Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
ovdje se pojavljuje u zadnje vrijeme dosta ljudi koji znaju sve o svakome a njihovi nickovi i avatari nepoznati...
But pleased to meet you too
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovdje se pojavljuje u zadnje vrijeme dosta ljudi koji znaju sve o svakome a njihovi nickovi i avatari nepoznati...
Ni ja tebe nesto ne pamtim na pdfovima koje uglavnom posecujem
Želim da vodim ljubav sa drugom osobom
Kako mi žene nekad idu na kurac, i to ne na dobar način
Prosto, navikao sam da budem sam jer tako najbolje funkcionišem i nema nikakvih spoljašnjih smetnji, nema zivkanja sa strane, nema neočekivanih upada na gajbu i skičanja i cviljenja. Jes da posedujem nagon koji bi me terao triput dnevno da imam seks ako sam u mogućnosti, ali tu energiju obično preusmerim u nešto kreativnije... no opet, one primalne potrebe u određenim periodima zažive i zatraže žrtve, i kao igrom slučaja mi se tad javlja više žena, ne jedna - nego više njih, gde ja onda moram da biram kojoj ću da posvetim pažnju i koja će potencijalno poslužiti kao objekat zadovoljenja mojih nagona. Naravno, gotovo uvek pogrešim i odaberem nešto što me još više zakopa... no ono što me i dalje opčinjava jeste kako se to odjednom stvore njih tri, recimo, koje me cimaju da blejim s njima u isto vreme, da idem kod njih, da cirkamo, da pričamo, da gubimo vreme. Prosto ne razumem šta to odašilje energiju koja ih samo u datom trenutku privuče meni.
Ebiga, Oktobarka, nije trebalo da se fotkaš gola u kadi za mene, mogla si jednostavno da me pozoveš i sad ne bi imala taj problem.
Htela sam da pustim muziku.
Ko se još kupa u tišini bre?
- - - - - - - - - -
Taman sam celo veče sama kući.![]()
I za to imam rešenje, dođeš lepo kod mene, ja pustim Bili Holidej na gramofonu, ima pristojne zvučnike, dopre i do kade, malo se stisnemo da oboje stanemo, cepamo tamni rum sa sokom od ananasa. Bleja![]()
Da li je ovo normalno? Imam nastavnicu matematike ima dvadeset i koju. Jako je zgodna. Ima jako dobro dupe i savršene sise(ni jedno ni drugo baš nije preveliko, ali jako je lepog tena a dupe i sise su joj savršenog oblika.). Kada se naginje da objasni nekome zadatak iz matematike, jako dobro joj se vide sise. Da li je normalno to da bi voleo da je vidim golu !?