Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Конкуриши за студентски кредит, ако рок није истекао, нисам сигуран. Месечно би требало да ти легне око 8,9 хиљада. Није много, али није ни мало. И да, уколико имаш просек изнад 8,00 не мораш да враћаш новац.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je svaki momak s kim je bila otkacio ili varao,povredio je,a ja zelim da je volim stvarno,da joj pokazem da nisu svi muskarci isti.
Samo sto ne zaplacem
Potpuno pogresan pristup imas...
Nemoj suze boki, šaljem ja na wacapu gole slike sutra da pokažem na primeru ovde inicijativu![]()
Uletiš u tal sa starcima oko plaćanja na rate.Uglavnom ko može da mesečno skrpi za fon-može i za tako nešto.
Mislim na pretplatu j*b'o ga ti.Fosil sam i furam prepaid al' malo je takvih danas,no ruku na srce uglavnom koristim službeni.
Zato i furam fon od 60€.Sve što odradi preko garancije(koja važi još malo više od godinu dana)-ja prezadovoljan.
Pa s obzirom da tvrdi kako je cura bila sa "debilima i klosarima", ne vjerujem da je to daleko od istine
Bude s kretenima koji je ponizavaju, onda kupi ove fine i naivne na foru da je povrijedjena, oni se nadaju i lome oko nje
Tu odmah ide hit u frendzouun. U sustini nema decko cemu da se nada, kraj price katanac na temu.
Žrtva je retko žrtva,nevezano za pol.