Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Vama koji studirate teoriju književnosti, duboki naklon kad možete sa ovim da se patite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ovo normalno? Imam nastavnicu matematike ima dvadeset i koju. Jako je zgodna. Ima jako dobro dupe i savršene sise(ni jedno ni drugo baš nije preveliko, ali jako je lepog tena a dupe i sise su joj savršenog oblika.). Kada se naginje da objasni nekome zadatak iz matematike, jako dobro joj se vide sise. Da li je normalno to da bi voleo da je vidim golu !?
Vama koji studirate teoriju književnosti, duboki naklon kad možete sa ovim da se patite
Fali to još ruski standard da se totalno deklasiraš...![]()
Pf, naleteh na njega danas, i njegove cene, neka hvalaAtlantik votka od 540 kinti radi posao uz ultra energy i sok od borovnice
Večeras sam cepao samo tamni rum sa sokom od ananasa, a evo sad sam prešao na pivo. Sutra već zovem neke ljude (samo dvoje troje, naravno, treba biti umeren - sa ljudima - sa alkoholom i ne mora xD)
A to manje ljudi zoveš da imaš što manje svijedoka o gluposima koje radiš kad si japni ?
Zdravo svima, ja sam Milica, visoka sam 176 i ponekad imam komplekse oko toga, jer je vecina mojih drugarica niska, ali skoro uvek se oraspolozim jer sam dobro gradjena, samo pozelim da budem niza jer je mnogo lakse.
pff, ne mogu više nikoga da iznenadim svojim pijanstvom![]()
Lakše mi je da počistim kad je manje ljudi, a i ne gotivim ja gužve. Pogotovo na svojoj gajbi xD
Inače jeger mi ne pominji, od njega uvek povraćam, a inače ne povraćam od alkohola. Pio sam ga poslednji put pre godinu i po dana, i tada sam i poslednji put peglao![]()
cao svima
imam jedan problem
svidjaju mi se 3 devojke od jednom
ne znam sta da radim i kako da se odlucim
samo pozelim da budem niza jer je mnogo lakse.
sta je lakse?
cao svima
imam jedan problem
svidjaju mi se 3 devojke od jednom
ne znam sta da radim i kako da se odlucim
sta je lakse?
+ kamene face<3naravno da ces ici, to znaci besplatan alkohol, mnoooooooogo besplatnog alkohola![]()