Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Nisam ja kriv ja sam bio pijan, ona je tražila

- - - - - - - - - -

tako nekako se odigralo, šta znam :D
Al čudno je malo, pošto obično kad sam pijan treba mi mnogo više koncentracije da svršim, iako mi je erekcija full-time, standardno horny, zato je stanje pijanstva dobro za dugotrajne jebarije

Jedan propušten čas o seksualnom predavalju i patiš do kraja života, ehejjjjjjjjj.

Ma nije, to je samo paranoja... mislim, ne cimam se jer sam nekako ubeđen da mi Sudbina ne bi to priredila. Kao, ehej, to se meni ne dešava :cool:

sve dok se ne desi :D
Al sad imam osećaj baš da je samo paranoja. Imam ortakinju koja mi je baš skoro pričala kako se našla u istoj poziciji, baš joj je kasnila menstruacija dugo, i ona i njen dečko su se tako iscimali i užasnuli, ali eto, čim je došla krv palo veselje :D

Ma nije, to je samo paranoja... mislim, ne cimam se jer sam nekako ubeđen da mi Sudbina ne bi to priredila. Kao, ehej, to se meni ne dešava :cool:

sve dok se ne desi :D
Al sad imam osećaj baš da je samo paranoja. Imam ortakinju koja mi je baš skoro pričala kako se našla u istoj poziciji, baš joj je kasnila menstruacija dugo, i ona i njen dečko su se tako iscimali i užasnuli, ali eto, čim je došla krv palo veselje :D

Pa evo, ortak mi se utripovao da neće možda postati sterilan. Kreten drkao malte ne čitav dan i isušio jezero, ništa ne izlazi, jaja ga zabolila i on iz zabrinutosti na internetu malo pretraži o njegovom problemu. A nije grob, dečko ima sve predispozicije da voda praveeeeeee prepičke al' on oće samo seks...

ja znam lika koji je živeo sa ribom i koji je dozvolio drugaru da prespava kod njega u stanu na noć prijemnog, a ovaj nije bio tu pa mu drugar kresnuo ribu, ćao trogodišnja veza
potom je našao neku za rebounce sex, i posle mesec dana saznao da je ta nova mala trudna, da neće da abortira i da je boli ***** za njega
posle toga ga je ćale izbacio na ulicu, batalio je fax i ne znam šta sad radi
i to sve jer je bio dobar drugar na prvom mestu :mrgreen:

tako da kolko god mislite da vam je sranje, uvek ima gore :lol:

Lepa pripovetka, jadan čovek

Pa evo, ortak mi se utripovao da neće možda postati sterilan. Kreten drkao malte ne čitav dan i isušio jezero, ništa ne izlazi, jaja ga zabolila i on iz zabrinutosti na internetu malo pretraži o njegovom problemu. A nije grob, dečko ima sve predispozicije da voda praveeeeeee prepičke al' on oće samo seks...

Колико год да се труди, неће пресушити.

- - - - - - - - - -

Inače postoji šansa da ću postati ćale. A likuša koja je u pitanju zasigurno ne bi abortirala a ne bih ni ja sa njom ništa imao. Tako da, fakd ap situacija. Time will tell. Samo obaveštavam, to je moje trenutno njesra. Ko me ebe kad prskam ko sprej

За кондом ниси чуо? z:D

Back