene počinju bivati duboko milosrdne tek kad su i same duboko nesrećne; u sreći su bezdušne i pustoglave. Mlada žena ima sve iskustvo starije žene, i svu radoznalost i ležernost devojčice. U mladoj ženi od dvadeset i pet godina počinje najveća strast za uživanjem, koja se zatim ne smiruje do njene pune propasti. Pronaći dobru ženu, to je teško kao pronaći u svom vrtu izvor petroleuma."

Sa ženama nikada ne treba biti dobar i servilan, ne treba postupati kao džentlmen, i nikad, baš nikad ih ne treba uzeti za ozbiljno. Onaj ko tako radi imaće više uspeha sa njima i neće upadati u frendzone i njihove klopke čak i po cenu da bude odbijen, i neće morati da trpi njihovo iživljavanje. Sve drugo je šarena laža.

Jedine dobre žene su ružne žene. To im je kompenzacioni mehanizam za ružnoću, nadoknadjuju svoj nedostatak dobrotom i drugarskim odnosom.

Poslednja izmena:

Back