Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ljudi kaj se bum desil ako na filozofskom odaberem jedan faks, i sad nedajbože ne upadnem na budžet, mogu li se onda prebačiti na onaj sekundarni kojeg sam zaokružio kao alternativu?
Lijep pozz :grudvanje3:

Pretpostavljam da mozes, ako je i taj drugi na tom filozofskom, i ako ti je ostalo mjesta na budzetu na tom alternativnom i ako ima jos prijemnih rokova.

Ljudi kaj se bum desil ako na filozofskom odaberem jedan faks, i sad nedajbože ne upadnem na budžet, mogu li se onda prebačiti na onaj sekundarni kojeg sam zaokružio kao alternativu?

Mos se prebacis ako je na istom fakultetu, ali neces biti na budzetu. Neki fakulteti priznaju prijemne sa drugih, srodnih fakulteta, ali verovatno ides baki na samofinansiranje.

Филозофски је један факултет, бираш смерове / одељења.
Није ти то пијаца, иако личи. Ако не упаднеш на смер, распоређују те на следећи ако има места. Узми у обзир да на неке смерове можеш уписати само као прву жељу и да увек имају предност они којима је одређени смер прва жеља.Ако упаднеш на СФ нема мицања. Свакако, број места на СФ је углавном око 10%, тако да су мале шансе за такав сценарио. После остаје прозивка, али ту избор није неки.

Kupio sam juce zimske cipele koje izgledaju kao patika. Platio sam ih boga oca, ne zuljaju me nigde ali imam jedan problem koji je mozda i problem u mojoj glavudzi.
Malko me cipele stezu. Kao kad uzmes patike pa krvnicki zategnes i svezes pertle, e takav osecaj stezanja malko osecam. Da li da idem da zamenim broj ili da stisnem zube i sacekam da ih malo razvalim? :D

- - - - - - - - - -

Jos valja napomenuti da svu obucu imam komotnu, cak i previse komotnu i da mi je koncept da mi je nesto taman totalno stran.

Malo sam nabacila neke kile i sad oću da ih jelte zbacim, ali previše sam lenja da se fizički cimam, ni pod kojim okolnostima neću regulisati ishranu jer mi se ovako sviđa, a nemam pare za hirurgiju. Šta da radim?

Caj za mrsavljenje :mrgreen:
Jeftin, jedes koliko hoces, mrsas, ali losa strana: budjenje u sred noci i trcanje do toaleta, te trcanje do toaleta u sred dana.
Ja probala tri dana i batalila, san i hrana su mi dvije omiljene stvari :heart:

A i ja sam sad na "dijeti", smanjila hljeb na 2 kriske dnevno, ubacila dosta vode i ne jedem poslije 6. Works for me.

Caj za mrsavljenje :mrgreen:
Jeftin, jedes koliko hoces, mrsas, ali losa strana: budjenje u sred noci i trcanje do toaleta, te trcanje do toaleta u sred dana.
Ja probala tri dana i batalila, san i hrana su mi dvije omiljene stvari :heart:

A i ja sam sad na "dijeti", smanjila hljeb na 2 kriske dnevno, ubacila dosta vode i ne jedem poslije 6. Works for me.
Dijeta ti je ko mojoj babi, bukvalno ista. Baba ima preko 70kg

Pa to se i ne moze nazvati dijetom, to je zdrav nacin ishrane. Ja inace peciva i hljeb mogu samog jesti koliko ih volim, a vodu skoro da i ne pijem, i uzmem kasno da jedem. Pa ta "dijeta" dodje kao pozitivni sok za moj organizam xD

Brate nije bitno samo koliko unosiš, nego razlika onoga koliko uneseš, a koliko potrošiš :lol: Ti ako ne mrdaš guzicom gojićeš se i od dvije kriške, a ako radiš nešto, pola hljeba ćeš MORATI da unosiš

Back