Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Caj za mrsavljenje :mrgreen:
Jeftin, jedes koliko hoces, mrsas, ali losa strana: budjenje u sred noci i trcanje do toaleta, te trcanje do toaleta u sred dana.
Ja probala tri dana i batalila, san i hrana su mi dvije omiljene stvari :heart:

A i ja sam sad na "dijeti", smanjila hljeb na 2 kriske dnevno, ubacila dosta vode i ne jedem poslije 6. Works for me.
Ček jel to stvarno funkcioniše, taj čaj? I de se nabavlja? :D
I kako to misliš ne jedeš posle 6? :(

Mozak čini mi se troši petinu energije cijelog tijela, pa sad... :mrgreen:
Ček jel to stvarno tačno? :D

jedna reč - ses
A ne moguuu, geografija me ometa, al da znaš da sam počela da se gojim od kad nema redovno, spala sam na jednom u nedelju dana što je jadno. :/

Imam jedan mali problem, tacnije, ne znam tacno sta da radim.. Zapravo, dogovorio sam dejt sa devojkom sa kojom se cujem vec duze vreme.. Sve bi trebalo da bude ok, medjutim, ona zivi nekih 15-ak kilometarabos grada, pa cu je ja vratiti autom.. Tu nastaje, bar meni, problem.. Kad krenuti 'u akciju', u autu kad stignemo na odrediste, il mozda izaci iz auta, pa onda..? Ako u autu: vezani pojasevi, nije bas polozaj u kom bih mogao normalno da je poljubim,.. Van auta: mozda ona ocekuje da se pozdravimo u autu, a ako krenem vani, bjce u fazonu 'gde ce ovaj' :3 a i stajem joj ispred kuce, pa ce biti malo neugodno..

Inace nisam imao problema do sad kad je ovo u pitanju, ali prvi put je ovakva situacija... :3

Imam jedan mali problem, tacnije, ne znam tacno sta da radim.. Zapravo, dogovorio sam dejt sa devojkom sa kojom se cujem vec duze vreme.. Sve bi trebalo da bude ok, medjutim, ona zivi nekih 15-ak kilometarabos grada, pa cu je ja vratiti autom.. Tu nastaje, bar meni, problem.. Kad krenuti 'u akciju', u autu kad stignemo na odrediste, il mozda izaci iz auta, pa onda..? Ako u autu: vezani pojasevi, nije bas polozaj u kom bih mogao normalno da je poljubim,.. Van auta: mozda ona ocekuje da se pozdravimo u autu, a ako krenem vani, bjce u fazonu 'gde ce ovaj' :3 a i stajem joj ispred kuce, pa ce biti malo neugodno..

Inace nisam imao problema do sad kad je ovo u pitanju, ali prvi put je ovakva situacija... :3

Van auta...

Malo sam nabacila neke kile i sad oću da ih jelte zbacim, ali previše sam lenja da se fizički cimam, ni pod kojim okolnostima neću regulisati ishranu jer mi se ovako sviđa, a nemam pare za hirurgiju. Šta da radim?

Radi cucnjeve ujutru, 15-20 komada dok se naviknes da mrdas.

Caj za mrsavljenje :mrgreen:
Jeftin, jedes koliko hoces, mrsas, ali losa strana: budjenje u sred noci i trcanje do toaleta, te trcanje do toaleta u sred dana.
Ja probala tri dana i batalila, san i hrana su mi dvije omiljene stvari :heart:

A i ja sam sad na "dijeti", smanjila hljeb na 2 kriske dnevno, ubacila dosta vode i ne jedem poslije 6. Works for me.

Trebace tebi neki kamen u torbi koliko vidim :lol:

Realno, jedna drugarica me već duže od 4 godine smara da trčim sa njom, nijednom nisam pristala a ona ne odustaje, divim joj se malo, mada mi ide na živce. :lol:

Čuj da bežim xD

:D
I ja sam resio da probam da idem da trcim. Sad mi je rano, jos je mnogo hladno.
Kupio sam danas patike, aktivan ves, samo malo da otopli i krecem. Jedino ne znam gde cu da trcim, nervira me sto mi je sve daleko.

:D
I ja sam resio da probam da idem da trcim. Sad mi je rano, jos je mnogo hladno.
Kupio sam danas patike, aktivan ves, samo malo da otopli i krecem. Jedino ne znam gde cu da trcim, nervira me sto mi je sve daleko.
Ja tako baš krajnje optimistično krenem da planiram, i na tome se i završi. xD

Meni je sport realno gledano vrlo koristan jer sedim sa instrumentom 4.5/5 sati svaki dan i ima da nadrljam sa kičmom.
A sporta se gadim, uopšte nekako cela ta filozofija znojenja mi je fuj,gledam to kao uzalodno traćenje energije.
Preterah ga malo sad ali nema veze.

P.s. Rado bih rekreativno išao na plivanje ali da mi je bazen preko puta ulaza. z:shock:

dobar si, ja sedim 10+ sati. Meni je bilo kakva aktivnost ocajnicki potrebna.

Pa nije problem što ja sedim 5 sati dok sviram,kad završim ja pređem na drugu stolicu ili na krevet. :nono3:
Doduše volim da prošetam kada je lepo vreme,nekih 4-5km,ali ja šetam u cipelama jer nemam patike i onda me više bole noge od šetanja nego što načinim dobrog.

Kao neki deda sam,i to u pupoljku mladosti.
Ja za kompom dok učim, za kompom dok radim, za kompom tokom slobodnog vremena dok gledam neki film, ili opet čitam nešto.
Ja bre po dva dana ne izađem iz kuće ako uspem da nagovorim nekog da mi donosi hranu.

...Dakle dolazimo do korena mog problema ne-stajanja u pantalone.

Back