hahahahahah znam ovu ispovest, zapravo smo se sprdali da smo to mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sudbina ima da ti uvali kada to najmanje budeš očekivao ohMa nije, to je samo paranoja... mislim, ne cimam se jer sam nekako ubeđen da mi Sudbina ne bi to priredila. Kao, ehej, to se meni ne dešava
sve dok se ne desi
Al sad imam osećaj baš da je samo paranoja. Imam ortakinju koja mi je baš skoro pričala kako se našla u istoj poziciji, baš joj je kasnila menstruacija dugo, i ona i njen dečko su se tako iscimali i užasnuli, ali eto, čim je došla krv palo veselje![]()

Ovo je istina,deca su uvek kontrast roditelja.
jedna moja drugarica je uspela tri puta da ostane trudna u roku od nekih godinu i par meseci..i takva osoba je kao odgovoran roditelj, kad nije mogla da bude odgovorna prema svojoj...zna se
i onda sledi kuknjava kako nema para za dete vamo tamo
pa jbg sestro romed 20 dinara pa izvoli
najlakše je roditi dete, sve ostalo posle je borba.

imala sam i ja juce jedan, oko 200 str. ovaj za sutra ima otprilike isto. znam da sam sama kriva, al aj sad xD
dve nedelje nisam izasla iz citaonice, misici mi atrofiraju, podocnjaci do kolena.
je.bala nas blokada

Da tog "raspusta" nije bilo, situacija bi bila mnogo drugacija, zato sam i zelela da se sto pre zavrsi. Da je takvo stanje jos potrajalo, mozda bi nam ponistili semestar ili celu godinu, ne znam tacno kako to ide, sto mi tek nije u interesu. Ne kukam ja za blokadom, kukam sto su mi spojili januarski i februarski rok u 4 dana, sto znaci da imam vise ispita nego dana roka, kukam sto u 7 dana imam 3 kolokvijuma, a uz to jos uvek imam predavanja i jos neke predispitne obaveze, kao sto je taj referat i jedan seminarski i 2 prezentacije, plus moram da ucim unapred za neke vezbe jer mi dzabe sve ovo ako nemam poene za aktivnost. Tako da ne, nije me napustio taj duh. Da se blokada zavrsila tada kada smo pricale o njoj, moj zivot bi sad malo drugacije izgledao.

Da tog "raspusta" nije bilo, situacija bi bila mnogo drugacija, zato sam i zelela da se sto pre zavrsi. Da je takvo stanje jos potrajalo, mozda bi nam ponistili semestar ili celu godinu, ne znam tacno kako to ide, sto mi tek nije u interesu. Ne kukam ja za blokadom, kukam sto su mi spojili januarski i februarski rok u 4 dana, sto znaci da imam vise ispita nego dana roka, kukam sto u 7 dana imam 3 kolokvijuma, a uz to jos uvek imam predavanja i jos neke predispitne obaveze, kao sto je taj referat i jedan seminarski i 2 prezentacije, plus moram da ucim unapred za neke vezbe jer mi dzabe sve ovo ako nemam poene za aktivnost. Tako da ne, nije me napustio taj duh. Da se blokada zavrsila tada kada smo pricale o njoj, moj zivot bi sad malo drugacije izgledao.

Ae,bezi sad na ucenje,vidis koje je doba. 
 Srecno sutra.

Ucis uredjenja drzava i kako su vodili ekonomiju od srednjeg veka pa naovamo. msm bas mi treba znanje kako je drevni Vavilon upravljao drzavom i robovima. Bravo.
ja malopre izračunao da sam za jedan ispit pročitao 3000 strana. Taj ispit mi je prekosutra. Tu ima toliko raznovrsne literature da više ne znam ko je šta rekao, ako se ispostavi da, prema Juzerovoj metodi, znam više no što bih znao da sam selektivno čitao, onda ću poverovati da taj metod šljaka![]()