Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Zelim je toliko da trazim pomoc preko interenta i ako sam promasio deo foruma na koji treba da postavim ovo pitanje,izvinjavam se.
U pitanju je jedna prelepa devojka,razlika je godinu dana izmedju mene i nje(ja sam stariji,00' i 01'),znam je jos od osnovne skole i uvek sam bio jako zaljubljen u nju ali nikad nisam smeo da joj pridjem.Lakse mi je da se pobijem sa nekim ili posvadjam sa bilo kojom osobom ali ispred nje samo mogu lepo da se izblamiram,samo kod nje imam takav problem,ostalim devojkama mogu da pridjem lagano.Ja sam uglavnom dobrica i iz domacinske kuce,a ona iz grada.Nisam nesto previse lep ali znam da nisam ruzan,to mi ne pravi problem vec to sto je ona dosta bila u vezi sa najvecim debilima ili klosarima koji misle da su nesto a u stvari u veoma glupi i seljaci.Oboje volimo istu muziku,90e i balade,samo sto ja jos volim narodnjake i rep :D.Ona voli sportiste a ja ceo zivot sportista,iako svi u mom drustvu puse ja nikada nisam celu cigaru ispusio,probao sam 2-3 puta i od tad nikada nisam imao zelju jos.Alkohol volim ali znam svoje granice,a ona ne voli pijanice.Ne vidjamo se cesto ali znamo se i uvek se javimo,zelim je jos upoznati i prici joj.Znam da je svaki momak s kim je bila otkacio ili varao,povredio je,a ja zelim da je volim stvarno,da joj pokazem da nisu svi muskarci isti.

Verovatno sam glup ali prosto ne mogu da ne mislim na nju svako vece pred spavanje,boli me to sto sam ***** i cekam pravi trenutak,mislim sebi da ce da bude u nevolji nekoj i da cu da je spasim,da joj tako pokazem da je stvarno volim cak iako ona misli da se samo dugo poznajemo.

Ja sam uglavnom dobrica i iz domacinske kuce,a ona iz grada.Nisam nesto previse lep ali znam da nisam ruzan,to mi ne pravi problem vec to sto je ona dosta bila u vezi sa najvecim debilima ili klosarima koji misle da su nesto a u stvari u veoma glupi i seljaci.
Nema od nje leba nikakvog,takve se ne manjaju sve do dvajes pete ce da jure klosare,a onda ce da prosipaju patetiku po fb kako ih niko nece.Tada krece lov na muza,po mogucstvu dobro situiranog. :D
Ozbiljno,dosta takvih primera sam vidjao i svi su osudjeni uglavnom na propas,zaboravi je,sta da ti recem :(

Zelim je toliko da trazim pomoc preko interenta i ako sam promasio deo foruma na koji treba da postavim ovo pitanje,izvinjavam se.
U pitanju je jedna prelepa devojka,razlika je godinu dana izmedju mene i nje(ja sam stariji,00' i 01'),znam je jos od osnovne skole i uvek sam bio jako zaljubljen u nju ali nikad nisam smeo da joj pridjem.Lakse mi je da se pobijem sa nekim ili posvadjam sa bilo kojom osobom ali ispred nje samo mogu lepo da se izblamiram,samo kod nje imam takav problem,ostalim devojkama mogu da pridjem lagano.Ja sam uglavnom dobrica i iz domacinske kuce,a ona iz grada.Nisam nesto previse lep ali znam da nisam ruzan,to mi ne pravi problem vec to sto je ona dosta bila u vezi sa najvecim debilima ili klosarima koji misle da su nesto a u stvari u veoma glupi i seljaci.Oboje volimo istu muziku,90e i balade,samo sto ja jos volim narodnjake i rep :D.Ona voli sportiste a ja ceo zivot sportista,iako svi u mom drustvu puse ja nikada nisam celu cigaru ispusio,probao sam 2-3 puta i od tad nikada nisam imao zelju jos.Alkohol volim ali znam svoje granice,a ona ne voli pijanice.Ne vidjamo se cesto ali znamo se i uvek se javimo,zelim je jos upoznati i prici joj.Znam da je svaki momak s kim je bila otkacio ili varao,povredio je,a ja zelim da je volim stvarno,da joj pokazem da nisu svi muskarci isti.

Verovatno sam glup ali prosto ne mogu da ne mislim na nju svako vece pred spavanje,boli me to sto sam ***** i cekam pravi trenutak,mislim sebi da ce da bude u nevolji nekoj i da cu da je spasim,da joj tako pokazem da je stvarno volim cak iako ona misli da se samo dugo poznajemo.

i ti bi da je izbavis iz toga,mislis da ona to ne voli,fail

daću ti savet koji sam dao mnogim mladim forumašima koji su sad glavni jebbači u kraju i na opštini

priđi joj, izvadi pitona i reci puši

žene padaju na dominantne muškarce ;)

daću ti savet koji sam dao mnogim mladim forumašima koji su sad glavni jebbači u kraju i na opštini

priđi joj, izvadi pitona i reci puši

žene padaju na dominantne muškarce ;)

Što je najjače stvarno ćeš bolje da prodješ čak i ovim pristupom nego da okolišaš i pokažeš nesigurnost i tunjavost... znači doslovno je bolje da izvadiš kitu i mašeš joj istom ispred nosa nego da budeš imalo nesiguran jer te to odmah precrtava kod devojaka pa završiš u frendzoni, ili čak ni tu... žene su čudna bića, one lično komplikuju priče oko svojih seksualnih izbora i preferencija jer moraju da igraju društvenu igru koja im je poverena pa glume finoću, ali kada dodje do stvarnog izbora obično se opredele za najvećeg seljaka u prostoriji, pod uslovom da je taj seljak i najglasniji ili najnapadniji seljak u prostoriji. Zato žene ne treba shvatati ozbiljno, ako imaš pare nalaziš one koje najviše vole pare i tako je najbolje, nego da se umesto toga razvlačiš po vezama i vezicama i doveka trpiš gluposti i kurvinsko-jajarske igrarije koje ti testiraju strpljenje. Jbt ja kad vidim neke likove, isponižavaju ribu najstrašnije, sprdaju se sa njom, i ona poludi i juri za njima kao najgora glupača, to je za neverovati. To je i jedini razlog zašto nikad ne bih voleo da imam kćerku, jeste da su bolje od sinova za roditelje ali ono što žensko radi kad hormoni počnu da šibaju i na kakve stvari pristaju i kako se gube, to ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju. Znam za priču sjajne studentkinje i uzorne devojke koja je pušila dečku u WC-u dok su joj roditelji i mladji brat sedeli preko puta u dnevnoj sobi. I onda opušteno izadju i ona sedne tamo sa njima kao da se ništa nije dogodilo, ovi nemaju pojma o čemu se radi. A ovako da je sretneš to bi rekao, vidi ovu perspektivnu mladu devojku punu potencijala... a ustvari je najgora *****.

Ja sam sigurno glup zato sto ne klavirim kakva tebi brate pomoc treba. Nekoliko snaznijih momaka da je drze za usi i za noge kao tokom svinjokolja, sta li? Nigde ne pise sta zelis od forumske ekipe, kako da ti pomazu. :think:

Prejadan si baćko najbolje da se ubiješ

Tako nesto tebra...

- - - - - - - - - -

Pozoveš je na piće, kažeš joj šta imaš i kraj, ja ovde ne vidim problem zaista. Ili izađeš gde i ona pa kao,ona fora kako beše, izvedeš je da malo "prošetate", to. Još ako se dobila malo, baciš poljubac, sutra se vadiš na pijanstvo ako joj se nije svideo i ćao.

Svidja mi se ovo

Tako nesto tebra...

Umesto da moliš za cupi, moraš da uzmeš cupi

Znači umesto da budeš submisivno gov.no, moraš da pokažeš zube.

Ti seljaci koje pominješ gore su pametniji od tebe jer su skontali kako da operišu u društvu, za razliku od tebe koji si mamina devojčica bez inicijative

osvesti se dečko

Pa ono, bila nam je očajna godina. Moji sada, pored nas 3, imaju još 2 dece na grbači sa 2 plate (bile 4). Vidim da im ne ide jer jedan posao je naš, gazde. Znači 1 plata. Msm ja sam na budžetu pa kod mene nema toliko troškova, radim ja vikendom u prodavnici za sebe, skripte, kafu i to. Ono najstarija sam, nekako osećam da treba da pomognem, biću nešto i bez faksa ako ne stignem da završim, ostaloj deci tek krece skolovanje. Pa vagam sta mi je ciniti. Znam ja da ima i gorih situacija od naše ovo ono, ali meni je njihovo mučenje trenutno najgore. Zato i pitam za mišljenja, jer ja volim to i želim tu diplomu z:(
Što se samog posla tiče radila bih bilo sta za početak, sam rad mi nije problem.

Poslednja izmena:
Pa ono, bila nam je očajna godina. Moji sada, pored nas 3, imaju još 2 dece na grbači sa 2 plate (bile 4). Vidim da im ne ide jer jedan posao je naš, gazde. Znači 1 plata. Msm ja sam na budžetu pa kod mene nema toliko troškova, radim ja vikendom u prodavnici za sebe, skripte, kafu i to. Ono najstarija sam, nekako osećam da treba da pomognem, biću nešto i bez faksa ako ne stignem da završim, ostaloj deci tek krece skolovanje. Pa vagam sta mi je ciniti. Znam ja da ima i gorih situacija od naše ovo ono, ali meni je njihovo mučenje trenutno najgore. Zato i pitam za mišljenja, jer ja volim to i želim tu diplomu z:(
Što se samog posla tiče radila bih bilo sta za početak, sam rad mi nije problem.

Ja sam zbog finansijskih problema slične vrste počeo da šljakam sad pred kraj faksa, ali sam se sa profesorima dogovorio pojedinačno, objasnio im situaciju itd. oslobodili su me predavanja, tako da do kraja faksa ja samo polažem ispite.

I u takvoj situaciji, odmah da ti kažem, efikasnost će ti se radikalno smanjiti uprkos najvećoj volji, to je realnih 10 sati dnevno manje koje možeš da potrošiš na to, odnosno 10 više gde trošiš svoje kapacitete za nekog drugog, tako da i ono vremena što ti ostane nećeš moći da iskoristiš u potpunosti zbog umora. Meni je ostala 1 godina da završim, a usporio sam strašno i sigurno ću ući u šestu godinu studiranja zbog posla.

Ono što treba da uzmeš u obzir je ako spadneš sa budžeta koliko ti se rad isplati. Ja sam se odlučio na ovo jer je plata dobra, inače nema smisla raditi za male pare, pogotovo ako moraš da platiš sebi faks kao posledicu. Kod nas institut zamrzavanja godine postoji samo u slučaju trudnoće/bolesti, ti ako hoćeš da ostaneš student morala bi da se upisuješ svake godine, a to znači rangiranje.

Noćna smena mi je idealna Direkt, ali je problem ubeđivačka sposobnost koju nemam xD

Aha, znači i to može da mi bude opcija, da objašnjavam pojedinačno situaciju. Vidiš toga se ne bih setila. Hahah da, idem po potvrdu da sam trudna, razmišljala sam o tome, bem ti filološki. Svesna sam da mi produktivnost sigurno opada, ali ako mi uspe neki plan, moraću da radim samo fazon do 6 meseci da isplatim dve mature i posle toga da se posvetim faksu što je okej jer onda znači da ću generalno biti odsutna samo ovu godinu i to sa mojim rasporedom uspem još na nešto i da stignem :D
O pa hvala drugari, sada sam još i malo optimistična :D

Back