User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Neće biti streljanja, poslaćemo vas u kapitalističku Nemačku![]()
Sta cekate vise? pokrecite tu revoluciju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće biti streljanja, poslaćemo vas u kapitalističku Nemačku![]()

Ljudi kaj se bum desil ako na filozofskom odaberem jedan faks, i sad nedajbože ne upadnem na budžet, mogu li se onda prebačiti na onaj sekundarni kojeg sam zaokružio kao alternativu?
Lijep pozz![]()
Ljudi kaj se bum desil ako na filozofskom odaberem jedan faks, i sad nedajbože ne upadnem na budžet, mogu li se onda prebačiti na onaj sekundarni kojeg sam zaokružio kao alternativu?
Lijep pozz![]()
Филозофски је један факултет, бираш смерове / одељења.Ljudi kaj se bum desil ako na filozofskom odaberem jedan faks, i sad nedajbože ne upadnem na budžet, mogu li se onda prebačiti na onaj sekundarni kojeg sam zaokružio kao alternativu?
Lijep pozz![]()
Lijep pozz![]()
Malo sam nabacila neke kile i sad oću da ih jelte zbacim, ali previše sam lenja da se fizički cimam, ni pod kojim okolnostima neću regulisati ishranu jer mi se ovako sviđa, a nemam pare za hirurgiju. Šta da radim?

Dijeta ti je ko mojoj babi, bukvalno ista. Baba ima preko 70kgCaj za mrsavljenje
Jeftin, jedes koliko hoces, mrsas, ali losa strana: budjenje u sred noci i trcanje do toaleta, te trcanje do toaleta u sred dana.
Ja probala tri dana i batalila, san i hrana su mi dvije omiljene stvari
A i ja sam sad na "dijeti", smanjila hljeb na 2 kriske dnevno, ubacila dosta vode i ne jedem poslije 6. Works for me.
Dijeta ti je ko mojoj babi, bukvalno ista. Baba ima preko 70kg
Pa to se i ne moze nazvati dijetom, to je zdrav nacin ishrane. Ja inace peciva i hljeb mogu samog jesti koliko ih volim, a vodu skoro da i ne pijem, i uzmem kasno da jedem. Pa ta "dijeta" dodje kao pozitivni sok za moj organizam xD
Ti ako ne mrdaš guzicom gojićeš se i od dvije kriške, a ako radiš nešto, pola hljeba ćeš MORATI da unosišBrate nije bitno samo koliko unosiš, nego razlika onoga koliko uneseš, a koliko potrošišTi ako ne mrdaš guzicom gojićeš se i od dvije kriške, a ako radiš nešto, pola hljeba ćeš MORATI da unosiš
Zavisi to sve od organizma do organizma. Imam drugaricu, ne mrda duppe nigdje jede 60 puta na dan a izgleda kao osusena grancica.

Malo sam nabacila neke kile i sad oću da ih jelte zbacim, ali previše sam lenja da se fizički cimam, ni pod kojim okolnostima neću regulisati ishranu jer mi se ovako sviđa, a nemam pare za hirurgiju. Šta da radim?
Mozak čini mi se troši petinu energije cijelog tijela, pa sad...![]()