Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ne bih rekla.

Banz nemoj da se nerviraš, potpuno te razumem, i ja imam takvih slučajeva. Doduše mi smo sasekli korišćenje telefona u društvu u korenu, ako neko ne poštuje oduzima se telefon pa može samo da mi se drndavi.
Zašto ne popričaš sa njom pre izlaska i objasniš joj kako stoje stvari. Ne znam, mi te tako više i ne zovemo napolje. I posle ona sama zove kada joj dosadi, u fazonu nismo se dugo videle. Ostali parovi su nam stvarno korektni, i sa svima popričaš, i girls night, gde su momci ili u drugom kafiću ili tri stola pored ili ih nema, tu ne mogu da se žalim. Ali to smo sve rešili pričom, ako su ok saslušaće te :)

Pa pokusacu. Mislila sam da joj je jasno, jos od proslog puta ali ocigledno nije. Nista prut u ruke i povisiti ton :lol:

Situacija je sljedeca: moje dvije i jedine najbolje drugarice imaju momke, i momci su im divni i presrecna sam zbog njih. Ali evo na primjer: sinoc dosle kod mene. Nesto kao girls night IN. Tu su grickalice, vino, film, nargila, nema dalje. Sve super. Ali, ako se sta prica pricaju njih dvije o svojim momcima. Okej. Pustim neku pjesmu na YT i sasvim slucajno u spotu se dvoje ljube one kukaju sto sam to pustila sad se i njima ljubi hoce svoje momke. Izvinite molim vas. Ili gledamo film meni je 15 puta zvonio telefon stizu poruke kuliram jer sam sa drugaricama, ali ne njima zazvoni telefon odma skacu da odgovaraju ne daj boze momak da ceka. I onda ja ispadam bad guy jer govorim da ostave telefone. Ova jedna se za NG smuvala sa tim svojim i bas joj je super momak. Ali evo prije 20 dana izasle nas 5 cura na svirku. Ona je to vece izasla sa momkom i rekla je da ce naletiti mozda sama mozda sa njim. Okej. Dolaze oni, a prethodno su 3 sata bili zajedno. I dolaze kod nas. Nikakav problem. Nikakav problem ako ce se fino druziti sa svima nama. Ali ne, ja dvije sa njom nisam progovorila, nije imala kad od tudjeg jezika u svom grlu. Citavu noc se nisu odvajali. Imali smo dvije stolice i oni su sjedili na njima. Njen momak me je deset puta pitao da li bih da sjednem ali se meni plesalo pa sam odbijala. Na kraju skontam ako sjednem mozda se odvoje i progovore koju sa nama. Ali ne, kada sam sjela on je stajao iza nje i sve se nastavilo plus sam morala da slusam njihove ljubavne vapaje, kako je on njoj, budalica, uzeo zvaku -_- i slicno. Ali dobro kontala sam tek su se smuvali lijepo im je, ali smo je poslije zajebavali, i skontala je ono da je bolje da kad izadje sa njim da izadje sa njim. Ali, veceras, ja opet sa drugaricama, pun sto nema ni mjesta, dolaze njih dvoje. I ja joj fino kazem idite na sprat (sami) kaze ona ma ne ne obecavam necemo biti onakvi. Sve se ponovilo, plus sto nema mjesta za stolom ne mogu ni da mrdnem od njih. Samo se pozdravila sa nama ostatak vremena su joj opet usta bila puna. I ja joj nekako skrenem paznju da me saslusa i kazem joj bravo na obecanju. Kaze ona pa joooj imam razlog. Boli me rac za tvoj razlog ako imas razlog idi fino gore nasamo sa njim. Da su se uzeljeli imala bih razumijevanja, ali ovako vidjaju se svaki dan i veceras je 4 sata bila sa njim prije nego sto ce nam se pridruziti. Brate kad si sa njim budi sa njim niko ti ne brani. Brate imala sam momka i ja i znalo se kad sam sa drugaricama sa drugaricama sam, a ako je i on tu sa svojim je drustvom dodje pozdravi se sa mnom i to je to. Treba imati neku granicu i ako ista postovanje bar. Izvinjavam se na dugom postu, ali sam ocigledno pod utiscima.

Sada citam ovo i gledam svaka cast onome ko procita sve.
Ali morala sam to izbAciti iz sebe.

Jel imamo po orden :smeker:

Proci ce ih ta faza kad porastu.
Mada imate i vi zene price koje mi ne zelimo da slusamo pa se momak sam skloni da se ne dosadjuje.

Ne bih se ja zalila.

Ali evo sinoc me muvao lik 20 godina stariji. Eto kako mi ide navatavanje :lol:

Lazi da si maloletna dok mozes :lol:
Ili ga oslovis sa dedo, ciko...

Ja ne mogu da se družim sa tim tipom ljudi koji uvek priča o svojim partnerima. Tačno vidiš koliko malo stvari ima da ti kaže, zapravo, kad se toliko bavi drugom osobom. Radije ću da blejim sa egocentričnim budalama (kakav sam i ja sam) :lol:
Svako svome, i guess, što znači, banzaji,bacaj se u promet, evo ja bih te šetao da si mi malo bliža, ovako mi se ne isplati, a bogme, imala bi i šta da pričaš drugaricama :mrgreen:

Ja ne mogu da se družim sa tim tipom ljudi koji uvek priča o svojim partnerima. Tačno vidiš koliko malo stvari ima da ti kaže, zapravo, kad se toliko bavi drugom osobom. Radije ću da blejim sa egocentričnim budalama (kakav sam i ja sam) :lol:
Svako svome, i guess, što znači, banzaji,bacaj se u promet, evo ja bih te šetao da si mi malo bliža, ovako mi se ne isplati, a bogme, imala bi i šta da pričaš drugaricama :mrgreen:

Ma je li :lol:

Pa stvarno steta :zplez:

Ako im skreneš pažnju na njihove momke postoje velike šanse da ti ispadneš krivac jer će verovatno reći kako si ti ljubomorna na ono što one imaju a ti ne. To može da bude prilično neprijatno za tebe.

Koliko su ti dobre drugarice?

P.s. Ima tu i njihovog izazivanja,vole da se pokažu imaj i to na umu.

Ma shvatam to , ali su stvarno najbolje drugarice i ne bi to pomislile.
Nemam ja nista protiv da njen momak stalno izlazi sa nama, ako ce se normalno oboje ponasati.

Izadjem sa svojim drustvom nas 4 cure ona kaze da ce doci i povede i njega.
Nije problem u drustvu vec u njoj.

Brt devojke su se zaljubile, iskuliraj malo. Iazsli ste u grad, zasto da ne dodju njihovi momci ako su i oni vec u gradu. Niko nije tebi kriv sto ti nemas decka.
Sad posto ti nemas momka one tebe treba da animiraju? Mogu jednom, ali one nemaju obavezu da ti titraju.

Back